Hát, én nem vagyok a szakmában, az tény, de nekem az eddigi "bukott" műsorai nagyon tetszettek, számomra meg voltak töltve :) Persze én csak egy buta néző vagyok, nem szakmabeli. :)
a heti hetest se miatta nézi a nép, ezt mindenki tudja a szakmában Andrásnak a közös műsorokat kellene nyomatnia egy karakterre sok műsorban jó lenne, de megtölteni egyedül képtelen a sóbizniszt
Teszek egy próbát, hátha szerencsével járok. Az Emil.rulez weboldalán fent voltak régebben, letölthető állapotban Hajós András régebbi tv műsorai. Annak idején (talán tavaly) le is szedtem őket (Magánszám, Késő este Hajós Andrással). Ez utóbbit (KEHA) viszont csak részben. Pontosabban 3 db hiányzik. Hátha valaki tudna segíteni, vagy úgy, hogy megvan neki, vagy bárhogy másképp. Ki szeretném írni dvd-re, de így hiányosan nem akarom. Itt a címem, erre írjon, aki tud segíteni: macinzukukaczfreemailponthu
(Ide is, hatha valakinek csak ez a topik van kedvencben)
Maganszam ismetlesek:
IRISZ TV:
május 30. Kedd, 18:55 május 31. Szerda, 18:55 június 1. Csütörtök, 18:55 június 2. Péntek, 18:55 június 5. Hétfő, 18:55 június 6. Kedd, 18:55 június 7. Szerda, 18:55 június 8. Csütörtök, 18:55 június 9. Péntek, 18:55