Én idén kezdem a ralizást. Nagyon sokat gondolkoztam, osztottam szoroztam, és arra jutottam, hogy veszek egy használtat. Így vettem meg az N csoportos Peugeot 1.6 GTI-t. Ebbe már beleépítettek mindent, ami kell: bukócső, kartervédő, elektromos benzinpumpa, áramtalanító, kagylóülések, 4 pontos övek, erősítések, gátlók, rugók..., valamint kiszedtek mindent, ami felesleges. Ha ezeknek a cuccoknak az árát összeadnám kb. annyiba kerülne, mint amennyiért a komplett kocsit vettem.
Persze ez nem úgy megy, hogy megveszem, beleülök és versenyzek. Most ott áll a garázsban, darabokra szedve. Két oka volt a szétszedésnek, az egyik pont az, hogy megismerjük az autót. A másik pedig mert rendbe kell tenni :) Van még vele munka, pl. fel kell újítani a gátlókat. Ezen kívül bukósisakokat kell venni, átbeszélőt, gumikat, felniket...
Szóval én mindenképpen azt javaslom, hogy első raliautónak ha megteheted egy használtat vegyél, ami szépen meg van csinálva.
szia lelkes paulie205.
én versenyzö szeretnék lenni a csapatodban, szeretem is a rallit igy megfelelek a kritériumaidnak.
viszont ingyen nem adom magam
Szevasztok rallyfanok!
A magyar "amatőr" rallyélet bővülése egyre jobban közelebb hozza sokunk nagy álmát: Hogy saját rallyautónkat legyen! Hátmég, hogy esetleg versenyezzünk is vele...
Ám az élet nem fenékig tejtermék!
(szerencsére) nagyon sokaknak teljesült eme álma, elnézve a "mezőnyt"! viszont mi, akik nem értünk hozzá (bevallom férfiasan) inkább 2* is megfontoljuk mit is tegyünk: 1. vágjunk bele, vagy 2. lapátoljuk ki a pénzünket az ablakon!
A topic koncepciója megosztani a tapasztalatokat!
Jöjjön ide mindenki aki: versenyzik, aki akar, vagy aki csak simán szereti a rally-t!
Először is van itt olyan, (tudom hogy van) aki versenyzik esetleg? mivel, hol indul? érdekel!