Keresés

Részletes keresés

ZaphodBeeblebrox666 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 2
Remélem még olvassátok a topicot :)
Én még csak az elején tartok és elakadtam ott, ahol vissza kéne szereznem a diszket (a motorozás után) Hogy a fenébe kell? Gondolom csak utána kéne átmenni a porton, mert a disk nélkül ott már nehezen boldugultam :))
Type-R Creative Commons License 2004.04.09 0 0 1
naná hogy elfogult vagyok mert végre egy egyedi játék, és azon ritka darabok közé tartozik amelyiket egy ültömben toltam végig és nem untam bele... :)
ami a lightcycle-t illeti, ez saját szubjektív véleményed, két pillanat alatt meglehetett csinálni simán ezeket a pályákat, kicsit gondolkodni kell hozzá és megfelelő taktikát választani. az hogy ez neked nem megy... :DD
aztán az hogy a sztorit pontosan nem vágod, az a te angol tudásodra lehet visszavezetni, ez nehogy már a készítők hibája legyen szvsz.
én hardon csináltam végig és nem haltam meg állandóan, ez is tudás kérdése, szóval ez sem igazán mérvadó. kíváncsi vagyok hogy ha megpróbálod a farcry-t végigpüfölni hardon, akkor mennyire leszel idegbeteg, mert az ottani AI az bizony már nem viccel mint a tronban, ennyi erővel azt 2 sec után uninstallozni fogod, vagy máris ütöd be a god mode-ot:)
a fegyverek közül sok statiszta, ezigaz. én a poweball-t használtam meg az erősebbik verzióját ezeket upgradeltem tuningoltam max-ra. igaz én a weapon efficencyt is goldra raktam, maximális fegyer erősséget csináltam.
bossok mindenhol vannak. ebben a játékban az ereje legalább hiteles is a környezet és a világ miatt. megintcsak azt mondom, hogy szubjektív a véleményed, de a sztoriba és a világba tökéletesen, hitelesen illeszkedik.
egyben viszont absz igazad van: rövid volt:(
várom a folytatást.
Előzmény: Mr_Fusion (0)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.04.08 0 0 0
Kissé elfogultnak tűnik ez a vélemény, de a game tényleg nem rossz.

A látványvilág valóban nagyon eredeti, a mapek is jól ki vannak találva (a firewallos map pl. 1xűen gyönyörű, és volt még 1-2 ilyen), a történettől viszont annyira nem voltam hasra esve (mi is volt egyáltalán a történet, azon kívül, hogy a Tron Legacy kódot kellett hajkurászni, meg a végén crashelni valami mobil szervert, de hogy ezeket is konkrétan minek?).
A koncepció eléggée eredeti (viszont ez nem a game, hanem a Tron sztori érdeme), van egy kellemes hangulata, az NPC interakciók, meg a környezet miatt, ebből a szempontból korrekten egyben van a dolog.

A skill/software rendszer viszont szimplán a Deus Ex (és még azt követős sok hasonló ilyen) rendszerének reinkarnációja, annyi könnyítéssel (butítással?), hogy itt szabadon cserélgetheted a cuccokat, nem kell elkötelezned magad egy adott képesség(csoport) fejlesztése mellett (nem jelent akkora kockázatot a döntés, pláne, hogy a játék végére mindent kimaxolhatsz).

A játékmenet pedig itt-ott kimondottan bosszantó. Jössz-mész, keresgélsz, nézelődsz 1-2 percig. Beleszaladsz 1 ellenségbe, berezzel még egy tucatot. Meghalsz. Még vagy 15x meghalsz és reloadolsz, mire sikerül kinyírni őket. Megint pár perc mászkálás, megint 15 reload.
Az ellenfelek nem túl változatosak (mondhatni, semennyire), a különféle fegyverek is inkább csak dísznek vannak, disc/sequencer és LOL tökéletesen elég bármilyen helyzetben (power block se rossz az elején, de utána már nem sok haszna van), esetleg néha még a Suffusion jöhet jól, a többire sose volt szükségem.
A klasszikus x mapenkénti bossmonster/levellord is eléggé ódivatú (és szvsz szegényes) megoldás (a végén levő, nyírd ki a 3 szuperbosst egymás után két tenyérnyi helyen szaladgálva című műsor meg egyenesen gyalázatos), amit itt még megfejeltek a lightcycle nevű playeridegesítő feature-el amit aztán jól ki is patcheltek a játékból (szerencsére, különben valszeg F8-al jáccottam volna végig a cuccot az első lightcycle-es részhez érve).
Ja, és rövid. Pontosan ugyan már nem emléxem, meddig tartott, de a rengeteg reloaddal együtt is nagyon gyorsan végigmentem rajta. Mikor már éppen kezdtem belelendülni, egyszer csak vége lett (először azt hittem, hogy a 3 superboss után jön majd a java, de már csak az end credits jött).
És nekem a végéről (is) hiányzott az az érzés, hogy most itt aztán történt valami, megvolt a nagy megvilágosodás (történetileg), jó mulatság, férfimunka volt. Helyette; game végiggályázva, utolsó ellenségek is legyakva, kész. Na és...?

Szóval jó, jó, de hogy minden idők egyik legjobb FPS-es, az erős túlzás. Mondjuk úgy, hogy megállja a helyét a valóban korszakteremtő játékokkal szemben is, de számomra leginkább csak látványvilágban hozott újat.

Type-R Creative Commons License 2004.04.07 0 0 topiknyitó
zseinális játék!!!!
szuper sztori, annak hihetetlenül eltalált megvalósítása és átültetése a képernyőre, semmihez sem fogható látványvilág, egy percre sem lehet abba hagyni...
toronymagasan minden idők egyik legkiválóbb FPS-e!!
csak ajánlani tudom:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!