az újváros téri általános iskolába jártam, majd a sziksziben érettségiztem, 1993ban. ezzel a koromat is elárultam. te elárulod a tiédet? :D legjobbak ezek az aktív pihenések. én is sokkal jobban szeretem, ha magunknak csináljuk meg a lakást, mint ha másnak fizetünk, az meg lóg meg rosszul csinálja meg. nekünk jövő hét elején bírálják el a hitelt. most nagyon reménykedem, hogy nem találnak semmit ki, mert már augusztus 15-tel fizetni kell a következő részletet. bár megnyugtattak, hogy ne izguljak, meglesz. vagyis próbáltak megnyugtatni. és bízom benne, hogy két hónap múlva már azon fogok izgulni, hogy hogyan fogunk átköltözni a saját kis birodalmunkba :D mi nem fogunk nyaralni menni, max. egy napot az öcsémékkel abádszalókra. most is hívtak, de sajnos nem futja rá. :(
Már vagyok! Ezt megelőzően 2 hét "dolgozós" szabadság. Mivel az első fele tapétázás a lakásban, második héten némi pihenés és fürdőzés Bogácson. Majdnem igazi urfi voltam. Olyan önellátós, de a munkahelyi stressztől mentes urfi.
Tegnap már leültem a gép mellé, ma már szándékomban volt megkérdezni tőled, hogy pont van már minden szerződés végén? Boldogságod felhőtlen?
Tudtok már egy kicsi pihenni, netán nyaralni a lakásmizéria mellet?
hello! elvileg a héten jön az értékbecslő. jó kis egyeztetés lesz, mert lehet én egyeztetek időpontot, de az építésvezetőnek nem jó. ha meg az építésvezető egyeztet az értékbecslővel, az meg nekem nem lesz jó. lehet beadom a papírokat az ingatlanértékesítőhöz, és egyezkedjenek ők.
Remélem, hogy ha csak egy tyúklépéssel is, de előbbre vagytok a lakáshitel dolgában. Ha igen, akkor hidd el az nem is kis eredmény. Tapasztalatból tudom. Ebben a dologban (hiteligénylésben) mindennek sora van, mint a rétesnek.
ja, bocs, csak berágtam. lakást vásárolunk, adtak az ingatlanirodába hiteligényléshez papírokat. a bankba bementem egyeztetni, hogy megvan-e minden, meg mit kell aláíratni mással. visszament a párom az ingatlanirodába, és ott megkérdezték tőle, hogy honnan van a papír. és mikor azt mondta, hogy onnan, akkor azt mondták, hogy az lehetetlen. hülyének nézik az embert :( de remélem már célegyenesben vagyunk és a hitelt is megkapjuk.
igen, ezzel én is így vagyok. a klímától rögtön fáj a fejem. a huzat egy fokkal jobb, de attól sem érzem magam a legjobban. viszont a szükséges rossz kategóriába tartozik, mert ha nem megy a kis ventillátor a lábamnál, akkor folyik rólam a víz :( most otthon voltam péntek-szombaton. hát néhányszor el kellett mennem a piac úton, és lehetetlen helyzetek uralkodtak az útépítés miatt.