szerda , ZP: a Jamie koncert jó volt, de ezek a srácok pont előttem akartak keresni valamit egy lány táskájában, tehát tolvajok. amikor észrevettem őket, leléptek.
Nem hagyott el valaki a ZP-s Paradise Lost koncerten egy órát? Írja le teljesen pontosan, milyen márka, hogy néz ki, szíj, stbstb. sasi99 freemail címre
Mióta idén ismét megnyílt a ZöldPardon azóta minden reggel csatatér az egész környék. Az 1 dolog hogy törött üvegeket, hányást és szemetet kell kerülgetni a közelben, de tegnapelőtt már az aluljáróba is tábortüzet raktak a fiatalok a felszedett szegélykőből és táblából. Nem beszélve arról hogy az a hír járja, nyitás óta verik a hajléktalanokat.
Legszivesebben kitakaríttatnám a ZP költségén a környéket, esetleg fokozott rendőri jelenlétet is fizettetnék velük. Ha nem bírják akkor zárják be az eészet. Nagyon zavar hogy a környék a hülyék gyülekező helye lett és az én adómból kell fizetni a károkat.
ad1: ha már bicskát keresnek, akkor már rég rossz. Ennyire züllött hely a ZP?
ad2: úgy viszek be bicskát, ahogy csak akarok. A motozás a molesztáláson kívül semmit sem ér.
Most jövök a Zöld Pardonból. Asszem utoljára voltam. Ennyire bunkó őröket, állandó motozást, (ráadásul persze csak a fiúkat) máshol még nem láttam. Bazeg, ezeknek mindenki potenciális gyilkos.
Na, hogy frissitsük a topicot: most jöttem vissza, és a hely még mindig kellemes. Egy haverommal ténferegtünk ott egy nagyszerűt :) Mindamellett kezdem kicsit nemodavalónak érezni magamat már :))) hijjaaa!
Április 22-én (csütörtökön) ismét megnyílik a ZP. Neo koncert lesz az első, majd Jamie Winchester és Hrutka Róbert, szombaton Sziáma, vasárnap Zanzibár lesz.