Csak nem éledezik a MÉDIADIKTATŰRA?
A feketeautóval mi van?
Még mindig azt hiszik egyesek,hogy a régi modszer hatásos.
Azt hiszem sajna mégsem elkerűlhető a direkt rendszerváltás.
anyabanya
Békéscsabán az ismétlés idején szünetelt a Hír TV müsorszolgáltatása majdnem a teljes müsoridőn keresztűl (nem elöször)...
NEM ÉRTEM MI A GOND?
BEMÉSZ A BÉKÉSCSABAI KÁBELSZOLGÁLTATÓ VEZETŐJÉHEZ, RÁKÉRDEZEL, HA SIMLIZIK LEKU....ZOD ÉS KÉSZ. VISSZAKÉRED AZ IDŐARÁNYOS SZOLGÁLTATÁSELMARADÁS RÁD ESŐ RÉSZÉT.
EGYÉBKÉNT VAN A HÍRKÖZLÉSI FELÜGYELET, AMELY AZ ILYEN SIMLIKNEK A KIVIZSGÁLÓJA.
"A helyi kábeltársaságok majd' mindenhol ballib maffiakézben vannak", amit mi sem bizonyít jobban, minthogy mindenhol bojkottálják a Hír TV-t, kivéve az összes magyar várost, ami nem Vác vagy Karcag. Egész meggyőző elmélet, már csak a mentolos cukorka hiányzik...
Kösz. Mondjuk logikus, akár magam is megpróbálhattam volna, csakhát a lustaság... :o)
Átolvasgatom azt az oldalt.
Az összeesküvés-elméletekben alapból nem hiszek, de a konkrét esetek igencsak érdekelnek. Remélem a váci eset elszigetelt esemény, egy-két túlbuzgó emberke felelőssége.
Ui. Az ominózus levelet természetesen töröltem, a címet elfelejtettem.
Ahol lakom, már a szerdai megjelenést követő napon meg kell venni, hogy biztosan megkapjam (arrafelé lehet kapni, ami önmagában is nagy szó!). Ajánlom, ha tudod fogni a Budapest TV-t, ma este Dobos Attila műsorát. Dobos kicsit gyermetegen vezeti a műsort, túl sokat beszél, de mindig jók a vendégei, s onnan megismerheted a soron következő szám tartalmát. Érdemes venni, mindig van benne olyan info, ami máshol nem hozzáférhető.
Vácról szólva ajánlom figyelmedbe a múlt heti Nemzetőrt, terjedelmes írás foglalkozik benne az ottani helyzettel, miként kiséreltek meg a váci polgárok érvényt szerezni kívánságuknak, s miként vették és veszik semmibe a monopóliumot gyakorlók _fizető_ fogyasztók akaratát. A Hír TV még a reljes ingyenességet is felajánlotta a helyi kábelmaffiának, ám ők így is, továbbra is letiltják a csatornát a váci képernyőkről.
2. "pubi"??? Oké, akkor folytassuk ebben a stílusban.
3. Toloba megadta választ neked.
4. Igen, lúzerkám, állítólagos. Számomra és még sokak számára is. Mutass egy állásfoglalást az ortt részéről, egyetlen megkezdett nyomozást, pert, kártérítési igényt, hivatalos beadványt...
"kerényi papához nem egy VHS-t elküldtek"
a. Na figyi, te szakértő: tippeld meg azt időintervallumot, ami alatt kreálok egy vhs-t 'adáskimaradás' témakörében. (segítek, 5 és 10 perc közé eső szám lesz.)
b. Kerényi színházi rendező. Valahogy illeszd be ezt a tényt a 'Üldözik a Szerintem-et a kommunisták' című, színes, szélesvásznú magyar filmdrámába. Remélem nem lesz nehéz, pubi.
2. sztem 1 műserszolgnak az a dolga, hogy szolgáltasson kifogástalanul. ilyen az upc? kedves, hogy a fideszt ezzel azonositod pubi
3. hol van rada?
4. állitolagos zavarás...persze neked állitolagos. mert nálad nem zavarják ezért csak állitolagos lehet
amugy kommunista érzelmu ülyhülyesznyik vagyok
ez nem öszeesküvéselmélet, de már elég sokan jelezték. mondom: kerényi papához nem egy VHS-t elküldtek
szerintem csak provokátorok, ill. werberjugendek
Hozzánk nem tudták betenni a lábukat, pedig próbálkoztak ezerrel, de repültek, mint a pinty...még ma is csak 1600 FT 23 csatornára az előfizetés, +HBO +Sport1
Biztos is. :-))) Abból is gondolom, hogy le sem sz...ják az előfizetőket. Levelekre nem válaszolnak, elintézni semmit nem tudsz az ügyfélszolgálaton. Az előfizetők kívánságait semmibe veszik, azt tesztnek be a kínálatba, amit akarnak. Emelni meg marhára tudnak, és meg is tudják jól magyarázni az emelés okát. A polgárok, előfizetők érdekében. :-)))
Bizonyíték a csepeli UPC fideszközeliségére: sem az m+, sem az f+ nem található meg a műsorkínálatban. Az f+ adón régi 7i7 felvételek is láthatók. Asszem világos, hogy miért hiányzik a kínálatból...
:o)
A két várossal természetesen nem szállok vitába, elfogadom az általad tapasztalt tényt.
A "nem engedik" kitétellel már gondjaim vannak, jó lenne konkrétan ismerni az indoklásokat.
Azt is feltételezhetőnek tartom, hogy néhány helyen politikai szempontok vezérlik a Hír TV adásának kábelen való 'foghatatlanságát'. Azonban, szerintem nem ez a jellemző az ország egészét nézve. (Hadd tegyem hozzá, hogy maximálisan elítélem egy tv csatorna vagy műsor pártszimpátia szerinti bojkottját.)
Kéne egy statisztika, amely minden csatorna foghatóságát méri fel a helyi kábeltársaságokra lebontva.
"Milyen módon lehet rávenni bárhol az országban egy kábeltársaságot, hogy sugározza, ha nem akarja?"
a, 'lécci-lécci'
b, tárgyalások utján közelednek a felek, ellenségkép eloszlatása, megegyezés
c, lakossági kérések alapján
d, zsarolás: lakossági bojkott a szolgáltató ellen
e, önkormányzati ráhatás
f, és a legfontosabb: egyéb :o) akinek van ötlete, tapasztalata, az írjon.
"Mindenhol monopolhelyzetben vannak: ez is tény"
Egy konkurenciája azért van: egyéni műholdvevő.
Ezzel kiegészítve az állításodat egyetértek.
"Sorolj fel olyan helyeket, ahol több kábeltársaság kínálata közt válogathat a potenciális tévénéző."
Őszinte leszek: nem tudok felsorolni ilyen helyeket.
Az utolsó bekezdést, mint magánvéleményt elismerem, de nem értek vele egyet. Asszem ezzel nem leptelek meg... :o))