Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Q-4 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 106
Sziasztok!

A DCS TUNING GROUP bemutatja:
EVO SZLALOMDRIFT
VERSENYSOROZAT 2007.
A versenyek helyszíne a Hungaroring, a rendezvény egy időben kerül megrendezésre a EVO Gyorsulási versenyekkel így egy belépő(2000 Ft) és egy plusz nevezési díjjal (2000Ft) két versenyen is részt vehettek.A verseny pénzdíjas!
Szeretnénk ha minél többen jönnétek és indulnátok is.A verseny kiírást a itt láthatjátok , ha kérdésetek van, emailben valamint telefonon (06309422197) is állok rendelkezésetekre.

kiírás

Üdvözlettel:
Csaba
adren Creative Commons License 2005.03.24 0 0 105
hali ya. ez itt egy zöldfülü első lépése. lessz vmikor verseny az országban? mármint mondjuk bp-sop tengely körül. nem volt manapság hozzászólás. de én igyekszem ám!!! millen .hun lehet versenyeket keresni  mert én és a fiam is (6é) mennénk nógatni pld Téged is. üdv.:adren
Előzmény: carlosracing (104)
carlosracing Creative Commons License 2004.11.08 0 0 104

Radó Slalom kupasorozat 5., és 6. futamának időpontja végre megjött:

5., November 13 szombat

6., December 12 vasárnap.

Helyszín: Tesco Mega Park áruház parkolója, Soroksár M5 autópálya mellett.

Nevezés a verseny napján 8-tól, rajt 9 órakor.

www.radosport.com

Üdv.: Yas.

astra turbo Creative Commons License 2004.10.15 0 0 103
Opel astra GSI 16v TURBO 270LE 2000 cm3 Benzin 1992/12 1 Ft ABS, centrálzár, elektromos ablak(elől), autórádió, HIFI,6 lemezes cd-tár, szervokormány,sportkormány, ALU felni, metálfény, fedélzeti computer, immobiliser, ködlámpa, napfénytető, sportkipufogó, törzskönyv, állítható kormány, elektromos tükör füthetö,, színezett üveg, fordulatszámmérő, autóbeszámítás lehetséges, részlet 50 %-tól. !!!!!MAGYARORSZÁG LEGGYORSABB ASTRÁJA!!!230/270LE!!!(chip nélkül/chip-el)0-100km/h gyorsulás,chip-el 4.9sec,chip nélkül 5.6sec,(SIMÁN LEGYORSULHATÓ A SUBARU IMPREZA WRX-LANCER EVO 8 IS)fogyasztás városban tolo ill light üzemben vegyesen 8-10liter!GARANTÁLT!!!országuton 7,5-10,5liter.KONI ÁLLITHATO KEMÉNYSÉGÜ SPORTFUTOMÜ,NAGY FÉK,LEFUJOSZELEP,TORONYMEREVITÖ,VERSENYFÉLTENGELYEK,70-es SPORTKIPUFOGORENDSZER,DIREKZSZÜRÖ,2db CHIP!!!FOLIA,VADONAT UJ MAK RACING KEREKEK,UJ YOKOHAMA GUMIKKAL,!!!!!!!GYÖNYÖRÜ MEGKIMÉLT TÖKÉLETES ÁLLAPOTBAN,teljesen hibátlan megbizhato.IGÉNYESEKNEK ÁRON ALUL ELADO!!!ÁR:kerekek nélkül:1,2mill kerekekkel:1,3mill ft.FIX ÁR!!!!MÁSSAL ÖSSZE NEM HASONLITHATO MENETTELJESITMÉNY!!! Tel.: 06/70/4520115, 06/20/4535336 , e-mail: astraturbo@vipmail.hu(A LANTOS ZSOLZI FÉLE TURBOS ASTRA!!!
XJS Creative Commons License 2004.10.08 0 0 102
Vasarnap Kecskemeten a Tesco parkoloban Metalelektro kupa IV fordulo. Nevezes 10-ig.
Előzmény: carlosracing (101)
carlosracing Creative Commons License 2004.10.07 0 0 101

Na, itt is köszi!:)

Ha valaki úgy dönt, hogy menne, annak nagyon ajánlom!

