Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.22 0 0 28
Ha Norbi, vagy Szandra, vagy hívjuk ahogy akarjuk, csak egy embert lefogyaszt földön, s annak nem lesz magas vérnyomása, sebes fekélye a lábain, szívelégtelensége a súlyától, s megéli, hogy unokái legyenek, már megérte, hogy belekezdett a munkájába.
Ha Te csak egyetlen gyilkost, betörőt, vagy ittas vezetőt elfogsz, már akkor megérte, hogy belekezdtél a munkádba.
Ennyi a véleményem!
teniente Creative Commons License 2006.07.21 0 0 27

nem sok értelmes dolgot látok az országban.. nem sok olyan folyamat van amivel egyetértenék.. ma reggel láttam Norbit a tv2n nyilatkozni, és gondoltam leírom ezt,hogy azért alapjában véve tényleg lehet abban valami amit csinál, és tényleg letett valamit az asztalra. (nyilván itt is vannnak már porblémák)

Feljöttem ide az indexre, amikor is láttam, hogy ő ki akart lépni a nyanvadt gumibotos életéből... ezzel a mondattal lenézet közel 40.000embert, aki azzal foglalkozik h egy büdös cigány ne pakolja el a TV-jét, meg a videokameráját a házából.. én is ezzel foglalkozom, és szeretem is ezt csinálni, és annyira változott a véleményem, hogy:

NORBI ROHADJ MEG!

a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.05.28 0 0 26

A TV-ben láttam egy újabb sületlenséget tőlük.

,".... eper, málna, joghurtba keverve,...."

Joghurtba? 

(Miért nem inkább malterbe?)

Beszélje meg ezt a gyomorral és a belekkel is.

Nyersen, önmagában minden gyümölcs egészséges.

A tej felnőtt korban felesleges, többnyire káros.

Főleg, ha össze zagyválják mással.

Megbolondul az emésztő rendszer.

Üzenném a butaságot mondó fekete hajú okostojás kislánynak, (talán Rubint Réka?) hogy az kevés, ha valakinek szép feneke van, iskolába is kellene járni, ha már okosakat akar mondani.

A táplálkozás tudományt nem a diszkóban, fodrásznál, kozmetikusnál, meg a fitneszben oktassssák.

Nor-bika

Megélhetési zagyvasággyáros.

Beszélni se tud rendesen, hadar.

Sötét, buta, médiapojáca.

Maradjatok a mozgásnál, ahhoz értetek.

Nem kell belekotnyeleskedni abba, ami meghaladja a szinteteket..

Ha mégis, akkor:

Tanuli, tanulni, tanulni.

Ezen a szinten csak Mek Elekek vagytok!
vénólánzsahleF Creative Commons License 2005.01.26 0 0 25

a schmidt családra gondolsz?

az zsír volt:P

Előzmény: Altero (24)
Altero Creative Commons License 2005.01.25 0 0 24
Emlékeztek még a jó kis családi tornára régebbről az MTV-ről? Az a moderáció.... az a design...... az a zene..... fantasztikus !
vénólánzsahleF Creative Commons License 2005.01.21 0 0 23

mint amint már mások is írták elöttem, nem az a baj amit csinál, hanem az, ahogy.

