Csak kimondom azt, amit a köpönyegforgató ex-komcsik nem mernek.
Ja, most már értem: az ember vagy igazat mond, vagy barátai vannak.
Szerintem neked barátaid vannak, akik szint fölöttiek!
(De azért Einstein csak egy szint nálatok is, vagy ő csak a beugró?)
:->
Őszintén sajnálom, hogy elmaradt a párbeszéd, sajnos a megkérdezettek képtelen egy normális válasz megalkozására, pedig erre lehetőség lenne akár egyszerű tőmondatokban.
Marad helyette az, amire futja tőlük: a kélrdés feltevőjének személyéről, nickjéről, hozzászólásairól alkotott véleményük.
Honnan a rákból veszik, hogy ez bárkit is érdekel?
Szép dolog a jótékonyság, de hogy jön ez ide?
Meg még valaki beírja, hogy a hírtévé borárverése, az már 28 000 000 Ft lesz?
Rákay mester számolta össze ezt is?
...
Még egy nagyon fotos kérdés, mielőtt nyugovóra térek: most olvastam az életben először, hogy polgári bál.
Ennek mi az ellentéte?
A coclibál?
Vagy a május elsejei sörvirslis bokorbahugyozás?
ezt nem annyira csipkelodesnek, mint inkabb kotekedesnek, elvakultsagnak, arokasasnak neveznem
Kedves lolkabolka!
Bár nem tudom ki vagy, az intésedet köszönettel megfogadom, de jelzem, hogy nem vagyok baloldalon és nem is leszek, továbbá totál irreleváns hogy a személyemről ki mit gondol.
Nézd meg hogy reagálnak a polgári körök egy ártatlan - bár kissé valóban csipkelődő - kérdésre.
Azt kérdeztem, hogy milyen egy polgári bár.
Ehelyett már megint mindenki velem foglalkozik. Az hogy nem tudnak alapvető politikai kérdésekhez hozzászólni az rendben van, akinek van egy kis szürkeállománya az nem írogat ide, de hogy ennyit se tudjanak, hogy milyen lehet egy polgári bál, ez már megiscsak nonszensz, nem?
Helyette mindenki arról beszél, ami egyébként senkit nem érdekel: hogy NEKI mi a véleménye arról, amit itt olvasott.
te már megint azon görcsölsz, hogy miből rekesztenek ki? fel ne emésszen az önsajnálat.:) egyébként: azért polgári bál, mert hasonló a hasonlónak örül. téged is meg fog hívni az mszp a baloldali virslis bálra.
illetve téged csak a virslisre - nézheted messziről a töltött angolnát.
Milyen kurva ciki lenne egyszer belátni ugye, hogy a zászlóégetés, hídlezárás, temetői fütyülős rendezvények nem polgári körösök?
Ha nem sikerül nem baj. Imho jobb is, hogy ezzel a logikával nem egy civil szervezetet segítesz.
a hír tévé (rohadt jobbosok) a borárverésen 22 milliót gyűjtött a beteg gyereknek.
Ezt nem értem. Fizetjük az adót, miközben meg koldusok kuncsorognak pénzért?
Hát hováaz anja 3.14csájába tették a befizetett forintjainkat?
Mi ez, koldusország?
1990 óta mindenki csak tartja a markát. Fasza dolog volt ez a rendszerváltás, mert eddig nem sok ember örült neki! Aki meg igen, azt le kell tartóztatni, mert legális úton - rendesen fizette az adót - képtelenség meggazdagodni.
És ne jöjjön senki azzal a baromsággal, hogy "ügyes volt". Miért? Mit csinált? Lányokat futtatott, kábszert árult? Mi az, hogy ügyes?
Nem voltál megint figyelmes, én nem írtam beteg gyermekekről, hanem mentőautók korszerűsítéseiről
Nincs. Én nem érzékelem a polgári és/vagy nemzeti oldal részéről amit Te. Tudod: élni, és élni hagyni; ha egy csoportnak az általad említett dolgok fontosak - még akkor is, ha esetleg Téged valami miatt bánt (?) - hát tegyék.