A program lehet hogy generálja a kérdéshez, de a nevet akkor is ember vitte fel az adatbázisba és nem a program. Mindössze erre akartam rávilágítani, de úgy látom nem nagyon fogtad az adást
Horn Gyulát vagy Medgyessy Pétert látta már valaki az adott kérdésnél lehetséges válaszként...? ;-)
Orbán gyakran előkerül mindenfelé, állítólag még a Cinema magazinban is szerepelt farkasemberként. De a honfoglaló esetében, biztos nektek van igazatok...
ne viccelj már. a játék egyébként jó, tehát miért ne tehetné szóvá ezt a szemétséget. az sem tetszene, ha pufi Gyula szerepelne a kérdéssorban, de nyilván ez szóba sem kerül. Orbán démonizálását mindenhol nyomni kell?
akkor kedves szömörcsög barátom megmondaná nekem, hogy milyen progi az, amelyik a magyar ABC betűit véletlenszerűen egymás után rakva simán produkálja az orbán viktor nevet?
A progi generálja a válaszokat. Van egy rahedli miniszterelnök az adatbázisban, és ha kormányfős kérdés van abból randomizálja a válaszokat.
Ezért kár volt topikot nyitni. :(
s mi b0rzad0zva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj 0rdas eszmék
Nekem is feltűnt, ugyanily körülmények közt. (Azóta ugyanezt a kérdést láttam még vagy 10x) Elhessegettem a gondolatot, betudtam a nemzetet belepő paranoia egyik kísérőjelenségének.
A napokban regisztráltam magam a honfoglalas.hu-n működő kvízjátékban. Nyomtam is pár kört, amikor az egyik fordulóban a következő kérdést kaptam: "Melyik miniszterelnök terjesztette be az első zsidótörvényt?" Autolsó választ látva a 4 lehetséges válasz közül 3 nyilvánvalóan esélyes lehetett volna egy a témában járatlan embernek is, mivel a negyedik neve: Orbán Viktor. Ezt már megint mi? Milyen meggondolásból hozták kapcsolatba a játék(?) készítői az előző miniszterelnököt a zsidótörvényekkel? Nem kellene már ezt abbafejezni végre?
Másik: egy gyorsasági kérdés, amiben a háború alatt azon romániai zsidók számát kellett volna megtippelni, akiket kivégeztek/deportáltak. Nem értem, hogy hogyan lehet meggyilkolt embereket ilyen jellegű játék tárgyává tenni. Ehh...