Keresés

Részletes keresés

vinettu Creative Commons License 2004.03.05 0 0 16
A program lehet hogy generálja a kérdéshez, de a nevet akkor is ember vitte fel az adatbázisba és nem a program. Mindössze erre akartam rávilágítani, de úgy látom nem nagyon fogtad az adást
Előzmény: qncogi (12)
muttley Creative Commons License 2004.03.05 0 0 15
Horn Gyulát vagy Medgyessy Pétert látta már valaki az adott kérdésnél lehetséges válaszként...? ;-)

Orbán gyakran előkerül mindenfelé, állítólag még a Cinema magazinban is szerepelt farkasemberként. De a honfoglaló esetében, biztos nektek van igazatok...

Előzmény: hamariberkenye (14)
hamariberkenye Creative Commons License 2004.03.05 0 0 14
"A progi generálja a válaszokat. Van egy rahedli miniszterelnök az adatbázisban, és ha kormányfős kérdés van abból randomizálja a válaszokat."

Csak kiváncsiságképpen: kettőtökön kívül kinek van még értelmezési problémája ezzel a két bonyolult mondattal?

Előzmény: Ezentúl söjtöri vagyok (13)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.03.05 0 0 13
ne viccelj már. a játék egyébként jó, tehát miért ne tehetné szóvá ezt a szemétséget. az sem tetszene, ha pufi Gyula szerepelne a kérdéssorban, de nyilván ez szóba sem kerül. Orbán démonizálását mindenhol nyomni kell?
Előzmény: qncogi (12)
qncogi Creative Commons License 2004.03.05 0 0 12
Te ne jűátszál ilyen játékokkal. Ha a neked adott választ nem sikerült felfognod ott sincs esélyed.
Előzmény: vinettu (11)
vinettu Creative Commons License 2004.03.05 0 0 11
akkor kedves szömörcsög barátom megmondaná nekem, hogy milyen progi az, amelyik a magyar ABC betűit véletlenszerűen egymás után rakva simán produkálja az orbán viktor nevet?
Előzmény: phallus impudicus (3)
szkd Creative Commons License 2004.03.05 0 0 10

"egy gyorsasági kérdés, amiben a háború alatt azon romániai zsidók számát kellett volna megtippelni, akiket kivégeztek/deportáltak"

Wazze, örülj neki, hogy nem a túlélő kakukktojást kellett kiválasztani a listából, név szerint!
Kis igényes!
:-(

Előzmény: vinettu (-)
Demim úr Creative Commons License 2004.03.05 0 0 9
vagy az első zsidótörvény esetében Jicak Samir... ;-)))
Előzmény: kábelbúvár (6)
szkd Creative Commons License 2004.03.05 0 0 8

És vajon az olyan hülye kérdéseket is a gép generálja, hogy hány romány zsidó deportáltatott?
Előzmény: phallus impudicus (3)
Demim úr Creative Commons License 2004.03.05 0 0 7
Horn Gyufa bácsi mégsem lehetett... ;-)))

hiszti.

kábelbúvár Creative Commons License 2004.03.05 0 0 6
1/2reérted!

Mindent + lehet csinálni normálisan is!

De ha 1 negatív cselekményhez kell személyt párosítani, minden helytelen válasz +sérthet valakit.

Persze teljesen kamu válaszokat is lehetne feladni, mongyuk Gipsz Jakab, vagy Ormány Viktor...

Előzmény: phallus impudicus (5)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.03.05 0 0 5
Oszt mé nem valók történelmi kérdések egy kvízbe?
Előzmény: kábelbúvár (4)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.03.05 0 0 4
Lehet, hogy ez volt a könnyen kizár6ó válasz...

1ébként 1 ilyen kérdés eleve nem való 1 kvízbe.

Kik alkották ezt a programot?
Én is láttam már játékost munkaidőben küzdeni vele. :)

phallus impudicus Creative Commons License 2004.03.05 0 0 3
A progi generálja a válaszokat. Van egy rahedli miniszterelnök az adatbázisban, és ha kormányfős kérdés van abból randomizálja a válaszokat.
Ezért kár volt topikot nyitni. :(
gegenseegross Creative Commons License 2004.03.05 0 0 2
Igaz, mint alább látszik. Tanúsítom.
Előzmény: Alexander the Great (0)
gegenseegross Creative Commons License 2004.03.05 0 0 1
s mi b0rzad0zva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj 0rdas eszmék

Nekem is feltűnt, ugyanily körülmények közt. (Azóta ugyanezt a kérdést láttam még vagy 10x) Elhessegettem a gondolatot, betudtam a nemzetet belepő paranoia egyik kísérőjelenségének.

Alexander the Great Creative Commons License 2004.03.05 0 0 0
Nos,ez feletébb fura.Ha igaz akkor szégyeljék a pofájukat.
vinettu Creative Commons License 2004.03.05 0 0 topiknyitó
A napokban regisztráltam magam a honfoglalas.hu-n működő kvízjátékban. Nyomtam is pár kört, amikor az egyik fordulóban a következő kérdést kaptam: "Melyik miniszterelnök terjesztette be az első zsidótörvényt?" Autolsó választ látva a 4 lehetséges válasz közül 3 nyilvánvalóan esélyes lehetett volna egy a témában járatlan embernek is, mivel a negyedik neve: Orbán Viktor. Ezt már megint mi? Milyen meggondolásból hozták kapcsolatba a játék(?) készítői az előző miniszterelnököt a zsidótörvényekkel? Nem kellene már ezt abbafejezni végre?
Másik: egy gyorsasági kérdés, amiben a háború alatt azon romániai zsidók számát kellett volna megtippelni, akiket kivégeztek/deportáltak. Nem értem, hogy hogyan lehet meggyilkolt embereket ilyen jellegű játék tárgyává tenni. Ehh...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!