Sajnos igazad van, a FIDESZ nem alternatíva és Megyótól sem azt várták sokan amit kaptak.
Hiller? Nem is tudom. Tanárnak kiváló, ez tény. Miniszternek...nem tudom igazán. Szimpatikusnak, szimpatikus, de ez kevés. Nem igazán látok a szocik közt egy Megyó utódot. Az SZDSZ-ből kéne valaki, de ez meg nagyon is utópisztikusan hangozhat. Ha a szocik közül léptetik elő Megyó utódját, szerintem Gyurcsány lesz a befutó...ebben az esetben a FIDESZ 2006-ban élből veszíteni fog, ugyanis annyi szimpatizánsuk kap gutaütést, hogy simán kevesen lesznek...:)) Bár egy SZDSZ-es miniszterelnök ugyanígy megtizedelné Őket. :D
Azt hiszem a Te véleményed is az lehet, hogy a szocik a kisebb rossz.
Vajon van-e valamilyen lehetőség arra, hogy [..] leváltsuk mihamarabb Nincs, és reményeim szerint 2006-ban sem lesz. A fidesz nem alternatíva. Az hogy MP-nek mennie kell, azt már a legelvakultabb szocifanok is belátják. Márcsak az a kérdés, hogy ki legyen az utód. Talán Hiller. Sőt! Talán Cincinnatust (NM) is elhívhatják az eke szarvától.
Vajon van-e valamilyen lehetőség arra, hogy ezeket a dilettáns és hazug öltönyösöket leváltsuk mihamarabb, mielőtt teljesen hazavágják az országot?
És ha van mód rá, akkor tudunk-e élni vele?
Én anno benne voltam a narancs rohasztásában, de nem gondoltam volna, hogy egy ilyen "család és vállalkozásbarát" kormányt kapunk helyette, aki hibát hibára halmoz...