Keresés

Részletes keresés

denesatti Creative Commons License 2004.01.26 0 0 2
Nem fogod elhinni, sikerült úgy berakni a kártyát ( ki-be rángatva a másodperc törtrésze alatt :)) hogy ne fagyjon le, és aztán nyomtam egy Hardware reset-et. Működik !!!
Csak az a nyamvadt fej jó lenne!
Mennyiért cserélnek fejet és hol?
Előzmény: aramir (1)
aramir Creative Commons License 2004.01.23 0 0 1
A kártyádról törlődtek az adatok.
Vidd át egy haverodhoz, akinek van ilyen kártyája, ott idítsátok el a gépet az AR2 cdjével, válaszd ki a azt az opciót, ami visszaállítja a gyári értékeket a kártyán.
Asszem, elötte rákérdez, akkor cseréld ki a te kártyádra, és nyomj rá, hogy igen.
Elvileg lehet, hogy ez a megoldás működni fog.
Én akkor jártam így, amikor beraktam egy újabb verzióju AR2-es lemezt a gépbe és az szépen frissitette a szoftvert a kártyán.
Az lenne a legjobb, ha egyforma lenne a két AR2-es verziószáma. Nekem nemsikerült az újabb szoftveres kártyára rárakni a régebbit, így megvettem a haver AR2-es cdjét, mivel neki ugyanilyen nyavajája volt azzal a különbséggel, hogy neki egy áramszünet miatt ment el a kártyáról a cucc.
Előzmény: denesatti (-)
cue Creative Commons License 2004.01.23 0 0 0
Pont 0 gondom volt/van a már három éve működő masinával.
Tegyük hozzá, hogy csak originál lemezt látott... :)
Előzmény: denesatti (-)
denesatti Creative Commons License 2004.01.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Véleményem szerint vagyunk egy jó páran, akiknek nem mindig úgy működik a PS2-je, mint amikor megvettük. Hátha itt sikerül összeszedni a tapasztalatokat és a megbízható szervizeket...

Nekem személy szerint van egy kb 1 éves Ps2-m, ami már egy jó ideje csak a Cd-ket játssza le, a DVD-ket nem. Újabban pedig lefagy az Ar inditóképernyő, amint elindul, illetve ha kártya nélkül indítom, akkor pedig akkor áll meg , amikor beledugom az AR2 kártyát.
- Lehet hogy a kártya adta meg magát? Szokott ilyen lenni?
- Mennyiért lehetne vajh megcsináltatni a gépet, hogy frankón működjön
- Érdemes lenne-e kicserélni a csipet az AR nélkülire, és az mennyibe kerül?

Köszönöm a segítségeteket előre is

Attila

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!