Engem is nagyon érdekel a téma, bár még az elméleti részeket tanulmányozom (ezoterika, spiritualizmus, mágia, hipnózis, pszichológia), hogy kellően felkészítsem magam a gyakorlatra. :-)))
Ez engem is érdekel.Falom az ilyen könyveket és szeretek az okkultumizmussal foglalkozni.Tudom,hogy mostani problémáink egy része a múltból származik,de jó lenne ezt felszínre hozni.Egyszer régen Hernádi könyve alapján próbáltam tesztelni,mi is voltam előző életemben:kerti poszáta.Semmit nem mondott ez nekem.
Persze nem vagyok szakember és nem tudtam a tesztet kitölteni megfelelően,mert van amit az ember magának sem vall be .
Örülnék,ha folytatódna ez a topic,addig is tanulmányozom az aztrológiát,az agykontrollt,a feng-shuit,és olvasom az ezotériával kapcsolatos irodalmat.
Igen!
Pár könyvet olvastam ezekről, és szeretnék saját "szememmel" is meggyőződni arról, mi van.
A progresszió pedig "jövő életbe" való eljutást jelent.
Itt kezdődnek a filozófiai kérdések, van-e ilyen, mit jelent, ha ez igaz, előre elrendelés, karma, stb.
Nem tudom, ki végez ilyen jellegű "kísérleteket", beszállnék.
Szívesen részt vennék ilyen összejöveteleken, vállalva a kapott információk utáni kutatást is.
Egyébként is érdekel a téma, úgyhogy várom az érdeklődők, szakemberek hozzászólását.