cr2032 válasz | vissza a topikba 2007.07.24 18:23:29 (15)
A nemzedékek közti kapcsolat megbontása az MSZP és jogelődjeinek bűne, amit aztán a mai neoliberális-ultraneoliberális kormány- és pártpolitika a nyíltan családellenes hozzáállásával fokoz még tovább. Az eredmény? Több halott. :(
Mit ad isten most 2004-ben, Decmber 5 utan, itt van (tobbszorosen latunk mar ilyen leveleket itt) a szoszerinti parja ennek a "nemzeti polgari" szemleletnek...
Eddig tartott a magyarsag, az utleveleig?
Ime egy pelda:
"És ne kérdezd, hogy mi hogy érezzük magunkat. Ne kérdezd, hogy milyen a közhangulat. Az, amit Markó és a többiek mondanak, az politika. Az emberek másként élik meg. Ekkora pofon még a románok részéről sem ért soha.
Magyarországnak valamit tudnia kell: háború és járvány nélkül elveszített egy éjszaka alatt legalább 2.000.000 magyart a nemzetéből. Ez visszafordíthatatlan. Nem kell minket kiengesztelni, nem kell minket alamizsnával hitegetni. Nekünk nem erre volt szükségünk. Nem kértük, nem akartuk, nem tőlünk származott az óhaj, de a pofon rajtunk csattant. Megértettük. Koldusok vagyunk, szerencsétlenek, akik koloncok lennének az ország nyakán. Semmi gond. Mi itt éltünk és itt akarunk maradni.
Az biztos, hogy az én számból senki többé nem fogja hallani, hogy magyar vagyok. Erdélyi vagy székely vagy bármi, de elvették a hitet, amiben bíztam. A himnusz, a szózat már teljesen mást fog jelenteni nekem, és más érzéseket fog ébreszteni.
Valaminek azért mégis örülök. Annak, hogy édesapámnak nem kellett ezt a napot megérnie. Nem élte volna túl.
Túl nagy a fájdalom bennem ahhoz, hogy erről most beszélni tudjak. Ne haragudj."
Jellemző.Sztem nagyon szeretne bekukkantani minden szavazófülkébe.Csak tudnám,mi haszna belőle-ingyen nem lehet ennyire hülye.(no persze,a szavazatok,és ami ebből következik...).Az alja népről még vitatkoznék a nassasasszonnyal.
(Kondor Katalin) Summázva közölte: akik a kettős állampolgárság ellen szavaznak, azok "alja népek". Szerinte ennek a szavazásnak a magyarság életében sorsfordító szerepe van, és ha a "nem" győz, az nagyobb katasztrófa, mint Trianon volt. Hogy mehetünk át akkor a határon? Hogy nézhetünk akkor kívül rekedt honfitársaink szemébe? - kérdezte. Majd folytatva érvelését, levonta a végső következtetést: olyan korszakban élünk, amikor az ördög uralkodik, ennél mélyebbre már nem süllyedhet Magyarország. Most a kezünkben van a fordítás lehetősége.
...apátlan-anyátlan bitangok rombolják szét a lelkeinket, forditanak bennünket egymással szembe.
Jogos az indulata, de tárgyi tévedés is van benne: Orbánnak, Kövérnek, Pokorninak tudtommal vannak szülei, egyikük sem árvagyerek. Na jó, a bitangok az stimmel.
Felhozom, mert ha ez volt az OGY-i valasztasokkor a nemzmeti modi, akkor most mi lesz a polgari csaladoknal, ha valamlyik rokonuk nemmel mereszelne szavazni?
...Hívd fel a keresztmamit...! Hátha megkapta már az új közüzemi számlákat...! Hátha megjött azóta az esze...! Ha mégsem, - akkor magyarázd meg neki, - hogy még mire számíthat...!!!
Csak nem ez a keresztény családmodell illetve a keresztényi szeretet? A keresztmama másra szavazott mint én, tehát dögöljön meg betegen és elhagyatva, lehetőleg máma még.
Hát, akárki írta is ezt, gratulálok neki. A keresztmamának meg üzenem: kár volt fáradni azzal a keresztelővel. Nem használt.
1. Nem hülyéztem le.
2. A terület valóban ismeretlen. De kedves hozzászólásaitok miatt nem is igazán akarom megismerni. Jól el vagytok ti itt nélkülem is.
További kellmes beszélgetést nektek, így vasárnap délután!
Hát sajnos nem lehet mindenki annyira okos, mint Te, vannak ilyen analfabéták is. De majd máskor megkérlek, hogy olvass fel nekem.
Egyébként, ha valaki baromságokat idéz, ráadásul úgy, hogy ezt nem jelzi, az viselje következményeit.
Tudom, nagyon nehéz lehet az analfabéták élete, de ha megkérsz valakit, hogy felolvassa, rájöhetsz, hogy Polgár Press csak idézi a baromságokat, nem termeli.