Nagyon off, mert ez a fórum nem reklámozgatásra szolgál (és ne mondd azt, hogy mert ingyen, mert ki leszel kacagva). A moderátorok az ilyesmit igen nyűgösen szemlélik. És igazuk is van.
??? Ezt most nem egészen értem. Valamit félreérthettél, a webrádiós tutorial-t nem én írtam. Én csak olvasgattam és igyekeztem okosodni belőle. :-)
Azért kedves tőled, hogy felhívtad erre az elírási hibára a figyelmet.
szia
Szia. Szoktál még erre járni? Különben én is azt tudom neked javasolni, hogy bármilyen láma vagy a weblapkészítéshez, előbb tanuld meg a legalapvetőbb HTML kódokat, hogy könnyebben megértsd egy weblapkészítő program működését.
Én például teljesen véletlenül kezdtem el a "webprogramozás" (oké, ez most nagyképű volt) iránt érdeklődni. Véletlenül ráakadtam egy oldalra, ahová egy alapfokú HTML tanfolyam leckéi voltak felrakva. Nagyon könnyű és közérthető módon fogalmazták meg a lépéseket, és egy hét alatt el is sajátítottam az alapokat. Képzelheted, milyen büszke voltam magamra, már attól, hogy egy oldalra egy képet be tudtam szúrni. Itt az oldal címe (a dizájn azóta változott, de a tartalom a régi):
http://www.webradio.hu/comp/html/index.htm
Szerintem egy pár nap alatt te is vágni fogod az alapokat. Aztán később elmélyítheted a tudásod, a net és a könyvesboltok televannak szakirodalommal. Most már lustaságból én is webszerkesztő progit használok (Microsoft Front Page - nem a legjobb, de ez van a gépemen), és amikor a program nem azt csinálja, amit szeretnék, akkor nagyon jól jön, hogy bele lehet nyúlni a HTML kódokba és felül lehet írni. Remélem, ez segít majd neked is.
Detected HTML errors on http://www.tferi.hu/index.php:
HTML warning: line 26, META elements must be inside the HEAD section
HTML warning: line 27, META elements must be inside the HEAD section
HTML warning: line 28, META elements must be inside the HEAD section
HTML warning: line 29, attribute lacks closing quote
HTML warning: line 29, META elements must be inside the HEAD section
HTML warning: line 31, unexpected closing tag: . -- expected
HTML warning: line 31, nested forms
HTML warning: line 41, unexpected closing tag: . -- expected
HTML warning: line 41, unexpected closing tag: . -- expected
HTML warning: line 161, unexpected closing tag: . -- expected
HTML warning: line 161, unexpected closing tag:
Bár a fent emlitett progamot nem szeretem használni, de ha valaki forráskódú weblapszerkesztés alapjait szeretné elsajátítani, akkor öszintén javaslom a www.tferi.hu honlapot, melyen normális, emészthetö formában van fenn a HTML kezdöknek és profiknak egyaránt alkalmas...
Tisztelettel: Tamás Ferenc
Website: www.tferi.hu :-)
Sziasztok,
Nem tudtok valami segítséget adni, hogy lehetne a Namo Webeditor (5.5) használatát könnyen elsajátítani? Könyvet is megvennék, ha létezik, vagy ha van némi magyar nyelvű leírás, lecke róla a neten, akkor azt szívesen venném. Ilyesmi.
Előre is köszi.
amely a legegyszerűbben kezelhető, és a végeredmény sem túl rossz...!
(sok varázslóval, előre elkészített design, ide szúrd be a szöveget, klikkelj ide, ha képet akarsz...stb...)
Leglámább emberke keres ilyet...!
:-)