Keresés

Részletes keresés

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.08.26 0 0 185

Közülük a legnagyobb port egy olyan eset verte fel, melynek szereplője nem a zenei tevékenysége miatt került bajba, de ő maga a magyar punk ismert alakja. Bajtai Zoltán, művésznevén Barangó 2003 karácsonyán jelentette ki részegen a szűk réteg által hallgatott Tilos Rádióban, hogy kiirtaná az összes keresztényt. Akkor a rádió műsorszolgáltatási jogát harminc napra felfüggesztették, Barangó ellen pedig nyomozás indult, amely végül nem végződött vádemeléssel, ő azonban elveszítette állását, és egy időre a radikális jobboldali média első számú közellensége lett.

Szerinte a Pussy Riot és az ő esete semmiben nem hasonlít egymáshoz: "A Tilos rádiós botrányom ennek épp az ellenkezője volt abból a szempontból, hogy hiányzott belőle minden tudatosság" - mondta erről most a Quartnak Barangó. "Inkább csak belecsúsztunk abba a konfliktusba, és rohadtul amatőr módon épp a legkritikusabb pillanatban sikerült elrontani mindent a részeg beszólásommal. Ez pedig nagyon magas labda volt az ellenoldalnak. Megkockáztatom, hogy pont valami ilyesmire vártak, úgyhogy a legnagyobb jót - szándékom ellenére - épp velük cselekedtem, mert egy ilyen incidens remek indokot szolgáltatott a Tilos elleni totális háborúra. Ha valaki provokálni akar, akkor nem bízhat semmit a véletlenre, mert csúnyán melléfoghat, ahogy velem is történt."

http://www.quart.hu/quart/nagy/20120824-magyar-provokativ-zeneszek-pussy-riot-dopeman-sickratman-barango-aurora-rakosi.html

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.05 0 0 183
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.01.24 0 0 182

Nem, belőle sohase lehet elég. Az Index szépen dolgozik a rehabilitációján: beszél róla, sőt úgy beszél róla, mintha Barangó valaki volna, sőt, mintha ember volna, már persze cool-punk-jófej ...

"Kifele menet belebotlottam Barangóba, aki azt nyilatkozta, hogy a koncert egy nagy szar volt. Majd, hogy még ennél is nagyobb punk legyen, a Europe-tól a Final Countdownt kezdte el énekelni. Aztán megkérdezte, tudom-e mi az, ami még a Europe-nál is szarabb rakendroll. Egyből rávágtam, hogy a Van Halen. Pont arra gondolt, és a nagy összhang örömére a Jump című szám előadásával folytattuk."

http://index.hu/kultur/showbiz/cpggbh0124/

Profán Béni Creative Commons License 2004.01.17 0 0 181
Ki beszél itt Jobbikról?
Te, folyton. A keresztállítás előzményéről (indokáról) beszéltél, a kereszteket pedig a Jobbik állította. A szövegedből az derül ki, hogy az előzmény az lett volna, hogy a lubavicsok megszegték/túlteljesítették a zsidó liturgiai előírást (eltértek a "dogmáktól", ahogy te írod). Ez szerinted az volna, hogy: "A zsidóknak kötelesség ennek (az isteni csodának) a megmutatása a gojok számára, de csupán ablakokba kitett menórákon keresztül és nem szertartás generálásával." Ez azt jelentené, hogy van egy előírás (meg kell mutatnia gojoknak) és van egy tilalom (hogy másképpen nem szabad, csak az ablakba kitett menórával (és nem például a Doháby utca-Károly körút sarkán, a volt Filmmúzeum előtt, az egyetemes kereszténységnek ezen a Siratófalhoz foghatóan szent helyén). Erre megkérdeztem, hogy hol olvasható ez az előírás. Te nem válaszoltál, hanem jöttél Váncsával, dárdával, mindenfélével. A kérdés továbbra is áll.
Előzmény: zsele5 (180)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 180
>>Szóval a Jobbik Váncsától ismeri a zsidó liturgiát. Kösz a kimerítő választ.

