Csak akkor tudlak támogatni, ha a Márka termékeket forgalmazó üdítőgyár legalább félmilliárdos garanciát vállal, te pedig minden meccsen legalább fél percig pofozkodsz egy kétméteres, 120 kilós kanadai favágóval.
Csak a mezem kiadó!
De az legalább már megvan! :)
Tedd félre nekem azt a 139 FT-ot,jó lesz kiindulási alapnak!Aztán majd ha befutok,minden NHL interjúban elmondom,hogy te inditottad el a karrieremet! :)
Milyen ajánlat?
Beszélgettem én is erről a kollégáimmal... Gyakorlatilag ~300 M Ft-ért én is kimatricázom a kocsimat, sőt még a ruháimat is.
Márkameggy! ha gondolod, a zsebemben lévő összes pénzzel sponzorállak. Ez jelenleg 139 Ft. De ezért elvárom, hogy a homlokodra tetováltasd a nickem! :-)
A Baumgartner TEAM mintájára és sikerén felbuzdulva ezennel létrehozom a Márkameggy TEAM-et.A Forma-1 mezőnyében egyenlőre még nem szeretnék indulni (még az európai futamokon sem),viszont szeretek jégkorongozni és jól jönne egy új Bauer korcsolya ,bot és védőfelszerelés.Menedzserem sajnos nincs,sem emeltdíjas telefonszámom,viszont bankszámlaszámot tudok adni,ha valaki támogatni akar. :)
Persze nem ingyen: igény esetén megjelenési lehetőséget biztosítok a mezem felületén.