Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

shadman77 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8
De ha ő az üzembentartó, akkor az ő életkora alapján szabják ki a díjjat is, nem? Mivel a kötelezőnél épp azért lényeg, hogy hány éves vagy, mert a fiatalabbaknál nagyobb a baleset kockázata!
Előzmény: kivi (2)
pnorbee Creative Commons License 2004.02.01 0 0 7
Úgy legyen! :D
Előzmény: Varshi (6)
Varshi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 6
Nem lesz gond.
Előzmény: pnorbee (5)
pnorbee Creative Commons License 2004.02.01 0 0 5
Igen, de ez még nem probléma mert gimis vagyok, otthon élek a szüleimmel. :) De más szempontból akkor ezzel nincsen semmi gond ezekszerint. Csak ezért nem jelentem be nagyanyámhoz kalocsára, aztán akkor még kevesebb lenne, mert ugye Budapestre a legdrágább....
andD Creative Commons License 2004.02.01 0 0 4
meg van erősítve
Előzmény: pnorbee (1)
kivi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 3
...akkor nem leszel...
kivi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 2
Viszont ha te használod, akkor üzembertartónak téged kellene bejegyezni. Nem tudom hol laksz, de ha máshol mint a szüleid, és a te lakásodnál fizetős parkolás van, akkor leszel jogosult ingyenes parkolásra, hisz a kocsi nem oda van bejelentve.
Előzmény: pnorbee (1)
pnorbee Creative Commons License 2004.02.01 0 0 1
Ezt örömmel hallom. Azért még szívesen fogadok megerősítést mástól is, de ez jó hír, köszönöm a választ!

Norbi

Előzmény: kivi (0)
kivi Creative Commons License 2004.02.01 0 0 0
Nem kell jogosítvány. Amikor az első autómat vettem akkor egy haverom hozta el a kereskedésből mert nekem még csak a rutin volt meg.
Előzmény: pnorbee (-)
pnorbee Creative Commons License 2004.02.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Érdekelne, h tudja-e valaki pontosan, hogy ahhoz, hogy valakinek a nevén legyen egy autó, kell-e az illetőnek jogosítvánnyal rendelkeznie. Nálam konkrétan arról van szó, hogy fiatal vagyok, és jó lenne apám vagy anyám nevére iratni a kocsit (mert elég sok plusz pénzt kell fizetni azér mer fiatal vagyok), de nekik nincs jogsijuk. Ezt meg lehet csinálni?
Köszönöm a válaszokat!

Üdv: Norbi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!