Sopronból származó információim szerint az eredeti, múlt hét vasárnapi, 14:00-ás kezdésre tényleg minden jegy elfogyott a Sopron-FTC-re. Csak aztán mivel 11:30-kor volt a meccs...láttad mennyien mentek ebből ki.
én csak azt nem értem, h ebben mi a jó? inkább örülni kéne, h van csatorna ami ad meccseket...szerintem. még ha olyan is, amilyen.
nem hiszem, h a délelőtti kezdések miatt kevesebben járnának meccsekre...pár évvel ezelőtt is rendeztek délelőtt meccseket, érdekes, akkor még senki sem tiltakozott ez ügyben.
Remélem folytatódik a akció, és a focidrukkerek megteszik azt, amit már rég meg kellett volna, hogy tegyen a magyar társadalom tisztességes fele, és ráébresztik arra törvényes módszerekkel az RTL Klubot, hogy nem mindenki imádja őket, és az általuk terjesztett és gerjesztett ízléstelenségterrort ebben az országban.
Törvényes módszerekkel, transzparensekkel, mindent bele!!!
Mi 2transzparenst emeltünk ki a fradi meccsen.
Fradisták egy kétrudassuk volt amint az rtl klub címere átvolt húzva.
De sokszor lehetett hallani hangosan BUZI RTL BUZI RTL................
Az a legszörnyűbb, hogy nyilván mindig a forduló rangadóját akarják vasárnap az RTL Klubon közvetíteni. Mi mást? Focimeccs 11:30, illetve 14:00-ás kezdéssel, vicc...
Transzparensekkel ugyan inkább a soproni szurkolók készültek, a mieinknek a közvetítőkocsit sikerült majdnem az árokba tolni, valamint a technikai személyzetet inzultálni.
Magam nem vagyok labdarúgó szurkoló, de örömmel tölt el, hogy végre vannak olyan emberek a magyar társadalomban, akik nem esnek hanyatt a magasságos RTL Klubtól, és nem ujjonganak az örömtől, hogy az RTL talpát nyalhatják.
Olvastam, hogy a Ferencváros bátor szurkolói transzparenseiken végre fel merték emelni a szavukat az RTL Klub ellen, amely már természetesen fenyegetőzik néhány plakát miatt. Fradisták, focidrukkerek, ne hagyjátok magatokat!
Szánalmat keltő politikusaink nem voltak képesek szembeszálni az RTL által képviselt alacsony nívóval, és ízléstelenségterrorral most rajtatok a sor! Minden törvényes, és erőszakmentes eszközt vessetek be!