Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.18 0 0 4

Szerintem egy az egyben lemásolta, nem pedig linkelte. Ebben esetleg találhatnál kivetnivalót. Ha linkelte volna, akkor szerintem nem. Szerinted hogyan lehetett volna topikindítót írni? Át kellett volna fogalmaznia? Na mindegy, úgy leszúrtad, hogy meg is halt a topik.

Előzmény: domainabc (1)
DEM992 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 3
Én úgy tudom, hogy csak a T-***.hu-s címek kellenek nekik.
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2
Mi a baj a linkeléssel?
Előzmény: domainabc (1)
domainabc Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1
Mondjuk nem vagyok boldog tőle, hogy az oldalunkról csak úgy belinkelitek a cikkeinket... Kérlek titeket, hogy ezt ne nagyon tegyétek. Köszi. A domainabc.hu főszerkesztője.
Előzmény: grds (-)
cOSTIV Creative Commons License 2004.04.27 0 0 0
Nahát....

0

grds Creative Commons License 2004.04.27 0 0 topiknyitó
A közismert nevén csak Westelként ismert hazai mobiltelefon-szolgáltató májustól T-Mobilként folytatja tevékenységét.
A cég az átkeresztelést hónapok óta sulykolja a magyar lakosság irányába. A vállalat időben gondoskodott azokról a webcímekről, amelyek a tevékenységéhez a névváltozás után szükségesek lesznek. Márciusban azonban úgy határozott, hogy igyekszik lefoglalni egy szeletet a magyar domain név tartományból. Szerkesztőségünkbe eljutott információk szerint a Westel regisztrátorként több folyamatban lévő domain bejegyzését is - a vitás domain ügyekben döntési jogkörrel rendelkező - Tanácsadó Testület elé utalta. A nevek mindegyike "t-" karakterlánccal kezdődik. A TT elé küldött ügyek közé tartozik többek között a t-tudakozo.hu, a t-lap.hu, a t-lapok.hu és a t-pont.hu is. A Westel indoklásában megjelöli, hogy a hazai védjegy bejegyzés is folymatban van a "t-*" tipusú nevekre. ( a * egy helyettesítő karakter, mely jelentése, hogy bármilyen karakterrel vagy karakterlánccal behelyettesíthető az adott rész.) Nem kétséges, hogy a TT elé utalt webcímek egy része olyan fogalmakat is magába foglal, amely a a telefóniával kapcsolatos, de ettől függetlenül a Westel helyzeti előnye jelentős, és ezért eljárása is kifogásolható etikailag hiszen a cég, mint regisztrátor, nem köteles önmagának előre befizetni domainenként 40 000 Ft-os eljárási és adminisztrációs díjat, azonban a ügyfelek, kénytelenek a regisztrátoruk számára - a hazai gyakorlat szerint - legalább a fenti összeget "letétbe helyezni". Ezzel helyzeti előnyre tehet szert a telefonos multi.
A vitás ügy kimeneteléről a domainABC igyekszik beszámolni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!