Nekem borzasztó messze van, de az idei évben a legjobb versenyem volt!

Nem Mickeymouse pálya, normális szervezés, szóval egy tuti élmény!!!

Jó versenyzést mindenkinek!!!

Üdv.: Yasec

Előzmény: whoa (100)
whoa Creative Commons License 2004.10.02 0 0 100

szeva! :-)

nézdcsak mit találtam neked? :-D

"Miskolci CORA Szlalom Kupa 2004 III. forduló !!! A verseny helye: Miskolci CORA Hipermarket parkoló A verseny időpontja: 2004. október 09. szombat ! A pálya hossza: 2*1000 m A pálya talaja: Nagyon jó minőségű aszfalt ! Nevezési díj: 4000 HUF A kupasorozatban nincs nevezési díj ! A kupasorozatban minden nevezett versenyző értékelésre kerül ! Kategóriák: „A” kat. 800 ccm-ig „B” kat. 801-1300 ccm-ig a Dr.LAN Kupáért ! „C” kat. 1300-1600 ccm-ig „D” kat. 1600 ccm fölött Feltöltővel szerelt gépkocsikra 1,7-es szorzót alkalmazunk! A versenyen bárki indulhat, bármilyen autóval amennyiben becsatolt biztonsági övvel és bukósisakkal rendelkezik! Nevezés, pályabejárás: Nevezés : helyszínen 12.00 – 14.00 között szabad pályabejárás A verseny rajtja: 14.00 óra További információ : Tel: 30/212-5960 ; 30/6373-146 Honlap: http://coraszlalomkupa.racing.hu E-mail:coraszlalomkupa@freemail.hu Kilinccsel előre!!!"

Előzmény: carlosracing (99)
carlosracing Creative Commons License 2004.08.16 0 0 99
Hali! Hát ez tényleg :((((( Bár a színvonal egyik részéhez nem kellett sok lóvé, a tag ott állt stopperral, mint időmérő.... De ettől függetlenül nagyon sajnálom a dolgot! A legjobb pálya volt eddig, majdnem még abszolútban is dobogós lettem!:o) Nekem nagyon bejött az a verseny, jó szerveztés volt, és remélem lesz még ilyen verseny valaha! (Hasonló pályával.) Kár, hogy nekem 2x 380km utazással vol egybekötve.:((( Ilyen téren most legalább nincs kísértés, hogy menjek-e... A többi szlalomverseny szervezőjének meg javaslom, hogy vegyenek tanácsot a miskolciaktól, hogy hogyan kell pályát kitűzni! Üdv.: Yasec
Előzmény: whoa (98)
whoa Creative Commons License 2004.08.16 0 0 98

Hello Yasec!!

http://coraszlalomkupa.racing.hu/

:((((((

Előzmény: carlosracing (97)
carlosracing Creative Commons License 2004.08.16 0 0 97
Sziasztok! Voltam hétvégén az Asia Centerben a Radó slalom 4. futamán, de nem volt valami nagy diadal a mostani menet... A versenyt összefoglalva csak annyit tudok írni, hogy a f@sztudja, hogy valójában mi volt! A dobogóról 0,12 mp.-el csúsztam le, ami szinte semmi egy másfél perces versenyen, de nem ez a lényeg, másodpercekkel kellett volna nyernem, ez az igazság. Az abszolút első vagy jó 10 mp.-el jobb időt ment, mint nálunk a kategóriában az első. Úgyhogy nem azt a néhány századot gyászolom, hanem keresnem kell a hiba okait. Sajna az új gumik hátra nem érkeztek meg, de a szitu olyan volt most, hogy ez semmilyen hátrányt nem hozott. Az orrát még mindig tolja a gép, és ezt kell valahogy eltűntetni. Következő versenyre már sokkal másabb lesz a gép, egyrészt mert addigra már 50%-al több ereje lesz, másrészt mert beállítom rajta végre a -1°-os kerékdőlést, mert a mostani -0,4° kevésnek bizonyult ezekhez a gumikhoz. Na, dióhéjjban ennyi! Virtuális gratula az ellenfeleknek, sajna nem tudom, hogy kik voltak azok, a tömegben mindig nyoma veszett a srácoknak... Üdv.: Yasec
carlosracing Creative Commons License 2004.08.06 0 0 96
Na, itt vagyok újra! Én csak az első Radón voltam, aztán történt a géppel egy kis malőr, úgyhogy a másodikat, harmadikat kihagytam, de az összetettre még így is esély van, úgyhogy egy hét múlva újra megyek! Most már elöl/hátul új gummával, sőt, hátul a legújabb Toyo Proxes T1R-el már! A héten jelent még csak meg németo.-ban. Remélem jól fog szerepelni! Az Angolok szerint brutál jó, fasza kemény az oldalfala is!
Előzmény: MrIP (95)
MrIP Creative Commons License 2004.07.05 0 0 95

