Én is csak a 4. évadban vesztettem el a fonalat a fordítás tekintetében, többször kínosan néztem a fejemből kifele, hogy mit is akartak mondani a szereplők. Igaz, még a tévében láttam anno. Szvsz a másik szinkron jobb volt. ;)
Várjunk! Most hogy így belegondolok, nem értem. A kapitány átadja a hajóját az elsőtisztnek, ésőt áthelyezik egy másikra. De az ott megüresedő posztot nem az elsőtisztnek kéne megkapni? Dylant is parancsnokból léptették elő az Androméda kapitányává.
Heló! Tudomásomra jutott, hogy egy kapitány megbízása 4 évre szól, aztán átadja a hajót az elsőtisztjének. És aztán vele mi lesz? Fejbelövik vagy kinevezik admirálisnak? Ha az utóbbi, akkor nincs (nem volt) egy kicsit sok Közösségi admirális?
Az AXN-en májustól vagy júniustól kezdik vetíteni az amerikában és kanadában most menő 5. évadot. Ez biztos. Asszem mindenki megmarad kivéve rommie. Helyette egy másik android lesz aki szerintem közel sem néz ki úgy mint Doig. De végülis Lexa Doig nem megy el csak már nem lesz android. Marad a holo és a képernyő. Kár...
Csak lattam, hogy van 5x01, de nem szokott vak link lenni. Most tettek ki a 2x22 -t is. Ez a nemet kiadasban nem volt szep, igy erre vartam. Ha realworld -rol nem jonne le valamiert, akkor probald meg a suprnova -t, ott is kint van.