Van egy eladó AWZ P70-es Retroautóm, újsággal, bomtott bliszterrel. Viszont az egyik ablaktörlője hiányzik, ezért ha valakit érdekli postával együtt 2000 ft-ért viheti.
Oszt van még raktáron román sorozatos Trabi 601/2.500 Ft/db, Lada 1500/2.500Ft/db + postaköltség , természetesen bontatlan, akkor ukrán sorozatos GAZ M1 / 2.500 /db+posta.
Ezek a gyenge fotók meg szerény gyűjteményemet ábrázolják:
a retró autók honlapjáról meg tudod rendelni, de ha rendelnél majd irj véleményt róla ide vagy az emailemre létszi mert én is fogok majd rendelni de nemtudom mennyi idő mire kihozzák meg milyen állapotba email: isty98@hotmail.com
Sziasztok! a Retroautók sorozatból kersem a Fiat 125p Kombit ha valakinek meg és megválna tőle vagy tud,hogy lehet beszerezni az írjon legyen kedves előre is köszönöm a segítséget:
Új 1:43 Retro Taxi modellek rendelhetők: Lada 2101, 2103, 2104 Főtaxi, City és Volántaxi (új és régi) kivitelben, valamint Volga M24 Volántaxi 3.800Ft és Dacia 1310 Főtaxi 4500Ft akciós áron eladó! Hozott autó átalakítása 2.500Ft a fenti bármely taxi típusra és "Csináld magad készlet" rendelhető 1.800Ft-ért.
Én H0 -ás vonatban utazok (hmm... milyen hülyén hangzik...:) ), így 1:87 -ben gyűjtöm a szoci kocsikat. Ha valakit érdekel, csinálhatok majd képet a kollekcióról...
Kedves TIK . Megjelent itt a totalcar egyik almenüpontjaként a Ritka Lengyel Autók Klubja ( = R.I.L.A.K. ) topicja . Kész őrültek , mit a Pedálos Moszkvics , Citroen Kacsa , Mini , tizenkétnégyzetméteres autók stb. Kéretik írni bele . far severö sapirico
Neked van ilyen?Még nem vtam a Ferenciek terén/nem pesti vagyok/,de mihelyst felmegyek,elmegyek oda,és a Victor Hugó u.-ra.
Szeretnék egy Citroen DS-t is,nagyon tetszik a formája+régi állólámpás merci,stb...De egy szép kivitelű 1200-as lada,Volga nagyon fain lenne.
Vettem egy bogárhátút/régi/,eszméletlen részletes,igényes kivül,belül.