Yasec !

Mit mentel az Asia centernel ?

Mesz a 2. -ra is 18 . -an ?

Ki volt meg ?

Nem tudtam kimenni mert nem voltam itthon .

Mas !

Erre megy valaki ?

FRT ejszakai verseny

Nagy buli lehet, csak ez kicsit biztos komolyabb mint egy sima szlalom verseny.

Ha vegig aszfalt akkor erdekes lehet nem ?

Damon Creative Commons License 2004.07.03 0 0 94
Ki megy Radóra holnap?
XJS Creative Commons License 2004.07.01 0 0 93
Koszke!
Előzmény: MrIP (91)
bendix Creative Commons License 2004.06.30 0 0 92

Igen a skodás!

Miértne felelne meg!

Nem az autótól függ! Erre jó példa pont a BMW-s!

Kombi passattal jött nem a bmw-vel!

Ugyanúgy nyert a Radón mintha BMW-vel lett volna!

üdv.

Előzmény: MrIP (91)
MrIP Creative Commons License 2004.06.30 0 0 91

Igen en mar nezegettem, es ez volt az egyik hely amit terveztem ezevben hogy elindulok a kis corollammal :)

Sajnos most eladosorban van, es inkabb vigyaznek ra, ami helyette lesz, egy carina, ha minden jol megy, az mar nemannyira felel meg szlalomra.

XJS

Ez a skodas szlalom sorozat

PROEX Kupa
Előzmény: bendix (89)
XJS Creative Commons License 2004.06.30 0 0 90
Datumokat tudsz mondani hozzajuk?
Előzmény: bendix (89)
bendix Creative Commons License 2004.06.30 0 0 89

Sziasztok!

"A BMW-s tulaja egesz jol kezelte a gepet"

én 2001-tavaszán kezdtem el a Szlalomversenyre járást mint versenyző!

Ő már akkor ott volt az elsők között! RESPECT!!!!!

Egy-két helyszín ahol jót lehet autózni!:

Skodakupa: Bécsi út, BM kiképző XXII. ker!

Ők nagyon profin csinálják és nem drága a nevezés!

Ott aztán el lehet baxni a lépést meg lehet tanulni is!

Parkolósdi is jó, de......

Üdv.

Előzmény: MrIP (87)
Lymphater Creative Commons License 2004.06.29 0 0 88

Köszi az összefoglalót :))).

Fék reparálás folyamatban, sajna rendelős (alkatrész) az eset.

A videók jól jönnek egy kis tanulmányozás végett.

MrIP Creative Commons License 2004.06.29 0 0 87

Kar , hogy nem tudtal jonni :(

Kesz van a fek ?

Nekem tetszett, bar En nem versenyeztem, csak videoztam.

A palya jo helyen volt, a talaj sima beton, szepen meg volt csinalva a nyomvonal 2 parhuzamos palyara.Yasec -nek kicsit szukek voltak a kanyarok, meg is verte 2 TOYOTA a kategoriajaban :)

Egyebkent TOYOTA dominancia volt, starlet , MR2, az egyik starlet-tel 23!!! -an indultak, mit kapott az a gep :)

Az abszolutat egy BMW M3 nyerte, volt egy porse is, bar nem szerepelt tul jol.  

A BMW-s tulaja egesz jol kezelte a gepet, foleg a vegen egy levezeto futamban, ott megjavitotta a sajat versenyidejet is.

