Keresés

Részletes keresés

www.arvai.hu Creative Commons License 2004.07.10 0 0 14
Három hónapos spéttel nem tudom, van-e értelme reagálni erre?
Ő "csak" egy takarítónő. Nézd meg pl. a hetihetest. Ott diplomás (egyeseknek több is van) emberek adásonként cca félmillió forintokért igen szépen s felettébb választékosan beszélnek. :-(
Előzmény: TanárSegéd (7)
dejo Creative Commons License 2004.07.05 0 0 13
Oláh Ibolya rajongói lap: http://olahibolya.uw.hu/index.html
wamzer Creative Commons License 2004.04.15 0 0 12
ja, szerintem teljesen lenyegteln, hogy manipulaljak -e avagy sem a szavazatokat, igyisugyis valag penzt nyer ezen mindenki, szerintem nem kell szavazni, oszt kesz :)
Előzmény: Papci (11)
Papci Creative Commons License 2004.04.13 0 0 11
Nos az osszeeskuves-elmeletnek mindig lesz talaja. Ugysm tudsz mit csinalni nem?
Előzmény: dejo (10)
dejo Creative Commons License 2004.04.12 0 0 10
Olvastam az Index cikkét erről is. Azonban az a huncut kisördög az én verziómat sem zárja ki bennem.
Előzmény: Papci (9)
Papci Creative Commons License 2004.04.12 0 0 9
allitolag a telefontarsasasg nem kuldte el idoben az sms-eket majd csk kesobb a szavazas vege fele zuditottak at az adatbazist a szavazatokat feldolgozo ceghez. Igy forulhatott elo, hogy hirtelen megugrott a kulonbseg.
Előzmény: dejo (8)
dejo Creative Commons License 2004.04.11 0 0 8
Ha csak 1-2% a különbség, akkor mindenki belehúz a szavazatküldésbe, mert szeretné a saját jelöltje felé eldönteni a versenyt. Ha már az elején 30-40% különbséget írnak ki, akkor azt mondja a néző, hogy már eldőlt a verseny, nem érdemes/kell szavazni.
Tehát szerintem egy mocskosan aljas üzletpolitikai szempont miatt mutatták szinte az utolsó percekig a kiegyenlített szvazati arányt.
Előzmény: _banner_ (6)
TanárSegéd Creative Commons License 2004.04.10 0 0 7
Fingom sincs Ibike :)))
_banner_ Creative Commons License 2004.04.09 0 0 6
Szvsz neki kellett volna nyerni, de Vera is megérdemli. Minden esetre fura volt, hogy végéig cca 50-50%-volt az állás, majd hirtelen elkezdetek pörögni Vera szavazatai.
wamzer Creative Commons License 2004.04.09 0 0 5
cool
Előzmény: Don Valentino (4)
Don Valentino Creative Commons License 2004.04.09 0 0 4
Cool gondolat coolnak lenni.
Előzmény: wamzer (3)
wamzer Creative Commons License 2004.04.05 0 0 3
egyertelmu, hogy a vera tud a legfaszabban enekelni, viszont ibcsi meg cool, es egy csomoszor fontosabb coolnak lenni, mint pontosnak.
Előzmény: Papci (0)
csitti Creative Commons License 2004.04.04 0 0 2
a lányom házibuliból küldött smsS-t: ne búsulj apa, ibolya akkor is a mi ibolyánk!!!
Előzmény: dejo (-)
dejo Creative Commons License 2004.04.04 0 0 1
A tehetség a ducásag ellenére meg fogja hozni a gyümölcsét, ha kellő lkitartással párosúl. Példaként fehívnám a figyelmeet Falusi Mariannra (Padödö) aki szintén hasonló körülmények között indult, hiszen egy Ki mit tud? versenyen tűnt fel. Néhány év múlva már Katona Klári koncerten láttam vokálozni, és most már közismert, befutott sztár.

Ibolya dolga sokkal nehezebb, mer "Anyácskán" kívül nem tudom ki áll még mögötte?

Bár Kereszti Gábornak a Tv2 vezérigazgatójának a kijelentése, miszerint: Nem hagyjuk el őket kicsit megnyugtató lehet ebben a kérdésben.

Előzmény: Papci (0)
Papci Creative Commons License 2004.04.04 0 0 0
Nekem a Veronika jott be hangilag. Az igaz, hogy mind2 tehetseges. Lehet, hogy lojalisnak kellene lennem az Ibolyahoz, de csakazertis a dundi lanynak szurkoltam mert neki a kulsoje miatt joval nehezebb ervenyesulni.
Előzmény: dejo (-)
dejo Creative Commons License 2004.04.04 0 0 topiknyitó
Tegnap este, az eredmény kihírdetése előtti percekben már elkezdtem beírni egy új topik címét, miszerint "Oláh Ibolya Megasztár!".
Aztán csalódtam amikor kihírdették Tót Veronikát győztesnek.
Lehet, hogy Veronika hangi képességei valamivel az Ibolyáé felett állnak, de az Ibolya sponaneitása teljesen magával ragadott. Azon is elgondolkodtam, hogy tényleg ennyire ösztönös ez a kislány vagy tudatosan látszik ilyennek? Az utóbbi esetben viszont ő egy igazi profi.
Ahogy Soma mondta "Istenadta őstehetség".
Bakács Tibor szavai szerint pedig "Fekete hattyú" vagy méginkább "Fekete párduc".

Pesze Veronika képességeiről, adottságairól, emberi szépségéről is tudnék sok szépet és jót írni, de Oláh Ibolya a mi gyermekünk és neki szurkoltam végig.

Hajrá Ibolya!
Tanúlj sokat, hogy boldogúlj és élni tudj a lehetőségeiddel!
Most lesz igazán szükséged a jó emberk barátságára, pártfogására. Remélem lesz szemed hozzá, hogy kiszűrd a hamis barátokat közülük.
Nagyon jó lenne, ha valami elkezdődne az Ibolya életében és nem kallódna el, mert megérdemelné, hogy jó dolgok történjenek vele!

Ha valaki tud majd Ibolya Nyíregyázi fellépéséről, feltétlenül írjon ide ebbe a topikba, mert szeretnék ottlenni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!