Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2007.07.24 0 0 36
KI IS?!

cr2032 válasz | vissza a topikba 2007.07.24 18:23:29 (15)

A nemzedékek közti kapcsolat megbontása az MSZP és jogelődjeinek bűne, amit aztán a mai neoliberális-ultraneoliberális kormány- és pártpolitika a nyíltan családellenes hozzáállásával fokoz még tovább.
Az eredmény? Több halott. :(
geszthi Creative Commons License 2007.07.20 0 0 35
Hat igen, a polghari deviancia orban- es komcsizo kultusza

zividivi válasz | megnéz | könyvjelző 2007.07.20 01:06:56 (52)

Gonoszságok persze minden időben előfordultak, de tipikus jelenséggé még soha sem vált az embertelenség, csak most a devianciakultusz idejében.

Előzmény: PolgárPress (-)
geszthi Creative Commons License 2007.05.10 0 0 34
HR pozitiv szives figyelmebe, hogy nincs egyedul ezzel.
geszthi Creative Commons License 2006.05.02 0 0 33
Leroi szives figyelmebe!
geszthi Creative Commons License 2006.03.02 0 0 32
Egy dologban igaza volt ezen hos sajat rokonat megtagado polgarnak.

Hataron kivul se jobb a helyzet. Ott sajat sporttarsaikat tagadjak meg hala a MNemzet mukodesenek, meg Orbanek 2004-es uszitasanak.

gunyoros Creative Commons License 2004.12.09 0 0 31

Ügynök Katinka beszél alja népről???

Ugyannmáááááááááá

Előzmény: geszthi (26)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2004.12.09 0 0 30
Mit ad isten most 2004-ben, Decmber 5 utan, itt van (tobbszorosen latunk mar ilyen leveleket itt) a szoszerinti parja ennek a "nemzeti polgari" szemleletnek...

Eddig tartott a magyarsag, az utleveleig?

Ime egy pelda:

"És ne kérdezd, hogy mi hogy érezzük magunkat. Ne kérdezd, hogy milyen a közhangulat. Az, amit Markó és a többiek mondanak, az politika. Az emberek másként élik meg. Ekkora pofon még a románok részéről sem ért soha.

Magyarországnak valamit tudnia kell: háború és járvány nélkül elveszített egy éjszaka alatt legalább 2.000.000 magyart a nemzetéből. Ez visszafordíthatatlan. Nem kell minket kiengesztelni, nem kell minket alamizsnával hitegetni. Nekünk nem erre volt szükségünk. Nem kértük, nem akartuk, nem tőlünk származott az óhaj, de a pofon rajtunk csattant. Megértettük. Koldusok vagyunk, szerencsétlenek, akik koloncok lennének az ország nyakán. Semmi gond. Mi itt éltünk és itt akarunk maradni.

Az biztos, hogy az én számból senki többé nem fogja hallani, hogy magyar vagyok. Erdélyi vagy székely vagy bármi, de elvették a hitet, amiben bíztam. A himnusz, a szózat már teljesen mást fog jelenteni nekem, és más érzéseket fog ébreszteni.
Valaminek azért mégis örülök. Annak, hogy édesapámnak nem kellett ezt a napot megérnie. Nem élte volna túl.

Túl nagy a fájdalom bennem ahhoz, hogy erről most beszélni tudjak. Ne haragudj."
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.11.16 0 0 29
Kondor K. menjen a picsába.
mamami Creative Commons License 2004.11.16 0 0 27
Jellemző.Sztem nagyon szeretne bekukkantani minden szavazófülkébe.Csak tudnám,mi haszna belőle-ingyen nem lehet ennyire hülye.(no persze,a szavazatok,és ami ebből következik...).Az alja népről még vitatkoznék a nassasasszonnyal.
geszthi Creative Commons License 2004.11.16 0 0 26
Tessek kezdodik mit mondtam!!

(Kondor Katalin) Summázva közölte: akik a kettős állampolgárság ellen szavaznak, azok "alja népek". Szerinte ennek a szavazásnak a magyarság életében sorsfordító szerepe van, és ha a "nem" győz, az nagyobb katasztrófa, mint Trianon volt. Hogy mehetünk át akkor a határon? Hogy nézhetünk akkor kívül rekedt honfitársaink szemébe? - kérdezte. Majd folytatva érvelését, levonta a végső következtetést: olyan korszakban élünk, amikor az ördög uralkodik, ennél mélyebbre már nem süllyedhet Magyarország. Most a kezünkben van a fordítás lehetősége.
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.15 0 0 25

...apátlan-anyátlan bitangok rombolják szét a lelkeinket, forditanak bennünket egymással szembe.

Jogos az indulata, de tárgyi tévedés is van benne: Orbánnak, Kövérnek, Pokorninak tudtommal vannak szülei, egyikük sem árvagyerek. Na jó, a bitangok az stimmel.

