Win XP kell hozzá, abból is az SP1-es. Csak ez támogatja a HT-t, ill. állítólag még a win2k server változata. Amúgy én is pár hete álltam át egy ilyen procira, 3.6 GHz-en megy alapfeszültségen. Nagyon sok múlik a memórián is, ilyen teljesítmény mellett csak márkás DDR400-as RAM jöhet számításba (párban), de inkább egy DDR500-as.
kinek bazdmeg?! a pápai tanácsnak
mi a rák akar ez lenni???? W2K!=W98???? vagy miez?
mert ha Win2000-ről van szó akkor ebbe a vitába bele se kezdtem volna mert az a legszarabb windows amit én életembe láttam
te gyerek, tudod mit mondok én? leszarom a 3d markot, és tudod miért?
volt nekem ez az 550-es celeronom és volt mellé egy jó öreg TNT2 M64-s videokártyám amellé pedig egy imádott NHL 2002 játék
ez a konfiguráció w98 alatt szaggatott mint a szar, alig játszható módon szenvedtem végig kb 90 meccset közben próbáltam 10 féle drivert
időközben beszereztem egy Maxtor 40Gb-s winyot amire gond nélkül felrakhattam az XP-t, itt az indexen tanácsolták, hogy az majd megoldja, mondom lófaszt, hülyék ezek? .....
aztán elhatároztam magam és felpakoltam, hozzá az akkor legújabb DX8-t és a TNT-hez való XP-s drivert
NHL-t benyom, játék indít és mit lát?????? azt hogy NEM SZAGGAT, ÉRTESZ??? az állam leesett hogy egy 500 megaherces ősrégi géppel kevésbé(egyátalán nem) szaggat a játék mint 98-cal
azóta azt a gépemet már lecseréltem de gondolhatod hogy soha többet nem raktam fel 98-at se arra se erre
ennyit erről, ez tapasztalat, engem senki nem fog meggyőzni arról hogy a 98 így überfasza meg úgy, mivel a "bőrömön éreztem" a különbséget
na viszlát
Most vettem egy 3Ghz-es HT-s procit. Az a kérdésem, hogy mit kell tennem, hogy megkapjam a teljes teljesítményt?
Pontosabban, windows reinstall? Vagy csak a "computer" driverért kell frissíteni az eszközkezelőben?
És mi az amivel mérni tudom a különbséget, egy 2.66/533-ashoz képest?
Ja, egyenlőre csak egy 400-as ramom van, ezt is számoljátok bele:(