Volt par LADA, azok allatok :) 2-en is addig burnoutoltak mig mindket hatso kerek el nem durrant.

Egy WV polos fejre rakta az autot, visszaboritottak es ment tovabb.A vegen kapott egy kaszkador kulondijat.

kb. ennyi most igy hirtelen.

lesznek videok mar regisztraltam a szlalom.atw.hu -t, majd oda tolom fel ezt es a Miskolci Cora szlalomot is.

Előzmény: Lymphater (86)
Lymphater Creative Commons License 2004.06.28 0 0 86

Sajnos nem voltam :((((.

A következő Radó slalom sem jó, viszont a 18.-i remérem már menni fog.

Addig is kérnék egy kis beszámolót a Kalocsai versenyről.

Előzmény: carlosracing (85)
carlosracing Creative Commons License 2004.06.25 0 0 85
Nemáááá!

A remény hal meg utoljára!
Gyere, kellesz oda!

Üdv.: Yas.

Előzmény: Lymphater (84)
Lymphater Creative Commons License 2004.06.25 0 0 84
Gáz van :(((.
Befog a hátsó fékem (csikorog is) és egy 10Km-es úton is bemelegszik az egész ball hátsó felnim. :((((
Plusz megsérültem sportolás közben (kificamodott az ujjam).
Így valószínűleg nagy sajnálatomra nem tudom vállalni a futamot. :((((
(még azért dolgozom a féken + fásli)
Előzmény: MrIP (82)
carlosracing Creative Commons License 2004.06.25 0 0 83
Szia!

Na látod, van most már ilyen fórum is!:)))
Megkaptam a cora slalomról a dvd-t, de azon nem komplett futamok vannak rajta, hanem egy bizonyos ponton felvett figurák egymás után.

Szóval még mindig aktívan érdekel a videó, amit nyomtál!

Azóta volt egy szlalom, de arról inkább ne beszéljünk.

Kalocsára meg gyere!

Huginak üdv!!!
Yas.

Előzmény: MrIP (82)
MrIP Creative Commons License 2004.06.24 0 0 82
Hi slalomosok :)

Mit nem talal az emberfia a forumok kozott .

Szoval vasarnap kalocsa , hmm.. Lymp es Yasec indul.

Lehet hogy el kellene mennem videozni ?

(Igaz meg a Cora slalom sincs kesz, de ures kazettam van, tehat ujjakat tudok kesziteni :) )
Ezt meg alaposan atgondolom .

mrip.atw.hu

Pavel Creative Commons License 2004.06.23 0 0 81
Kösz. A Yokohama azért mégiscsak Yokohama...
Előzmény: carlosracing (80)
carlosracing Creative Commons License 2004.06.23 0 0 80
Hali!

Pont azt használnak a régi Elise-n, javarészt Yokohama A048-at, vagy 038-at. Ha lesz valahol, majd gondolok rád! Ott mindig csak 2db van, mert a hátsók 16osak!

Előzmény: Pavel (79)
Pavel Creative Commons License 2004.06.23 0 0 79
195/50 R15-öt használok.
Kösz de majdcsak akad helyben is, van nekem is pár darab de négyesével vannak és sajnálom lefelezni őket.
Előzmény: carlosracing (78)
carlosracing Creative Commons License 2004.06.23 0 0 78
Hát a futamomat megvárni tényleg nagy kihívás lett volna, nekem is nehezen sikerült...
Gondoltam, szólhattál volna, mert engem egyszerűbb beazonosítani, mint téged. Na majd legközelebb!

Milyen gumma kéne pontosabban?
Lehet, hogy valamelyik régi Elise-s től tudnék szerezni, azok 15-el mennek elöl.

Üdv.: Yasec

Előzmény: Pavel (77)
Pavel Creative Commons License 2004.06.23 0 0 77
Be kell valljam én már 9kor az Auchannál voltam mert hogy akkorra volt kiírva a rajt. Na fél 11kor még semmi nem történt :)
Aztán annyira meguntam hogy már épp indulóban voltam amikor megláttam a kocsidat, nem volt már erőm megvárni a versenyköröd.

Juni 27 az Salgó Rally, úgyhogy nekem tuti kimarad a szlalom.

Előzmény: carlosracing (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!