Hihi:))
Ákosom,vezérré avanzsálttál???:)))
Most ha jól értem,a Jobbik szerint te amolyan ürgebőrbe bújtatott MSZP-s vagy?Mondjuk elég szemétségnek tartom,hogy engem egy gondolás sem akar támadni:(((( "Hát én már szart sem érek???":)))
Képzelem,mennyi álmatlan éjszakát okoz a jobbik-kommandó:))
Azért elég kétes dicsőség, hogy azért emlegetnek egy lapon, merthogy mindannyiunknak a jó édes anyját. :))
Meg nem is nagyon szeretném, hogy egy kalapba kerüljek welük, róluk is megwan a wéleményem. :]
Hagyjad, annyi agya nincs ennek a jobbikosnak, hogy felfogja: ha a ballib média nem tudósít róluk, akkor nem is léteznek. És hogy tudósít róluk, annak egyedüli oka, hogy Orbánt is fikázzák.
1. politikus, így egész nap nem kell semmit csinálnia (vagy min. pártirodán dolgozgat)
2. munkanélküli
3. informatikus
4. fizetett pártalkalmazott
5. állami alkalmazott"
Hmmmm, idorol idore felmerul ugyan , hogy egyeseket fiztenek, de szinten idorol idore azt is kitargyaljuk, hogy valojaban sok hatasunk nincs a kozeletere, akkor meg minek??? Raadasul mint (ha jol emlekszem) elemes az egyik topicba igen jol ramutatott, ide senki sem azert jon, hogy meggyozesse magat valamirol: a PolForum a mi kis szemetdobunk es verbalis kakasviadaljainkat vivjuk, hogy ki a legfrankobb ebben a kuplerajban. Kulso szemlelo szamra, amolyan kepnelkuli reality show lehet, grafika nelkuli The Sims (idorol idore felmerul bennem, hogy vajon hany pszichologusi szakdoli szuletett/-hetett volna/ agymeneseinkbol; nem 0 az biztos...) ahol mindenki kis nickjenek identitasa mogott erolkodik (igaz, egyentol fugg, hogy mennyire), hogy nagy totum-faktumnak latszodjon.
Szvsz nehanyan nem merik fel mennyit is er ez az egesz, elfelejtik, hogy van egy realis elet is, amit fontosabb es foleg jobb elni (altalaban)...
A redőnyt régebben főleg üzletek kirakatának/ajtajának biztonságos lezárására alkalmazták (ti. hogy ne lehessen a kirakat betörésével és a kiállított cucc ellopásával/ a kirakaton át az üzletbe való behatolással kárt okozni). Mivel a redőny a nyitás után többnyire kézzel elérhetetlenül magasan található, a redőny lehúzására egy megfelelően hosszú, kampós vasrudat használtak. Ez a redőnyhúzó vas.
Amikor bezárják az üzletet, azaz lehúzzák a redőnyt.
Ez nem jó! A gyereket néha meg köll etetni, olykor-olykor tisztába is tenni, és akkor még meg sem említettem a csecsemő, kisded szellemi igényeit. Nekünk soha sem volt a gyerek mellett egy percnyi szabadidőnk.
Maradnék a besúdóknál. Nekik munkaidő, és bér jár érte.