Tegnap hallgattam meg egy beszélgetést a Tilos oldalárólletöltve (Papó + Pálos Gy, és számomra (sajna nem tudtam 100%-ig figyelni) úgy tűnt h a kuratóriumi tagságáról mondott csak le. Vagy félreértettem?
Mivel az ő álláspontja az volt hogy csak zene legyen hetekig. Nem talált rá támogatókat.
Hát azt mondom, szerencse. Nem élte volna túl a rádió - legalbbis nagyon megnyekkent volna.
De egy nagyon kedves beszélgetés volt, emberi hangon.
A Jobbik szepen megallapodott a Fidesszel, hogy lefedezik nekik a szelsojobbot, es majd szepen tamogatjak a hatterbol a kormanyt, ha a Fidesz megnyerne a kovetkezo parlamenti valasztasokat (ugy, ahogy a MIEP is tette anno).
A legdurvabb megnyilvanulasai a magyar balkanizmusnak.
Engem nem érdekel különösebben a Tilos se pro se kontra, csak arra utaltam, hogy egy ilyen kényes helyzetben, amiben most a rádió van, ha én lettem volna a műsorvezető biztos nem olvastam volna be az sms-t a saját érdekünkben. A Tilos-t most egy ideig jó páran, beélesített kazettával és jegyzetfüzettel hallgatják gondolom ezt ti is tudjátok. Lehet szidni a Jobbikot de az ő hozzáállásukon úgysem fogtok tudni változtatni, de ha nem adtok alájuk lovat, ők sem tudnak mit csinálni.
vaszilij, szerinted ez most a klasszikus levesbeszaras esete? tudod, hany teveben es radioban hangzottak mar el ennel lenyegesen durvabb velemenyek politikusokrol, partallasra tekintet nelkul, olykor kimondottan politikusok szajabol? hanyszor lattam mar gyalazkodo sms/eket futni az atv v a hir tv musorai alatt? es ezek kozul hanytol nem hatarolodott el a musorvezeto?
ha nem a tilosban tortent volna, le se szarja senki. aki beleszart a levesbe, az ebben az esetben a fidesz, akiknek nem eleg, ha a musorvezeto azt mondja a beolvasas utan, h "ezzel nem ertunk egyet, es a tovabbiakban nem fogunk felolvasni ilyen tartalmu uzeneteket". mert a tilos koruli hiszteria fenntartasa mindennel fontosabb.
Senki sem tagadta, hogy hulyeseg volt. Azonban a radio mar (asszem 9 eve) mukodik, es csak mostanaban -hogy a Jobbik raszallt- kezdtek el a politikusok cseszegetni. Ugy kene raszallni a Jobbikra, ahogy ok szalltak ra a Tilosra. Kovetni kene oket az utcan, es feljelenteni oket, ha atgyalogolnak a piros lampan. Mar ha erted az analogiat.
Talán nemcsak a Jobbik tehet róla, hanem a saját kollegái is, nem? Mire végre kimagyarázta volna, hogy ez egy egyszeri, soha többet elő nem forduló eset volt, ami távol áll a Tilos szellemiségétől, akkor megint beleszartak a levesbe! Én nem ismerem Csabait, de úgy gondolom, hogy azért ez is idegesítő lehet
szanalmas, ahogy oromkodtok. olyan embereket mocskoltok, akiket nem is ismertek, csak a fejetekben bekerultek a "keresztenyirto" kategoriaba. gyalazzatok weyert, nadorit, meg a tobbieket, de mashol olvastam mar csabairol is olyat, h "kopasz zsido", mikozben valoszinuleg semmi felhaboritot nem tudnatok idezni azoktol, akikrol beszeltek. valoban ennyire egyszeru a vilag? negy lab jo, ket lab rossz?
Elegem van aból, hogy kész tényként fogadjam el azt, hogy ahhoz mérik az újságírók 80 %-ának korrektségét, hogy "szdsz-es persze, de nem olyan durva" Mitől természetes az nálunk, hogy a politikai újságírók 70 %-a szdsz-es?
Weyer részt vesz a kuratóriumi munkában, a kiadott nyilatkozatok megfogalmazásában, világos?
Az Országház tárgyilagos műsor, nívó-díjat kapott.
Csak vagdalkozol.
Sajnálom hogy elmennek emberek a rádiótól. A "hányingerkeltő" bandából én szerettem Weyert, Nádorit - illetve azt szerettem hogy ez egy évek óta kialakult csapat volt, sajnos a 2 év kényszerszünet megtépázta őket kicsit. Na ennyire nem mint a mostani pofonok. Sajnálom, mindig borzasztó fájdalmas, amikor valami megszűnik, valaminek vége van, valami abbamarad, meghal - legyen az rádió, rádióműsor, újság, könyvsorozat, akármi.
Gyerekek azt olvasom egy fórumban, hogy a tilosos Csabai Gábor feladta, bedobta a törölközőt.
Az egész hányingerkeltő tilosos bandában az egyetlen normális arcnak tűnt, akit már néha megsajnált az ember, mert csak egy szerencsétlen odarakott figura volt a Weyer Balázsok, Nádori Péterek, Bakács Tiborok bandájában.