Ki beszél itt Jobbikról?
Váncsát azért hoztam fel, mert a ballib egyáltalán nem beszélhet vele kapcsolatban elfogultságról.Ha vette a bátorságot, hogy erről ilyen kijelentés mentén nagy nyilvánosság előtt beszéljen, biztos oka volt rá.
Más .
Hol van az leírva, hogy a menórát közterületen felállítottan, és ünnepség keretein belül kell megmutatni?
Miért csak az ortodoxok teszik ezt?
A neológok miért nem?Sőt miért fejezik ki nemtetszésüket?
Ha ez liturgia mint mondod, a neológok miért nem követik???????

Ha annyira lesúlytó véleményt tudtál megfogalmazni, tudnál hozni valami argumentumot, ahol le van írva, ilyesféle módon kell a menórát megmutatni?
Mondd, ha én katolikus pap lennék, téríthetnék a Siratófalnál?

Miért van az, hogy mindazok, akik harcosan védelmeznek ateista, szekularizált pozíciókat, itt, ebben a témában valahogyan érzékenyen nyilatkoznak annak az ortodox irányzatnak a pozícióját védve, amelly talán a legkevesebb engedményt adja a vallási dogmáktól való eltérésnek?
Még nem is a neológét?
Vicc.

Előzmény: Profán Béni (167)
dextrismus Creative Commons License 2004.01.17 0 0 179
Szerintem a rádió igénytelen és erkölcstelen.
Előzmény: Tony (178)
Tony Creative Commons License 2004.01.17 0 0 178
Ezek szerint a rádió.....piti sarháziak kocsmája ?
John Doe3 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 177
Ha neked L.I. a forrás az eredeti szöveg helyett, akkor csak sajnálni tudlak. Egyébként nem igaz, amit írtál: NEM közölték, hogy ki kellene irtani az összes keresztényt. Egy ittas műsorvezetô közölte azt az óhaját, hogy "kiirtanám az összes keresztényt". Ha nem látod a kettô közötti különbséget, tanulj meg magyarul.
Előzmény: Repkény (153)
dumbó27 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 176
tegnap asszem két pert vesztett a magyar nemzet.
Előzmény: Repkény (175)
Repkény Creative Commons License 2004.01.17 0 0 175
furcsa h pont Nehéz-Pozsony Katától akarták elvenni a fotóapparátot, ugyanis:

Az drága selyemből készült, meggyulladni alig akaró, ezért a kordonon kivülről beadott gyógyszseresüvegből benzinnel lelocsolt izraeli zászlót hozó pár percre megjelenő "A sötét kabátos fiatalembert, kezében még a teljesen szét sem hajtott izraeli zászlóval Nehéz-Posony Katának, a 168 Óra fotóriporterének sikerült megörökítenie."

("a váratlan tanu"..mint Göncz beszédénél abbo a megeredt eső...:))))Hja, szerencse is kell az élethez (provokációhoz:)))))

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=197548&rvt=2

Előzmény: Törölt nick (145)
Repkény Creative Commons License 2004.01.17 0 0 174
s ha azt mondta volna h magyar, lengyel..stb változtatott volna a helyzeten???
(hiszen nem azt mondta nem vagyok az!!)

sóval erre hivatkozni.. nevetséges

Előzmény: Franky4F (170)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.17 0 0 173
"A "csehszlovák identitás" közismert célzás Kardos G. György híres izraeli tárgyú könyvére, ahol egy csehszlovák katonatiszt csak akkor vallja magát zsidónak, mikor egyébként kitoloncolnák."

