Keresés

Részletes keresés

Grund Creative Commons License 2004.03.19 0 0 5
illetve
alacsonyak, jó, elég jó, el, nem tudom, de szerintem nem.
Előzmény: Keselyű (2)
Grund Creative Commons License 2004.03.19 0 0 4
én is :) de nincs :(
Előzmény: Keselyű (-)
Raggi Creative Commons License 2004.02.09 0 0 3
Argentinában a közbiztonság viszonylag jó, közlekedni repülővel érdemes a nagy távolságok miatt, van air pass, csak argentínára és dél-Amerikára is.
A barátunk, aki kint született de magyar származású és rendszeresen jár haza ezt írta (a maggyar tudása nem tökéletes):
"Argentinaban ket harmat mindem olcsobb mind MO.
Argentina dél részen és Chile ez nagyon biztos (Security). Nincs szégenység és a étel mind Europaban."
"Jujuy érdekes lenne titeket. Ez mind Bolivia.

Córdoba, pedig, mind Spanyolország
Mikor délben voltam, El Calafate ben (Glaciarok), Ushuaia (TüzFöld) Trelew (Lady Di is ott volt... ott van Orkak, Penguinok), Rawson (Szép strand) Barilocheben (Pontosan mind Swaicorszagban)
Ha te kapsz ez a repülogép, ezek a varosban tudsz leszalni (Bariloche, El Calafate, Ushuaia, Trelew) egy tickettel. Az egesz ticketek, oda - vissza - korul bélül U$S 200 bekerul."
Talán ez segít egy kicsit.
Előzmény: Keselyű (2)
Keselyű Creative Commons License 2004.02.09 0 0 2
Pl árak, közlekedés, közbiztonság, elfogadják-e a hitelkártyákat, ha nem, akkor dollár jó-e. Csupa gyakorlati dolog

Előzmény: Raggi (1)
Raggi Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1
Szia!
Én csak átugrottam Argentinába Braziliából egy napra az Iguassunál, de készülök menni, simerős is van kint.
Mire vagy kíváncsi?
Ficium Creative Commons License 2004.02.09 0 0 0
0%, hogy én megyek arra felé mostanság. :o(
Keselyű Creative Commons License 2004.02.09 0 0 topiknyitó
...ha minden jól megy :)
A munkahelyemről kellene kiküldetésbe mennem. Még nem tudom mikor, és mennyi időre, sőt még nem is 100% (bár ha mondták, akor már nagyobb a valószínűsége).

Van itt valaki aki már járt ott/van infója róla?

Üdv, Keselyű

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!