Egy nem túl bonyolult feladatban lenne szükségem segítségre, nem hinném hogy sok időt venne igénybe annak, aki ért hozzá, nekem viszont fontos és sürgős. A lényeg, hogy a böngésző cookie-kkal kellene "varázsolni". Nem várom el ingyen. Aki segíteni tud, kérem írjon a bbfarkas@gmail.com címre.
Sziasztok, a segítségeteket kérem. Keresek Windows-programozást (MFC VC++) minélgyorsabb-talpalón nekem okító tanárt, fizetek: óradíjat mint a katonatiszt.
Régóta programozok: a nagygépek, a Mac stb. jó ismerőseim, csak valahogy a Windows-zal kerültük el eddig egymást – no nem teljesen, de viszonyunk igen hűvösnek mondható. Most pedig a munkámhoz épp ez kellene, de nagyon.
Itthon PC-m nincs, úgyhogy az órákat a tanár gépén venném, mely szerkezet Bp. XII. kerületéhez legyen minél közelebb. A napszak tök mindegy. Válaszotokat a kelta76@freemail.hu címen várom nagy-nagy köszönettel.
Ui.: e hirdetést – nevezzük a nevén! – 4 topikba raktam be; remélem, ez még nem számít floodolásnak: "Visual C++ - MFC", "Windows API", "Visual C++ programozás MFC-vel" és az egyébként már halott "Segítség, akár pénzért is!".