Igazad van a topic-kal, de ne hagyd abba, csinálj egy másikat, de jól gondold át, az alapötlet nem rossz, csak máshogy, jó?
Hát, Hegyipatak: olyan megkapó és friss név, látom magam előtt, nagyon szép, erőt, engergiát ad, felvidít, öröm nézni, esetleg inni belőle.
Olyan szép. Egyszerűen.
Oké, igazatok van, hagyjuk elsüllyedni a topic-ot. Más címet kellett volna adni neki, vagy más bevezetőt írni a topicindító hozzászólásban. Az indiszkréció problémája fel sem merült bennem - lám, a figyelmetlenség és önzőség -, de legalább ma is tanultam valami újat, és legközelebb figyelmesebb leszek. Azért köszönöm a hozzászólásokat. Ez volt az első topic, amit indítottam, legalább már ezt is kipróbáltam.
OFF
Kedves baagiira, a nickem megválasztása nem volt igazán tudatos, úgyhogy nem biztos, hogy tényleg kifejez engem. Bár érdekelne, milyen képzettársításokat vet fel benned.
Igen, valahogy így, mert talán névtelenül sokkal inkább a legmélyebb legmagát adja....mint a valós életben, ha beszélsz vele. Ott soha nem fog neked annyit elmesélni, s nem is lesz olyan őszinte, mert nem lehet!
Persze, hogy előfordult. Biztos mindenki így van vele. De neve(ke)t nem mondok, mert még zavarba hozom az illető(ke)t, és többé nem fog tudni természetes módon hozzászólni..:-)
Sziasztok! Előfordult már veletek, hogy itt az Indexen amikor egy topicban gyönyörködtetek, valamelyik hozzászólónak a stílusa annyira megtetszett, hogy el kezdtétek olvasgatni, miket írt más fórumokba?
Ha volt ilyen, ki az és miért? Gyűjtögessük össze a legjobb stílusú vagy legszellemesebb Index-júzereket! :-)))