Keresés

Részletes keresés

Zottjoghurt Creative Commons License 2005.08.15 0 0 5

Petrobol is rájött a lényegre egy év után:

"A "XIX. század üzlete" Magyarországon a XIX. század "átverésévé" vált. A 2003. év tavaszán indult szerveződés több ezer magyarnak adott hitet, hogy lehet úgy is dolgozni, értékesíteni, hogy közben kedvezményeket adunk, tehát segítünk pénzt spórolni környezetünknek.
Számomra 13-14 havi munka után, 2004. júliusára vált világossá, hogy meddő az erőfeszítésem, hogy sosem lesz épkézláb "terméke" a cégnek nálunk. Az akkor bevezetett FlexFon rejtett hibáit csak kevesen ismerték fel.
Én ekkor végleg felhagytam az innoFlex-es munkával!
Sem addig, sem azóta nem kerestem fele egy Fillért sem, sőt..."

---

Mennyi volt a beugró a "Ferrarira"?

Zottjoghurt Creative Commons License 2005.08.10 0 0 3
És sikerült allokálni a kezdőcsomit? A legnagyobb gáz az mlm-ben, ha még a csomit sem kapod meg. Az nagyon lehangoló lehet.
Előzmény: Pirimidin76 (2)
Pirimidin76 Creative Commons License 2004.02.10 0 0 2
Én beugrottam a rendszerbe, nagyon remélem, hogy nem fogom megbánni.
de nagyon bennem van a kétség.
odaadtam a lóvét, hát ki tudja, elküldték-e valahova egyáltalán?
a kezdőcsomagot is bizonytalan, mikor kapom meg.
15-én lesz szfváron egy mo-i megnyitó, valaki megy a fórumról?
Előzmény: pok_ussz (1)
pok_ussz Creative Commons License 2004.02.07 0 0 1
0
Előzmény: petrobol (0)
petrobol Creative Commons License 2004.02.07 0 0 0
0
Előzmény: petrobol (-)
petrobol Creative Commons License 2004.02.07 0 0 topiknyitó
Ismét egy újabb MLM rendszerben működő remek vállalkozási forma jelent meg a piacon, amibe bárki beszálhat minimális belépési díj fejében, ha dolgozni akarsz. Mert, hogy nem muszály dolgozni.
A lényeg, amit eddig hallottam róla:
EU csatlakozás után megszűnik a nagy cégek monopóliuma (áram, gáz, telefon). Igyexik majd ezekkel szerződést kötni a továbbértékesítésre, elvileg alacsonyabb árakkal, mint ahogy most van. Ezt úgy akarja elérni, hogy minél több embert kell magához kötnie egy szerződéssel, hogy minél alacsonyabb árakat tudjanak majd kialkudni.
Ahhoz, hogy olcsóbb áramot kapjunk nem kell belépni az MLM rendszerbe. Csak annak kell belépnie aki a szerződéseket meg akarja kötni a leendő ügyfelekkel, tehát ügynöke akar lenni a cégnek. A szerződések után persze "egységek" járnak, amiket majd Euróra átváltva fizetnek ki az ügynöknek. Ezen kívül persze lehet hálózatot építeni magunk alá - akár az Amway-nél - ami után szintén jutalékok, bónuszok járnak. Jutalék jár a fogyasztás és még miegymás után is.
Az egészben az az érdekes, hogy már most megkeresik az embereket az ajánlatokkal, de egyenlőre csak a hálózatba lehet belépni, hogy minél több embert tudjanak maguk alá beszervezni, akik majd szintén igyekeznek maguk alá embereket szerezni...végülis ez ebben a lényeg. Szóval csak a belépési díjjal lesz egyenlőre szegényebb mindenki aki most belép, mert még szerződést nem tudnak kötni, ugynis még nincs mire. Nem vagyunk még az EU tagja, nem kötöttek még szerződést itthoni szolgáltatókkal. Bár azt is hallottam, hogy a telefon szerződéseket 2-3 hét múlva már elkezdik megkötni.
A későbiekre az internet felfutását várják, éppen ezért internetes áruházuk is lesz, ahonnan, majd szintén olcsón(?) lehet vásárolni
Még egyszer ismétlem: Nem muszály belépni. Egyszerű felhasználóként is lehet szerződést kötni az olcsóbb szolgáltatásokra. Persze aki keresni akar azon, hogy mást is tájékoztat erről a remek lehetőségről, annak be kell lépnie, és dolgoznia kell. És ki az a h*lye, aki nem akar ezen keresni???
Na akkor mmost mi van? Lesz ebből itthon valami.
Németeknél, osztrákoknál már pár éve működik. Azt hogy milyen sikerrel döntse el mindenki saját maga.

Linkek:
innoflex.fw.hu

Németül tudóknak:
www.innoflex.com
www.mlm-beobachter.de/innoflex/innoflexindex.htm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!