Az Értékmegőrző Extra első három adásában a 2008-as budapesti Rick Wright Emlékkoncert részleteit hallhatják felvételről, valamint néhány eredeti Richard Wright / Pink Floyd dallal emlékezünk meg a Pink Floyd alapítójáról, zseniális zeneszerzőjéről és billentyűséről.
Értékmegőrző Extra 01: Marooned Guitar Duo + Pink Floyd 2009. 09. 15. 9:00
Értékmegőrző Extra 02: Rick Wright + Hit Rock Pink Floyd Tribute Band + Pink Floyd 2009. 09. 15. 12:00
Értékmegőrző Extra 03: Echoes of Pink Floyd + Pink Floyd 2009. 09. 15. 15:00
a fórumban lehet örülni: http://civilradio.hu/cont_forum_comment.php?id=68 Ha véletlen a többi hozzászólásomat nem látta volna valaki!
Nekem megvan az a bizonyos szöveg füzet. Néhány másolatot csinálok szívesen. Sajna csak egy eredeti példány van. Annak idején a moziban felmarkolva, nem gondoltam hogy ilyen jó emléktárgy lesz.
hmmm... nekem megvan az eredeti dvd, de dalok szövegét mintha nem bírtam volna előcsalni... meg aztán olyan jópofa volt az a füzet ha netán meglenne valakinek, szívesen másolnék egy párat belőle :)
Nem tudom, hogy hányan emlékeznek rá, de amikor először volt Magyarországon a Fal bemutatója az előadások előtt (például a Bányász moziban (emlékszik még rá valaki?) osztogattak egy kis füzetet a Fal szövegével magyarul és angolul.
No erre a szövegre szeretnék szert tenni valahogy. Van valakinek ötlete?
Szerintem te a Pulse-ra gondolsz!
Hivatalosan még nem jelent meg DVD-n (kb. ez a harmadik karácsony, amire ígérték hogy mostmárténylegdekomolyan kijön, persze semmi konkrétum róla...)
VHS-en, VCD-n, és az audio hanghordozók mindegyikén beszerezhető, kizárólag DVD-n nem...
Itt-ott lehet találni kalóz Pulse DVD-ket (ebay és hasonlók), de nem ajánlom őket, mert ezek mindegyike vagy VHS-ről, vagy VCD-ről lett 'DVD-sítve'...
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy DVD-n szeretném megszerezni azt a kb. 10 évvel ezelőtti koncertet, aminek a fő vonala a Dark Side lemez volt, de játszottak a Falból is számokat. Anno a tévé is leadta ezt a koncertet vagy csak egy részletét.
Azt sem tudom, hogy kiadták-e egyáltalán DVD-n ezt az anyagot.
Netes keresőkben keresgéltem már róla, de nem találtam semmit.
Nah magkaptam, lemeóztam, megnéztem, meghallgattam, gratulálok, szerintem baromi jó lett, bár (sajna) én nem segítettem benne. Hozzá kell tennem, hogy régen is ezért bosszankodtam, hogy nincs magyar felirat a gyári DVD-n..., mostmár van. Nézzétek meg, mondom, szerintem jó.
"Lehet, hogy nem voltam elég világos, de aki nem dob meg egy e-mail-lel, annak nem sok esélye van, hogy megszerezze a DVD-t.... Legalábbis tőlem...."- nah én dobtam, de nem dobtak vissza, mivel semmit nem segítettem legalább a másolást felajánlom :).
DVDMaestro-t használtam.
Elsőre nem volt könnyű, de így utólag már azt mondom, nem is olyan nagy ördöngösség ez a DVD-készítés, ha az alapokkal tisztában van az ember.
És a Maestro szerintem mindent tud, amire egy amatőrnek szüksége lehet, és ezt ráadásul még viszonylag egyszerű formában is tálalja.
Most a Vegas4-et kezdtem el tanulni, ez már bonyolultabb, ezért is mondtam le a mozgó menük létrehozásáról... :-)))
Hello! Azért arra kíváncsi vagyok, hogy végül mivel autorizáltad a lemezt, és a subtitlét mivel hoztad össze. Nem lehetett egyszerű, mint gyakorló dvd autorizáló, én már csak tudom... ;-))
Mint külső megfigyelő, én is jelentkeznék, mert a dolog engem is nagyon érdekelne, de nem nagyon tudtam hozzászólni a témához... DVD írót tudok szerválni, bár nekem nincs sajna, de pár lemezt biztos be tudok vállalni.