Ezeket az embereket, közülük legalább kettőt nem lehet politikai értelemben "függetlennek" nevezni. Boross Pétert korábbi hivatala az MDF-hez köti (MDF-tag is, de a párttagságot én nem tartom függőségnek), így anyagilag is meghatározza mindennapjait az MDF-től való függés. Akár csak Elek Pistát, akinek a hetilapja (Heti Válasz) FideszMPSz-közeli vállalkozásokból él: éppen most volt tulajdonosváltás.
Debreczeni tudtommal nem pártfüggő, önálló értelmiségi.
Liberálisnak, antiklerikálisnak nem vált be, illetve nem volt esélye a monopóliumra, átment keresztény- konzervatívba, erős megváltó attitűddel fűszerezve.
Ne figyelj reájuk! Csak a saját, jólismert, szélsőséges szavaikkel toldatnák meg veled jogos topikcímed, aztán mutoganák fűnek-fának, miféle náci népség jár a szent Indexre! Rombolni a liberális közerkölcsöt!
Nekem kedvencem Katona Kálmán exminiszter úr. Ő ugyan nem mond meg semmit, meg nem is tesz semmit, csak jólfexik, meg naaaaaaagyon ügyesen helyezkedik.
Ideális szélkakakas, a megélhetési politikai bűnözők mintapéldánya. És tehetséges szétverője saját pártjainak.
Célravezetőbb lett volna, ha "Le a gaz árulókkal és eretnekekkel" cimmel inditasz topicot mindazokról, akik nem tudák vagy akarják a JEL napi hadiparancsát követni önfeladó fegyelmezettséggel és megfelelően hajlékony gerinccel.
Elegem van a megélhetési megmondóemberekböl akik a "odaszólok a saját oldalamra, tehát én független józan mérsékelt értelmiségi vagyok, kérem a véleményemet fenntartás nélkül elfogadni". Természetesen nem a saját oldalukkal szemben akár éles kritikát megfogalmazókra gondolok, hanem azokra, akiket miután saját oldaluk kivetett tehetségtelenségük miatt, a másik oldal kegyeit keresik.
Szedjük össze ezeket hányingerkeltö alakokat az én top 3-as listám: