Keresés

Részletes keresés

3delite Creative Commons License 2004.04.21 0 0 21
Új opció! Hibás MP3-ak helyrehozása! ;)
3delite Creative Commons License 2004.04.15 0 0 20
Én személy szerint elégedett vagyok a Lame-val, a legutóbi 3.93-as szvsz nagyon jó minőséget produkál. A progi nem használja a win-es codec-eket egyáltalán, talán majd egyszer... de ha gondolod, rendelkezésre áll a plugin sdk, jópár példával, igy könyjen összehozhatsz egy plugin-t, akár a Fraunhofer codec-hez is. Szívesen segítek ha netán nekivágnál. ;)
A második kérdésedre a válasz egyértelműen igen, a MultiTager-ben megadhatod az átnevezéshez használandó formátumot, bár az utóbbi időben egy picit el lett hanyagolva ez a rész, idő hiányában. :/
Ha az Tag-ben, az Artist: Koop és a Title: Soul for Sahib, akkor az alapértelmezett "A% - T%.E%" formulát használva a végeredmény "Koop - Soul for Sahib.mp3" filenév lesz.
Előzmény: bayernmotor (19)
bayernmotor Creative Commons License 2004.04.09 0 0 19
lenne par kerdesem:
- eredeti Fraunhofer codec-et tamogat? (a Lame eleg gagyi)
- ID3v2 mezok kozott tud stringeket ide-oda masolni? pl "Various - Koop / Soul for Sahib.mp3"-bol kene "Koop - Soul for Sahib.mp3"-at csinalni. (compilation-oknel ez elegge hianyzik)

Előzmény: 3delite (18)
3delite Creative Commons License 2004.04.09 0 0 18
Most már magyarul is vagdoshatjátok az MP3akat! ;)
3delite Creative Commons License 2004.03.22 0 0 17

Föltettem az 1.3.6.86-ost, DXErr9ab.dll megléte esetén kiirja mi a gond. Elküldtem a dll-t az email cimedre, hogy ne kelljen 1MB-ot letöltened!
Előzmény: atoms (15)
3delite Creative Commons License 2004.03.22 0 0 16
A gfx kártyára tippelek, de utána fogok nézni az error code-nak is. Milyen tipusú a kártya?
Előzmény: atoms (15)
atoms Creative Commons License 2004.03.15 0 0 15
Udv,

feltelepitettem a legujabb verziot, de leall hibaval. A beolvasas latszolag lefut, 'succesfuly initialized d3d surface. Done', de aztan:
"Error creating d3d device: -2005530516".
Egyebkent a lejatszas ok.
Megoldas?
Toma

3delite Creative Commons License 2004.01.25 0 0 14
Letölthetitek a legújabb 1.3.4.4-es bétát. Javitgattam amit találtam, ami újdonságnak számit az a WAV file-ok vágása (is) és a Favorite Quick search, aminek a segitségével gyorsan feltöthetjük a listát a keresésnek megfelelő MP3-akkal. A 3-as winamp-ban van hasonló.
3delite Creative Commons License 2004.01.20 0 0 13
Nem merek nagyon belenyúlni a StreamList panel dolgaiba, nagyon sokat szenvedtem vele régebben, hogy tökéletes legyen az átméteretezése mindig. Viszont sikerült megvalósitanom, hogy a StreamList Popup menüjében ki vagy be lehet kapcsolni a StreamInfo panelt. Igy lehet egy kis helyet nyerni, ami jól jön 800x600-ban. Ha F5-el elrejted a StreamList-et, akkor még meg is nyithatod a stream-eket!

Ha van valakinek MPEG2.5-ös file-ja, kérem küldjön egy max. fél megás szeletet belőle!!!

Előzmény: tere (9)
3delite Creative Commons License 2004.01.20 0 0 12
Kösz!
Fölmásoltam a legfrissebb bétát (az 1.3.3.1-et), elvileg kezeli az MPEG2 és az MPEG2.5-ös file-okat is. Nagyjából teszteltem, de nem vagyok túlságosan eleresztve ilyen file-okkal... :(
Előzmény: tere (11)
tere Creative Commons License 2004.01.19 0 0 11
Á, ne fáradj a monitorozással. Majd megnézem 1024-ben. Megnézem majd a verziószámot is, ha otthon leszek. De innen töltöttem le, arról a linkről, amit írtál.
3delite Creative Commons License 2004.01.18 0 0 10
Megpróbálhatom, esetleg egy kis módositással használható lehet 800x600-ban is de ne remélj túl sokat. A progi minimálisan 1024x768-ra lett tervezve. Nekem csak XP alatt sikerült tesztelnem, ugyan van 98 is a gépen de ehhez be kéne jutnom a BIOS-ba, hogy átállitsam a boot winyót, de a monitorom sajnos nem hajlandó együttműködni a gfx kártyámmal ilyen alacsony felbontásákon és igy nem látom a BIOS képét. Majd idecipelek egy monitort, és megnézem mi a gond, vagy, hogy megy-e egyltlán win98-on.
Kértelek, hogy ird le a verziószámot is mindig! Érdekes üzenet, érdekel, hogy mitől lehet. A logo kép jpg formátumú, esetleg 98-ban ehhez nincs alapből támogatás? Megjelenik a logo a licensz szöveg fölött?
Előzmény: tere (9)
tere Creative Commons License 2004.01.17 0 0 9
Háj!
Nem tudom hogy kellene ennek a proginak működnie, de nekem win98SE van, 800x600-ra állított képmérettel és valami nem kóser. Nem telepítő, amit letöltöttem. Átmásoltam a C:\temp-be és elindítottam. "Unable to replace image" üzenetet kaptam. Utána a license agreement...blabla. OK. A progi kicsúszik a képből, ha teljes képernyős módba váltok, akkor nem látom a jobb oldali kezelőszerveket és az ablakok méretezése sem működik. Így nem tudom tesztelni. Képernyő felbontást más okokból nem akarok változtatni. Ezen lehet segíteni?
Előzmény: 3delite (7)
3delite Creative Commons License 2004.01.15 0 0 8
Ezt benéztem! :)))
A több száz megás MP3-am sérült, ezért nem stimmelt a minta.
Egy kis apróság, de a legújabb már felismeri az OGG formátumot is.
Előzmény: 3delite (7)
3delite Creative Commons License 2004.01.15 0 0 7
Teljesen saját kód. Nincs dekódolás, ez benne ugye a lényeg. Igy aztán egy kicsit be is zavar, mert a lejátszás (dekódolás) viszont a Bass dolga, igy pl. nagyobb file-oknál már eltérés van vágáskor a minta és a valódi szeletelt frame-ek között. :(
Majd esetleg megpróbálom kalibrálni, ha nagyjából állandó eltérésről van szó.
Előzmény: tere (6)
tere Creative Commons License 2004.01.15 0 0 6
Háj!
Te figyu! A szerkesztés natív mp3, vagy codec? Nem mindegy...
Előzmény: 3delite (5)
3delite Creative Commons License 2004.01.14 0 0 5
Meg is lennék vele. :)
Teljesen használható a Cut/Copy/Paste! Lehet tesztelni ezt is, de regisztráció nélkül csak 5 perces vágásokat enged, szóval majd akik megkapják a regkódot tudják majd tesztelni igazán. Több száz megás MP3-akat lehet most már kényelmesen és baromi gyorsan vagdosni - gyakorlatilag gyorsabban dolgozhatunk MP3-akkal mint WAV file-okkal.
Kiszedtem a 10 file-os korlátozást, 1.3-től teljesen használható az MP3 bekódolás shareware módban is. ;)
És az MP3 Recording is úgy tűnik már teljesen jó - VLA fejlesztés alatt.
Előzmény: 3delite (3)
pragesz Creative Commons License 2004.01.14 0 0 4
Meg a heten letesztelem!
koszi a linket
Előzmény: 3delite (3)
3delite Creative Commons License 2004.01.13 0 0 3
Jelenleg (V1.3.2.1) a Cut/Copy/Paste-on dolgozom, a kirajzolt minta még nem az igazi. Ha használjátok, utána nyomjatok egy Resample-t, hogy a valós mintát lássátok.
Ja és egy jó a hir a régebbi felhasználóknak: 1.3-tól több mint 10x gyorsabb az MPEG manipulálás! B)
Előzmény: 3delite (2)
3delite Creative Commons License 2004.01.13 0 0 2
Na szóval, akkor a legegyszerűbb lesz ha megadom a cimet ahonnan letöltheti mindenki, aki tesztelni szeretné a legújabb béta verziót. Majd folyamatosan frissitem, ha hibát találtok mindig irjátok meg azt is, hogy pontosan melyik verzióban található a bug!
Innen: MP3SE 1.3b
Ez a link nincs a honlapon, csak itt adatik meg a lehetőség, hogy letöltsétek.
Jó bogarászást! :)
Előzmény: tere (1)
tere Creative Commons License 2004.01.13 0 0 1
Na, erre rápróbálok... menekülj! :)))
3delite Creative Commons License 2004.01.13 0 0 0

Főbb jellemzők:

• Grafikus MP3 szerkesztő (vág és összefűz) (MPEG1 LayerII és MPEG1 LayerIII - MP2, MP3 file-okat)

• Teljesen szabadon konfigurálható Lame bekódoló felület, már kész bekódoló praméterlista a "gyengébbeknek" illetve, hogy elmenthessük a kedvenc beállitásainkat

• Egyből MP3-ba digitalizálás (kisérleti)

• Audio CD-k sávjait egyből MP3-ba menthetjük (gyors, párhuzamosan dolgozik, kódol amig szedi le a következő track-et)

• még a CDA file-okat is betöltehetjük az Audio CD-kről és akár csak egy részletet is kijelőlhetünk bekódolásra vagy vágásra

• Teljes VBR MPEG támogatás

• VBR MPEG bitráta analizálás

• Teljes körű ID3v1 és ID3v2 Tag kezelés beleértve az ID3v2-el ellátot MP3 file-okban lévő képeket is

• Több file Tag-jeinek illetve file neveinek átnevése egy klikkel

• Lejátszó lista készitése (playlist), lejátszásuk BASS-on keresztül (akár 500 MP3 lejátszása egyszerre, keveréses átmenet a számok között, külön-külön szabályozható hangerő és sebesség)

• Lejátsza a WMA file-okat is

• Lejátsza a Zene modul-okat (MOD, MO3, IT, XM, S3M, MTM, UMX) is

• Multitaszk, tovább dolgozhatunk mig futnak a feladatok a háttérben

Ami szükséges a program futtatásához:
  • 3D grafikus kártya HardwareVertexProcessing-el és DirectX 9 installálva

• A BASS-nak legalább DirectX 3 kell, de a fentiek miatt mindeképp kell a 9-es. Nincs feltétlen szükség DirectSound/DirectSound3D hangkártya meghajtókra,
    de meglétük javitja a BASS teljesimtényét, mint ahogy az MMX is, ami jót tesz a zene modul-ok lejátszásának.
  • Legalább 1024x768-as képernyő felbontás

• Előzmény: paraLizerg (-)
    paraLizerg Creative Commons License 2004.01.13 0 0 topiknyitó
    Üdv!

Egy új magyar fejlesztésű mindent tudó MP3 kezelő program egyik alkotója vagyok (3delite). Jól jönne némi visszajelzés arról, hogy mit gondoltok a programól, javaslatok, hogy milyen irányban fejlődjön tovább, és persze a rengeteg bug-ról amiben még mindig bővelkedik a progi. A szemfüles tesztelők ingyenes regisztrációban részesülnek, ami lifetime szól!!! Jelenleg letölthető az MP3 Stream Editor 1.2-es verziója http://3delite.fly.to/MP3SE. Aki komolyabban érdeklődik annak elküldöm a fejlesztés alatt álló 1.3-ast is!

3delite

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!