Címe is van ennek a híres könyvnek?:)

Nahát:)

Előzmény: uzbence (171)
db Creative Commons License 2004.01.16 0 0 172
Haaat... ;)
Előzmény: Repkény (169)
uzbence Creative Commons License 2004.01.16 0 0 171
A "csehszlovák identitás" közismert célzás Kardos G. György híres izraeli tárgyú könyvére, ahol egy csehszlovák katonatiszt csak akkor vallja magát zsidónak, mikor egyébként kitoloncolnák.
Előzmény: db (168)
Franky4F Creative Commons License 2004.01.16 0 0 170
Szép, hogy ezen alapul az egész zsidózás, ami itt folyik.
Repkény Creative Commons License 2004.01.16 0 0 169
ne nézz már hülyének...

db Creative Commons License 2004.01.16 0 0 168
Most az egeszet, vagy egy reszet?
Reszlet van pl a http://www.mno.hu/index.mno?cikk=192530&rvt=68&pos=40 cimen levo cikkben, ebbol is az erdekes resz:

Betelefonáló: Azt azért ne felejtsük el, hogy … én goj vagyok, ezt már mondtam egyszer a m?sorotokban…
M?sorvezet?: Ühüm.
M?sorvezet?: Mi zsidók vagyunk valamennyien.
M?sorvezet?: Nem, kivéve…
M?sorvezet?: Én csehszlovák vagyok.

Előzmény: Törölt nick (166)
Profán Béni Creative Commons License 2004.01.16 0 0 167
Ehe. Szóval a Jobbik Váncsától ismeri a zsidó liturgiát. Kösz a kimerítő választ.
Előzmény: zsele5 (163)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.16 0 0 166
"Bocs, de az egyik csehszlovaknak vallotta magat. "

Bocs de idéznéd ezt a teljes műsorrészletet?

Előzmény: db (165)
db Creative Commons License 2004.01.16 0 0 165
"December 9-én a Tilos rádió műsorvezetői, akik kijelentették, hogy mindegyikük zsidó"

Bocs, de az egyik csehszlovaknak vallotta magat.
Aki meg ezeket a "vallomasokat" komolyan veszi, az meg nyugodtan hatokornek vallhatja magat.

Fine Tune Creative Commons License 2004.01.16 0 0 164
"December 9-én a Tilos rádió műsorvezetői, akik kijelentették, hogy mindegyikük zsidó..."

Azt hitték, hogy ez most is védelmet nyújt, de szerencserére annyira már nem erős a ballib média:)

Előzmény: Repkény (152)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.16 0 0 163
Általános szokás a menóra kihelyezése, több nem.
Beszéld meg Váncsával,(HiH) aki szintén nem saját kútfőből gondolja így, hanem a témában elmélyült ismerősétől szerezte az információt amit megosztott a közönséggel.

Tudsz olyan parancsról, hogy ennek az értelmét is el kell magyarázni a megmutatás mellett?

Vagy csak nem tetszik, hogy a dárdát a földbe döfő kihívó is meg van említve egy vallási téritési kakaskodás kapcsán.

Vagy csak olyan bátor cselekdetre meri ragadtatni magát a lubovicsi ortodox szekta, amikor biztosított a teljes média védelme, mást nem az agyonhallgatás által?

Egyébként a többségi neológok nem tartották jó ötletnek a magamutogatást sem ezek, sem a másik, Berkowitz vezette ortodox csoport Kossuth téri menóra állítás esetében.

Érdekes, hogy a szekularizált állam igényével milyen szépen össze tudják egyeztetni egyesek a fundamentalista ideológiák térnyerését, téritő akcióikat. ;ĐĐĐ

Előzmény: Profán Béni (157)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.16 0 0 162
"nem érdekel sem a tilos, sem a hvg, de még barangó sem. legalább annyira nem érdekelnek a jobboldali publicisták, a te hozzászólásaidról nem is beszélve"

Világos. Azért olvasod a topicot és írsz hozzászólásokat meg egyik sem érdekel.

"arra muszáj volt reagálnom. "

Hiába no, a hagyományosan ellenállhatatlan cselekvési kényszer amit egyesekből kiváltok..:)))

Előzmény: zeuszka (160)
Václav Haver Creative Commons License 2004.01.16 0 0 161
Hát ez ölég gyenge volt.

