Keresés

Részletes keresés

SEDI Creative Commons License 2004.10.16 0 0 22
minden látszat ellenére, nem azért bírom a gallo-t, zogcsikám. söt, nem is tudtam erröl az inforól eddig. mármint, hogy nagy a farka.
Előzmény: zogcsi (21)
zogcsi Creative Commons License 2004.10.15 0 0 21
szia, sedi, nem is gondoltam volna, hogy te szereted a nagyfarkú stárokat. egyébként a buffalo66-ba is írt galló bácsi egy olyan jelenetet, ahol az ő farokméretét kell dicsérni egy mellékszereplőnek, bár nem emlékszem már pontosan.
Előzmény: SEDI (20)
SEDI Creative Commons License 2004.10.14 0 0 20

szia earwax. na, letöltögettem. valóban yes szám, de a heart of the sunrise az végülis is. nagyon kircsi szerintem.

Előzmény: earwax (19)
earwax Creative Commons License 2004.10.14 0 0 19

szia SEDI,

szerintem a fools rush in c. szam az, vagy a Sweetness c. Yes szam, de mar nem emlekszem pontosan.

Előzmény: SEDI (18)
SEDI Creative Commons License 2004.10.14 0 0 18

a buffalo 66 zseniális film.

a night klubbos jelenet alatt milyen zene szól, tudja valaki?

earwax Creative Commons License 2004.09.11 0 0 17
én fordítva vagyok ezzek a dologgal. bár a bufalo66 tetszett.
Előzmény: akapuli (13)
Barry Bonds Creative Commons License 2004.09.01 0 0 16
Ha egyáltalán...
Előzmény: triklopsz (15)
triklopsz Creative Commons License 2004.09.01 0 0 15
magyar mozikba mikor fog vajon befutni?
Előzmény: triklopsz (14)
triklopsz Creative Commons License 2004.06.01 0 0 14
"A tavalyi cannes-i filmfesztivál közönsége nem hitt a szemének, amikor a minden idők legrosszabbikának kikiáltott versenyfilmben, a The Brown Bunny-ban az egyébként pont a Kölykök-kel befutott Chloe Sevigny telibe kapta a színész-rendező Vincent Gallo hímtagját. Ez a sokkoló szájjal kedveskedés azonban nemhogy nem mentette meg a filmet a totális kudarctól, de a szégyentelen magamutogatónak bélyegzett Gallót szinte elűzték a kritikusok a fesztiválról. A legutóbbi hír a balul sikerült alkotásról, hogy teljesen újravágva mégis mozikba kerül egy bevállalós független forgalmazó jóvoltából."

akapuli Creative Commons License 2004.04.19 0 0 13
en nem nagyon tudom hova tenni, szerintem a warpos lemeze ugy ahogy van hallgathatatlan, a super 8-as klippei mar a konyokomon jonnek ki. a filmbeli szerepei viszont nagyon jok es a buffalo 66 is jo. a le mondeban volt egy kritika az uj filmjerol, leginkabb azt emeltek ki rola, hogy van benne szopas meg narcisztikus ontomjenezo. dehat a franciak marcsak ilyenek

tipp: a warpos lemeze megvan a francia intezetben, de minek?

Barry Bonds Creative Commons License 2004.04.19 0 0 12
:-))))))
Egyébként szicíliai, de mind1. Jó arc.
Előzmény: lordofthechicagoblues (11)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.04.19 0 0 11
Persze. Galla Vince.
Előzmény: Barry Bonds (10)
Barry Bonds Creative Commons License 2004.04.18 0 0 10
Magyar?!
Előzmény: lordofthechicagoblues (9)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.04.18 0 0 9
A temetés is jobban tetszett, mint az első saját rendezése, de mindenképp jó arcnak tűnik. Magyar.
earwax Creative Commons License 2004.04.17 0 0 8
rosszul linkeltél az elején, apafej.
Előzmény: Barry Bonds (-)
earwax Creative Commons License 2004.04.17 0 0 7
hellobello
Barry Bonds Creative Commons License 2004.04.14 0 0 6
Jó látni, hogy kis hazánkban is vannak Gallo-szimpatizánsok!
A Buffalo 66 meg szerintem is közel van a zseniálishoz. Billy Brown nagyon "el van találva", persze érthető, hiszen félig-meddig önéletrajzi ihletésű a film.
A Brown Bunny-t kár, hogy nálunk nem mutatják be... bár Cannes-ban az utóbbi idők egyik leggyengébb filmjének lett kikiáltva, én már csak ezért is szívesen megnézném.
Ja, és Gallo nem csak a Going Inside-ot rendezte, hanem az összes John Fru-klipet. Meg John új lemezének borítóján is Gallo-fotók díszelegnek. Hiába, az igazi zsenik mindig egymásra találnak...
earwax Creative Commons License 2004.04.14 0 0 5
elkezdtem letölteni, de soha nem jött le végig. én tartok tőle, hogy az inkább ilyen csak küsőségekre adó film lesz. kötelező Chloe akárkivel megtámogatva. viszont a going inside klipje tényleg fasza.
Előzmény: twenty (4)
twenty Creative Commons License 2004.04.14 0 0 4
A tavaly Cannesban bemutatott The Brown Bunny c. rendezését láttátok?
Berényi Bandika Creative Commons License 2004.04.14 0 0 3
A Buffalo 66 zseniális film, de a még ennél is nagyobb durranás, hogy Vincent rendezte John Frusciante első klipjét! Mert nagy haverok. Madarat tolláról...
earwax Creative Commons License 2004.04.13 0 0 2
ja bocs, hogy umajdnem ugyanazt írtam, mint te. én láttam pl. a buffalo 66-et. tetszett is.
earwax Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1
szerintem meg nem feltétlenül beképzelt, csak mint tudjátok szinész is meg énekes is egyszerre és ez biztos nagyobb egót kíván.
én mindkettőnek bírom. a when az egyik kedvenc lemezem abból a stílusból, amit csinál.

ja és rendezni is szokott, klipeket, filmeket.

Előzmény: Megatron (0)
Megatron Creative Commons License 2004.04.13 0 0 0
Szia, Bond! Nekem az a Véleményem, hogy nem is „beképzelt senki”, nem is „az igazi művész”, hanem valahol félúton a kettő között. Szia!
Barry Bonds Creative Commons License 2004.04.13 0 0 topiknyitó
Vincent Gallo: színész, rendező, festő, fényképész, zenész, modell, motorversenyző... röviden napjaink "reneszánsz embere".

De ki is ő valójában? Az "igazi művész" vagy csak egy beképzelt senki? Akinek van róla véleménye, esetleg látta a filmjeit vagy akármi mást Gallo-tól, az írjon!
Aki meg nem ismeri, az látogassa meg a www.galloappreciation.com honlapot. Vagy nullázzon...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!