Előzmény: orsiány (22)
orsiány Creative Commons License 2005.01.21 0 0 22
Sziasztok! Elvileg csak olvasgatni jöttem fel, de nem bírom ki hogy ne szóljak a témához! Komolyan nem értem hogy miért vagytok ennyire rosszindulatúak! Miért kell a norbit ennyire bántani, amikor ő csak segíteni szeretne mindenkin! Most meg mindenki azon csámcsog hogy majdnem szétment a házasságuk(ez két éve volt egyébként, de most vették elő) és pontosan amiatt mert ilyen bunkó támadások érték őket, főleg Rékát a születendő gyermeke miatt! El tudom képzelni milyen emberek utálkoznak ennyire! Biztos például hogy nem olvastá(to)k a könyvét, ha olvastátok volna biztos nem igy beszélnétek róla. Na meg azt nem veszítek észre hogy mindenki hízik, mekit kajál és baromira nem mozog semmit és van egy ember aki szeretné ezt megállítani, legalábbis reménykedik hogy van néhány olyan ember aki nem ennyire üres fejű, hogyha meglátja őt akkor ezt mondja "jajj már megint ez a hülye ugri-bugri shorbi-norbi" hanem egy kicsit belegondol abba hogy mennyire igaza van és itt tényleg váltaztatni kéne, mert nem csak hogy undorító ahogy kinéz egy dagadt ember hanem hogy mennyi egészség károsító hatása van a túlsúlynak! Mielőtt még megszóltok azért merek igy beszélni a kövérekről, én is közéjuk tartozom még, de norbi módszerével,  már el kezdtem fogyni! És nagon fiatal vagyok még, magas vérnyomásom is van ez is vszínű betudható a 15kiló súlytöbbletnek! Most eléggé dühből irtam, lehet hogy egy kettőt hibáztam de a lényeget elmondtam! Az szóljon egy rossz szót is aki elolvasta a könyvét, esetleg kipróbálta a módszert és ezek után esetleg nem tetszik neki norbi! de igy lehordani vkit csak mert esetleg pösze, vagy csak azért mert rosszul esik hogy mi soha nem leszünk olyanok mint ők!! csak ennyit akartam mondani! És bár kicsit dühösre sikeredett az irásom, remélem átgondoljátok majd és észreveszítek norbiban a segítőkészséget és azt az önzetlenséget ahogy ezt az egészet elkezdte(persze biztos nem bánja hogy ebből meggazdagodott, de nem ez vezérelte!) Sziasztok:))
m.poirot Creative Commons License 2005.01.08 0 0 21

Az nem tetszik amit a flyerz nevű ingyenes,fogyasztásra ösztönző magazinban hirdet.lebeszél a macdonaldsról(én sem szeretem),gabonapelyhekről.nagy cégek erőszakosságáról ír,miközben saját update diétáját reklámozza,ami nem éppen olcsó.kiszámoltam,nekünk 2 kamasz+2 felnőtt+1 kisgyereknek havi 180-200 ezer lenne a napi 3x a kaja.

ja,és nagy csalódás a Réka plasztikai műtétje.egyébként ő nekem szimpatikus

képhiba Creative Commons License 2005.01.08 0 0 20
Megy még egyáltalán ez a műsor?
Akkoris énvagyokMenyus Creative Commons License 2005.01.08 0 0 19
Szerintem nem az a gáz amit csinál, hanem ahogy csinálja. Ha érted mire gondolok. A mozgással meg az egészséges életmóddal semmi gond nincsen, de ez a média felhajtás + promó hadjárat egy hányinger!!!!!!!!!! Irigyék jól+aszondták: "vegyétek a kazettámat, had' építsek még1 házat..." Boáááááááááá!
Előzmény: nehazudj fidesz (18)
nehazudj fidesz Creative Commons License 2004.07.03 0 0 18
Szerintem a fiú nem gáz, de a vinnyogó eunuchra emlékeztető kajabálása az igen.
shit4sale Creative Commons License 2004.07.02 0 0 17

"A fitnesz és az egészséges életmód főbb kérdéseiről tájékozódhatnak Schobert Norbi segítségével a T-Mobile ügyfelei július 1-től. Norbi és felesége, Réka az ideális testsúly eléréséhez vagy annak megtartásához nyújt tanácsot a t-zones WAP-portálon és sms-ben: melyik ételeket milyen napszakban javasolt fogyasztani, s milyen alakformáló gyakorlatokat érdemes végezni a cél érdekében. A szolgáltatás a t-zones-on a további témák/Norbi útvonalon érhető el. Akik elküldik a #Norbi címszót a 777-es számra, esténként a másnapi étrendhez kapnak tanácsot."

eddig a hír...kérdezzetek már rá tímóbájlon, hogy korán van e most egy csülök péknéhez? és ha előtte szarok egy nagyot, mennyi kalóriát kell pótolnom?

igérem, hogy az erobikdresszemet nem fogom lecsöpögtetni szafttal!