Nitsch, harangszó, ezerszer lerágott, ezer topikban kivesézett ökörségek. Tipikus eftársias gondolatmenet: lehet, hogy a vége beégés volt, de a hívószót eltesszük szebb idõkre, amikor a végére már senki sem emlékszik és akkor megint elõkotorjuk, zászlór tûzzük, körbehordozzuk...

zeuszka Creative Commons License 2004.01.16 0 0 160
nézd, nem érdekel sem a tilos, sem a hvg, de még barangó sem. legalább annyira nem érdekelnek a jobboldali publicisták, a te hozzászólásaidról nem is beszélve. mindenki gondol, amit akar, csak egy olyan nyilvánvaló hülyeséget olvastam tőled az előbb, hogy arra muszáj volt reagálnom.

nahát!

Előzmény: Törölt nick (159)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.16 0 0 159
"ha nem tanácsolták volna el a HVG-től az eset után, most pont az volna a bajod és hörögnél itt "tilos-hvg-szdsz" összeesküvésről. "

Aha.
Vagyis te már azt is tudod hogy mi lett volna ha..

Ühüm.
Nos, mutass egyetlen egy jobboldali politikust
vagy publicistát ( és visszaolvashatod akár az én korábbi beírásaimat is), melyben akár egyvalaki követelte volna hogy a HVG-s korrektori állásából
kirúgják ...Kötve hiszem hogy akár egyetlenegyet is találnál..

Ezért , feltéve ha a hír igaz persze,inkább Lipovecz Iván főszerkesztőt kéne felhívni, hogy drága Ivánká, hogy tehetettek ilyen csúfságot a mi derék Bajtai Zoltánunkal, mikor a jobboldal ilyet nem is kért és ugye, azért ő a mi kutyánk kölyke, egy csont neki is jár...
Hátha kiderülne, hogy a Bajtai "Barangó" Zoltán nevü fehérjehalmaz a HVG-nél is hasonlóképpen (vagyis csaprészegen)látta el (korrektori) feladatait , a Tilos-ügye csupán ürügy volt hogy megszabaduljanak tőle...

Előzmény: zeuszka (158)
zeuszka Creative Commons License 2004.01.16 0 0 158
ha nem tanácsolták volna el a HVG-től az eset után, most pont az volna a bajod és hörögnél itt "tilos-hvg-szdsz" összeesküvésről.

nahát...

Előzmény: Törölt nick (155)
Profán Béni Creative Commons License 2004.01.16 0 0 157
Te nyilván jobban tudod, vannak forrásaid. Ha nem, akkor talán a zsidó vallású olvtársak segítenek:
"A zsidóknak kötelesség ennek megmutatása a gojok számára, de csupán ablakokba kitett menórákon keresztül."
Ez hol van leírva?
Előzmény: zsele5 (130)
Repkény Creative Commons License 2004.01.16 0 0 156
Szerintem ez nagyon bántó, kioktató, a hazafias érzelmet sérő!
Eddig és ne tovább! Bolgár Úr!

Különösen h egy másik mondatában felszólitja a kormányt h erőteljesebben képviselje a (magyar) nemzeti érdekete az Unióval szemben,különben nem lesz népszerű:))))))))

Előzmény: Törölt nick (151)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.16 0 0 155
"Barangó a HVG-nél volt korrektor, onnét tanácsolták el az eset után"

Minek?
És erről is a gaz jobboldal tehet? Netán nyomást gyakoroltak Lipovecz Ivánékra hogy a korrektori állásából dobják ki?
Mi köze egy névtelen nulla korrektori állásnak a
Tilos rádióban folytatott gyalázathoz?

Bajtai " Barangó" fehérjehalmazt meg kell probálni
börtönbe csukni - ha már Hegedüst majdnem sikerült-
a "közössgé elleni izgatás" címszóval lefolytatott büntetőeljárással.

A Tilos fel kell függeszteni 25-30 napra, egy "utolsó figyelmeztetéssel" az ORTT részéről.

Passz.

Előzmény: zeuszka (150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!