Keresés

Részletes keresés

baagiira Creative Commons License 2004.02.15 0 0 5
Igazad van a topic-kal, de ne hagyd abba, csinálj egy másikat, de jól gondold át, az alapötlet nem rossz, csak máshogy, jó?

Hát, Hegyipatak: olyan megkapó és friss név, látom magam előtt, nagyon szép, erőt, engergiát ad, felvidít, öröm nézni, esetleg inni belőle.
Olyan szép. Egyszerűen.

Előzmény: hegyipatak (4)
hegyipatak Creative Commons License 2004.02.14 0 0 4
Oké, igazatok van, hagyjuk elsüllyedni a topic-ot. Más címet kellett volna adni neki, vagy más bevezetőt írni a topicindító hozzászólásban. Az indiszkréció problémája fel sem merült bennem - lám, a figyelmetlenség és önzőség -, de legalább ma is tanultam valami újat, és legközelebb figyelmesebb leszek. Azért köszönöm a hozzászólásokat. Ez volt az első topic, amit indítottam, legalább már ezt is kipróbáltam.

OFF
Kedves baagiira, a nickem megválasztása nem volt igazán tudatos, úgyhogy nem biztos, hogy tényleg kifejez engem. Bár érdekelne, milyen képzettársításokat vet fel benned.

Jó éjt.

Előzmény: baagiira (1)
baagiira Creative Commons License 2004.02.14 0 0 3
Igen, valahogy így, mert talán névtelenül sokkal inkább a legmélyebb legmagát adja....mint a valós életben, ha beszélsz vele. Ott soha nem fog neked annyit elmesélni, s nem is lesz olyan őszinte, mert nem lehet!
Előzmény: pint (2)
pint Creative Commons License 2004.02.13 0 0 2
csak ez a virtuális személyiség nem azonos a valóságossal. persze az is lehet, hogy ez a valóságos, és a másik az ál??
Előzmény: baagiira (1)
baagiira Creative Commons License 2004.02.13 0 0 1
Igen, nagyon érdekes, s szép dolgokat lehet olvasni így. Felépül benned egy ember virtuálisan.

De neveket mondani? Tudnék, de lehet, hogy ez indiszkréció, nem? Pl. a te neved is elég kifejező.

Előzmény: hegyipatak (-)
Caipi Creative Commons License 2004.02.13 0 0 0
Persze, hogy előfordult. Biztos mindenki így van vele. De neve(ke)t nem mondok, mert még zavarba hozom az illető(ke)t, és többé nem fog tudni természetes módon hozzászólni..:-)
Előzmény: hegyipatak (-)
hegyipatak Creative Commons License 2004.02.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Előfordult már veletek, hogy itt az Indexen amikor egy topicban gyönyörködtetek, valamelyik hozzászólónak a stílusa annyira megtetszett, hogy el kezdtétek olvasgatni, miket írt más fórumokba?
Ha volt ilyen, ki az és miért? Gyűjtögessük össze a legjobb stílusú vagy legszellemesebb Index-júzereket! :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!