ücsike Creative Commons License 2004.03.08 0 0 16
Arra is kíváncsi lennék, ki az az agyatlan aki a gaszronómus emberre ezeket a ruhákat adja főzéshez. Jókat főzne az ember, de a ruhája annyira gáz, hogy nem tudok tőle a főztjére figyelni.
Roppant elegáns, nagyon divatos, stílusos a ruhatára! DE! Sivatagban, tengerparton, kanyonban, nyakkendő????? Főzéshez????? Még szerencse, hogy zakót nem adnak rá! Van annak normális ruhája is, látszott a bevágott életképekben.
ücsike Creative Commons License 2004.03.08 0 0 15
"az egyet el kell ismerni, hogy ő volt az első, aki elmondta a dagadtaknak, hogy mozogjál bazze, különben nem fogsz lefogyni. Ezért egy kis riszpektet megérdemel."

Igen, igazad van!

Csak miért pont a Norbi tette ezt meg? Miért nincs szerencsénk? :((((((((

Nincs semmi baj avval, amit a Norbi terjeszt, csak ne Ő tenné!

Előzmény: terminator x (14)
terminator x Creative Commons License 2004.03.05 0 0 14
Nem kedvelem Norbit. Nagyon nem. Rohadtul távol áll tőlem a stílusa, de azt az egyet el kell ismerni, hogy ő volt az első, aki elmondta a dagadtaknak, hogy mozogjál bazze, különben nem fogsz lefogyni. Ezért egy kis riszpektet megérdemel.
levi bá Creative Commons License 2004.03.04 0 0 13

Üdvözlnk titekt innen Marokkóbl, a sivatagbl, amennyiben tudtok gyertek ti is.
Váradi Március Creative Commons License 2004.03.04 0 0 12
Én eleinte azt hittem paródiaműsor. De nem az!
fika2 Creative Commons License 2004.03.04 0 0 11
Mozogjon 6 milliooooooooo nem punyadjááááááááááálll
wizardry8 Creative Commons License 2004.03.03 0 0 10
Díííízsíííííí nyomassál már valami zenéééét (rettenetesen sípítva)
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2004.03.01 0 0 9
Ez szarabb mint Anettka!
bolabek Creative Commons License 2004.02.29 0 0 8
Ez az év cikije!
Felhivnám Krausz Barnabás figyelmét erre!
fika2 Creative Commons License 2004.02.29 0 0 7
Húúú, ez tényleg tök ciki!
bolabek Creative Commons License 2004.02.28 0 0 6
Vasárnap megnézem és csak azt követően formálok véleményt.
blues12 Creative Commons License 2004.02.25 0 0 5
EEEEEEEEEEEssst moooooooooooooost!
Mozgassad magadadt testvírem!
citromcica Creative Commons License 2004.02.23 0 0 4
Á, ez csak a erobikpojáca!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.23 0 0 3
Erobik Norbi mindenhol borzalom, nem csak a tv2-n :]

"Toood követníííí?"

Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2004.02.23 0 0 2
Mesélték, hogy ritka fos műsor.
Vasárnap megnézem.
dunavize Creative Commons License 2004.02.23 0 0 1
Vasárnap én is elcsiptem úgy 7-8 percet ebből. Olyan mintha a Frei utazóműsorát a Sthol konyháját és valami gagyi d.j. produkcióját összekotyvasztották volna. Szerintem jelen pillanatban ez Magyarország legszánalmasabb televíziós próbálkozása!
fika2 Creative Commons License 2004.02.22 0 0 0
0 egy tornász az a Norbigyerek.
Előzmény: képhiba (-)
képhiba Creative Commons License 2004.02.22 0 0 topiknyitó
Na ekkor szemét műsort én még az életben nem láttam!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!