Keresés

Részletes keresés

dejo Creative Commons License 2004.06.09 0 0 9
Kár, hogy nem figyelsz eléggé rá!
Nem az a lényeg --ma már-- sajnos, hogy kik lesznek az EU-s képviselők, hanem az, hogy Orbán Viktor ezt egy újabb esélynek látja arra, hogy ne kelljen kivárnia a 4 éves parlamenti ciklus végét ahhoz, hogy ismét miniszterelnök lehessen.
Eleinte csak utaltak rá, ma már egyre nyíltabban kimondják, hogy ha a kormáypártok alul maradnak az EU Parlamenti választáson, akkor a nép megvonta tőlük a bizalmat és menniük kell. És mivel 24 képviselői mandátum sorsa dől el most vasárnap ez azt jelenti, ha nem egyenlő lesz az arány, akkor legalább 2-vel fog vagy a kormányoldal vagy az ellenzéki oldal vezetni. Ha az ellenzéknek lesz több képviselője a Fidesz fel fogja szólítani a kormányt, hogy mondjon le, aztán 2 éven keresztül mindig erre fog hivatkozni, de én attól félek, hogy 2 év mozdulás lenne a dologból. (A polgári körök azért kellenek, hogy amikor eljön az idő mozdulni tudjunk. Ez szabad idézet O.V.-től 2002-ből a választások utánról.)
Az már nem árdekli őket, hogy a képviselők nem visszahívhatóak és az EU-s választásoknak nincs jogi következménye a kormány és a Magyar Parlament státuszára.

Amúgy Tukacsnak van esélye, annak ellenére, hogy a 13-adik a listán. Kovács és Horn a két első, de ők biztosan nem mennek ki, tehát a Tukacs 13-adik helye valójában 11-edik. 11 mandátumra pedig van esélyük a Szociknak is.

Előzmény: Don Valentino (8)
Don Valentino Creative Commons License 2004.06.08 0 0 8
Érdekel valakit ez a választás? Arról beszélnek, hogy eldurvul a kampány. MOndjuk lehet azért, mert én leszarom a politikát, de ezt itt a fórumon nem érzékelem, semmi fröcsögés, semmi kölcsönös torokfolytogatás. Szinte hiányzik.
Tibó Creative Commons License 2004.04.23 0 0 7
Csakhogy én nem nézem semmibe a munkájukat, és ez a baj.
A semmiért meg ne kapjanak fizetést.
Legyenek közmunkások ugyanezért a pénzért, már sokkal több hasznuk lenne.
Előzmény: _banner_ (6)
_banner_ Creative Commons License 2004.04.22 0 0 6
Igazad van, nem az árvízveszély a legfőbb gond, hanem az hogy akik nem fogadták el a hajdúhadházi, vagy mittomén milyen állásokat, azok bizony az utcára kerültek tovább rontva amúgy sem kedvező statisztikánkat, de em már lassan off. :)
Előzmény: Papci (5)
Papci Creative Commons License 2004.04.21 0 0 5
Szerintem az arvizveszely nem a legnagyobb gond. Azert teherautokkal barmikor oda tudnak vinni embereket 2-3 ora alatt. Csak ezert fenntartani nem erdmes
Előzmény: _banner_ (4)
_banner_ Creative Commons License 2004.04.21 0 0 4
Azért ha ott dolgoztál volna, nem hiszem, hogy annyira üdvözölnéd..
Ne érts félre, nem vagyok én híve semmiféle katonáskodásnak, bár egy ilyen árvízveszélyes területről szvsz felelőtlenség volt mindent átcsoportosítani.
Előzmény: Tibó (3)
Tibó Creative Commons License 2004.04.19 0 0 3
A laktanyabezárásokat csak üdvözölni tudom, viszont az épületek átadása igen csak sokáig húzódott.
Bizony, nem sokat tesznek a megyéért. De hát ez érthető is, hiszen nem azért lettek politikusok...
Előzmény: _banner_ (2)
_banner_ Creative Commons License 2004.04.18 0 0 2
Nem igazán követem figyelemmel OV beszédeit, írásait ugyanis távol áll tőlem személye és pártja egyaránt... Tehát a megállapítás saját kútfőből származik, ettől függetlenül neki is lehet hasonló véleménye. Legutóbb is balra szavaztam, és mindaddig így teszek, míg nincs megfelelő alternatíva, de nem vagyok elfogult és a hibákat is észrevreszem. Juhászról nekem hirtelen csak a laktanyabezárások jutnak eszembe, igaz a folyamat már az előző vezetés idején elkezdődött a jól működő logisztikai ezred felszámolásával, melynek helyére a gépesített debreceni akármit helyezték.
Előzmény: csitti (1)
csitti Creative Commons License 2004.04.18 0 0 1
"...mert Juhász Ferenc, Veress Jáons, stb.. hiába van most is közel a tűzhöz, nem sokat tettek a megyénkért."
Ez nem véletlenül OV-től vett (friss) idézet? Mert akkor APOSZTRÓF és hivatkozás!
Előzmény: _banner_ (0)
_banner_ Creative Commons License 2004.04.18 0 0 0
Én úgy tudom, egyedül Tukacs van viszonylag jó helyen, talán 13., de biztos, hogy nem 0. :) Kérdés, hogy egy esetleges MSZP győzelem esetén mennyit profitálnánk belőle, mert Juhász Ferenc, Veress Jáons, stb.. hiába van most is közel a tűzhöz, nem sokat tettek a megyénkért.
A másik oldalon azt hiszem nincs esélyes helyen senki, úgyhogy nálam marad a szoci lista, hátha nem lesz igazam. :)
Előzmény: dejo (-)
dejo Creative Commons License 2004.04.18 0 0 topiknyitó
Meg vannak már a pártok listái?
A www.valasztas.hu-n csak az van, hogy mely pártok állítottak listát, de névsor nincs.
Kíváncsi lennék, hogy Sz.-Sz.-B. megyeiek vannak-e esélyes helyen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!