Timna Creative Commons License 2004.11.15 0 0 24
hű ez nagyon száni :D
geszthi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 23
Felhozom, mert ha ez volt az OGY-i valasztasokkor a nemzmeti modi, akkor most mi lesz a polgari csaladoknal, ha valamlyik rokonuk nemmel mereszelne szavazni?

Kinky Creative Commons License 2004.03.15 0 0 22
Ez a nickje meg megszűnt nekije.
Brühühü.
Előzmény: MrJones (17)
Kinky Creative Commons License 2004.03.15 0 0 21
Te is fölhívhatnád a tiedet, hátha megtanít írni.
Előzmény: JOEKER (19)
Hy Creative Commons License 2004.03.15 0 0 20
Az a hülye, aki hülyeségeket ir, idéz ide, nem az aki belelék a k.kiba, hanem aki odarakja!
Előzmény: Törölt nick (6)
JOEKER Creative Commons License 2004.03.15 0 0 19
...Hívd fel a keresztmamit...! Hátha megkapta már az új közüzemi számlákat...! Hátha megjött azóta az esze...! Ha mégsem, - akkor magyarázd meg neki, - hogy még mire számíthat...!!!
MrJones Creative Commons License 2004.03.15 0 0 17
Nem is lesz.
Kálmánka nagyon egy buta ember.

Ez a nickje meg megszűnt nekije. :)

Előzmény: Kinky (16)
Kinky Creative Commons License 2004.03.15 0 0 16
hát ezt eléggé leegyszerüsitetted
Hogy te is megértsd. (Nem volt elég.)
Előzmény: ideiglenes nick (15)
ideiglenes nick Creative Commons License 2004.03.15 0 0 15
hát ezt eléggé leegyszerüsitetted.

Mondjuk egyáltalán nem csodálkozom az itteni balos hozzászólásokon.

Hiába is keresnénk náluk világnézetet, elvhű életet, hogy legalább magának ne hazudjon az ember.

Marad számukra az elvtelen, érdek és értékvezérelt élet.

Sok ilyen van itt a polfórumon is meg hát sajnos az országban is.

Onnan nézve ez a levél elhiszem, hogy furcsa.

Én megértem és egytértek vele.

Előzmény: unnamed (8)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.15 0 0 14
...........én úgy látom, te még nem vagy elválasztva......, még nagyonis össze vagy nőve..........
:)
MrJones Creative Commons License 2004.03.14 0 0 12
Ez egy szerencsétlen féreg.
geszthi Creative Commons License 2004.03.14 0 0 11
De majd rohanni fog jegyet venni , hogy elvezzen a gyonyortol Gibson szadista filmjen.
Előzmény: unnamed (8)
geszthi Creative Commons License 2004.03.14 0 0 10
Ime a kereszteny magyar polgar es 5. parancsolat a mindennapokban.
pindiy Creative Commons License 2004.03.14 0 0 9
Mi ez a lustaság?
Előzmény: kiski (4)
unnamed Creative Commons License 2004.03.14 0 0 8
Csak nem ez a keresztény családmodell illetve a keresztényi szeretet? A keresztmama másra szavazott mint én, tehát dögöljön meg betegen és elhagyatva, lehetőleg máma még.

Hát, akárki írta is ezt, gratulálok neki. A keresztmamának meg üzenem: kár volt fáradni azzal a keresztelővel. Nem használt.

vezérhangya Creative Commons License 2004.03.14 0 0 7
1. Nem hülyéztem le.
2. A terület valóban ismeretlen. De kedves hozzászólásaitok miatt nem is igazán akarom megismerni. Jól el vagytok ti itt nélkülem is.
További kellmes beszélgetést nektek, így vasárnap délután!
Előzmény: Törölt nick (6)
vezérhangya Creative Commons License 2004.03.14 0 0 5
Hát sajnos nem lehet mindenki annyira okos, mint Te, vannak ilyen analfabéták is. De majd máskor megkérlek, hogy olvass fel nekem.
Egyébként, ha valaki baromságokat idéz, ráadásul úgy, hogy ezt nem jelzi, az viselje következményeit.
Előzmény: kiski (4)
kiski Creative Commons License 2004.03.14 0 0 4
Tudom, nagyon nehéz lehet az analfabéták élete, de ha megkérsz valakit, hogy felolvassa, rájöhetsz, hogy Polgár Press csak idézi a baromságokat, nem termeli.
Előzmény: vezérhangya (2)
Hy Creative Commons License 2004.03.14 0 0 3
Mervgörcs az agyába állt be, máshová nam is tudott volna a csigában, vér a pucájaban végképp nincs.
Előzmény: vezérhangya (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!