Elnézést kérek a késői válaszért. (Nem vettem észre a hsz-odat a többi között.) Igen, eladó a 80 db plakát. Hajtogatva vannak, mivel így érkeztek már a moziüzemtől.
Eladóak az alábbi (normál méretű – kb. 70 cm x 100 cm) mozis plakátok – kivéve az Assassin's Creed, ami jóval nagyobb méretű (City Light = kb. 118,5 x 175 cm).
A rendelkezésre álló mennyiségről / állapotról kérlek érdeklődj, ha valami felkeltette az kíváncsiságodat. Méghozzá itt: mdch[kukac]freemail.hu (Mivel itt ritkán fordulok meg.)
A plakátok alapvetően szép állapotúak.
A normál méretűek ára 1000 Ft / db, a nagy Assassin's Creed pedig 5000.
Azt kérlek vedd figyelembe, hogy személyesen csak Kaposváron tudom átadni, minden egyéb esetben sanszosan van postai díj, ami téged terhel. Automatába nem fér*, szóval csak futár / „rendes posta” tudja kivinni, és minden esetben csomagnak számít.
*Ha szeretnéd, hajtogatva is tudom küldeni, így feladható sokkal olcsóbban, levélként is.
Kapcsolódó filmek:
- A velencei kalmár (2004) - Assassin's Creed (2016) - Éjféli gyors Lisszabonba (2013) - Kurszk (2018) - Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (2018)
Az alábbi posztereket szeretném együtt eladni. Összesen 15.000 Ft. Képeket emailben tudok küldeni. Futárszolgálattal is tudom küldeni. Email: ufoblokk@gmail.com.
Sziasztok! Eladó mozis magazinok (Vox, Mozimánia, Vox Sorozatok) Vox: 153-266. számig, poszterekkel együtt (235 és 264. hiányzik!) Vox különszám - Sorozatok: 2019/1-3. 2018/1-6. 2017/2-8. Mozimánia: 2010-2018. összes lapszám, havi 1 szám. 2019/01-03, 05-07. A csomagot nem bontom meg, maximum fajtánként vihető. A méret miatt személyes átvétel csak XI. kerületben, Újbuda-Központnál (Allee), ott viszont akár hétköznap, akár hétvégén előre egyeztetve az időpontot. Az ár 50 000 Ft, mely a teljes csomagra szól. Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
Sziasztok, eladó plakátgyűjteményből szép állapotú plakátok. Ez egy frissített összesített lista, lehet szemezgetni :) Elérhetőség: mortalkombat007@freemail.hu
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy az itt hirdetett mozifilm plakátok tekerve vannak tárolva, vagy hajtogatva? (Van nekem is 80 db poszter a 90-es évek legendás filmjeiről. Hajtogatva vannak sajnos, mivel így küldte a moziüzemi vállalat postán.)