Keresés

Részletes keresés

luciluca Creative Commons License 2004.03.28 0 0 10
luciluca válasz erre | adatok | e-mail 2004-03-28 19:05:40 (8)

A kormány bármlyn is lesz az EUválasztás eredménye ki fogja tölteni a négy évet, mert ez igy van az Alkotmányban!

Ezt a hozzászólást valamiért rám lőcsölte a System Error, nem vállalom, nincs ilyen szabály az Alkotmányban!

Előzmény: galamb3 (8)
luciluca Creative Commons License 2004.03.28 0 0 9
Abba ne hagyd! Ez egy nagyon humánus módszer... :)
Előzmény: toloba (7)
galamb3 Creative Commons License 2004.03.28 0 0 8
A kormány bármlyn is lesz az EUválasztás eredménye ki fogja tölteni a négy évet, mert ez igy van az Alkotmányban!
toloba Creative Commons License 2004.03.26 0 0 7
Látom az elsőt már kerülgeti is a guta...pedig még csak felvetettem...mi lesz, ha tényleg min.elnök lesz?
Előzmény: zsele5 (6)
zsele5 Creative Commons License 2004.03.26 0 0 6
Vazze.
Egyik beszédhibást leváltani a másikkal; nem egy jó omen.

Gyurcsány pedig egy sima tolavjocska.
Fél éven belül sírva szaladna az anyósához, hogy váltsák le.

Előzmény: toloba (5)
toloba Creative Commons License 2004.03.26 0 0 5
Sajnos igazad van, a FIDESZ nem alternatíva és Megyótól sem azt várták sokan amit kaptak.
Hiller? Nem is tudom. Tanárnak kiváló, ez tény. Miniszternek...nem tudom igazán. Szimpatikusnak, szimpatikus, de ez kevés. Nem igazán látok a szocik közt egy Megyó utódot. Az SZDSZ-ből kéne valaki, de ez meg nagyon is utópisztikusan hangozhat. Ha a szocik közül léptetik elő Megyó utódját, szerintem Gyurcsány lesz a befutó...ebben az esetben a FIDESZ 2006-ban élből veszíteni fog, ugyanis annyi szimpatizánsuk kap gutaütést, hogy simán kevesen lesznek...:)) Bár egy SZDSZ-es miniszterelnök ugyanígy megtizedelné Őket. :D
Azt hiszem a Te véleményed is az lehet, hogy a szocik a kisebb rossz.
Előzmény: phallus impudicus (2)
elemes Creative Commons License 2004.03.26 0 0 4
az a gond, hogy megyo nem oka, csupan tunete a bajoknak...
Előzmény: phallus impudicus (2)
Kulik Creative Commons License 2004.03.26 0 0 3
Azoktól is meg az MSZP-sektől is, mert nyilván nem minden SZDSZ-nek tetszene a váltás.
Előzmény: Pyramyd (1)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.03.26 0 0 2
Vajon van-e valamilyen lehetőség arra, hogy [..] leváltsuk mihamarabb
Nincs, és reményeim szerint 2006-ban sem lesz. A fidesz nem alternatíva. Az hogy MP-nek mennie kell, azt már a legelvakultabb szocifanok is belátják. Márcsak az a kérdés, hogy ki legyen az utód. Talán Hiller. Sőt! Talán Cincinnatust (NM) is elhívhatják az eke szarvától.
Előzmény: Pyramyd (-)
Pyramyd Creative Commons License 2004.03.26 0 0 1
ez csak az szdsz-től függ?

vagy én értelek félre?

Előzmény: Kulik (0)
Kulik Creative Commons License 2004.03.26 0 0 0
Le, ha a kormányk0alíció úgy akarja.
Előzmény: Pyramyd (-)
Pyramyd Creative Commons License 2004.03.26 0 0 topiknyitó
Vajon van-e valamilyen lehetőség arra, hogy ezeket a dilettáns és hazug öltönyösöket leváltsuk mihamarabb, mielőtt teljesen hazavágják az országot?

És ha van mód rá, akkor tudunk-e élni vele?

Én anno benne voltam a narancs rohasztásában, de nem gondoltam volna, hogy egy ilyen "család és vállalkozásbarát" kormányt kapunk helyette, aki hibát hibára halmoz...

Mea Culpa, Mea Maxima Culpa!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!