„Ez az ősz már csak ilyen kétszáz vegyesen. Mindig ennyivel kapok ki... Ezek a rohadt századok... Szerintem, ha előbb nyúlok be Szetónál, akkor is harmadiknak hoznak ki. Dühös vagyok, továbbá fáradt... Az ezüst meg lehetett volna, sajnálom, hogy ez is elment. Mindegy, jövőre összerakom magam, és akkor sokkal jobb lesz."
– Nem mondhatnám, hogy elégedett vagyok az ezüstéremmel. Nyerni akartam, de sajnos a japán srác kegyetlenül jól ment mellen – bennem viszont most nem nagyon volt több. Nem érzem egyébként, hogy rossz formában lennék, és egy kicsit jobb időre is számítottam, hogy őszinte legyek. A mai négyszáz vegyest nem abban ritmusban úsztam, ahogy szoktam, nem is tetszett annyira – ettől függetlenül jó érzés volt újra a dobogón állni, abban pedig biztos vagyok, hogy ennél jobb leszek a következő években.
aranykancsó: szerintem csak akkor villog ha üzenetet küldenek rá márpedig nemhiszem h az olimpia után sokan fognak még szídobbanast küldözgetni :DD am egész ötletes ez a dolog én is elkuldtem jokívánságaim :-)
ergo: éjjel-nappal villog és rezeg egy idegesítő szív alakú kütyü? :DDD Ez engem inkább idegesítene, mint bíztatna :DD jó mondjuk azt elismerem, hogy jól esik a tudat, hogy minden villanás egyenlő egy üzenettel. Kíváncsi vagyok tovább villog-e a kütyü, ha nyerem a sorsolást :D
:D :D nem... ha meg nézed az alábbi linket akkor láthatod hogy:
"Olimpikonjainknak indulás előtt RajongóSzíveket adtunk. Ezek a különleges szívek elkísérik őket Londonba és az egész olimpia ideje alatt velük lesznek.
Ha küldesz egy szívdobbanást, a szív megdobban és felvillan, így mindig tudni fogják, hogy velük vagyunk, értük szurkolunk. Az olimpia után három dedikált szív kisorsolásra kerül azok közt, akik szívdobbanásukkal támogatták a sportolókat."
és ez milyen formában jut el az olimpikonokhoz? Rá van kötve egy elektróda a szívükre, ami minden üziküldéskor megvágja őket árammal, mint egy felkészítvén a szívet a durváb megpróbáltatásokra? :D
a szívdobbanást értsd úgy mint mondjuk egy tweet-et twittwren csak itt ez van...szóval ez egy üzenetküldési forma amit megkapnak olimpikonjaink:) így tudjuk biztatni őket itthonról is:)
Ok... a küldj üzenentett rész értem és jónak tartom, és ki is használnám a heletőséget ha tudnám hogy/ hol kell... De ez a szívdobbanás küldés az mi a szösz lenne?