Kinn van már egy ideje az 1.3.0., sajnos Magyarországon egyelőre nem forgalmazzák, de ha esetleg valaki meg szeretné tekinteni a CD-borítót... (szigorúan azért, hogy népszerűsítsem a játékot, mert csak akkó lesz magyar liga, ha vagyunk is rá)
Sok hiba kijavítva, sajnos az még nem igazán, hogy engem a második szezon kezdete helyett akkora fatal errrorral baszott ki, mint a ház, úgyhogy el is ment a kedvem egy időre a játéktól.
A magyar adatokon egy kevés javítást eszközöltem (igaz az új verzióban a Körmend Szombathelyen van otthon, de ez a görögök hibája), bár a meglévőkbe már nem volt idő belenyúlni, de amíg nincs benne a bajnokságunk, addig nem is érdemes. Ősztől viszont már meglehet a dolog, majd állítólag jön a fekete autó, és a fejlesztők kérnek tőlem valamit. Ha majd készül az adatbázis, akkor esetleg összeugorhatna néhány fanatik, mert több szem mégiscsak többet lát.
A magyar bajnokságról annyit, hogy még elvileg a következő patchben nem lesz, de már rugdosom egy kicsit a készítőket,és esetleg bele is lehetne vágni az adatbázis elkészítésébe. Na, persze elég nagy munka lenne, de érdemes.
Beszélek a görögökkel, hogy megcsinálnánk, és akkor valószínűleg bekerülne hivatalosan.
Lelőhelyként még mindig a warezcentert tudom javasolni, de láttam sok külföldi oldalon is. Nemzetközi terjesztés még uccsincs, úgyhogy nem is olyan csúnya dolog az, ha az ember gyorsan ki akarja elégíteni a kíváncsiságát :))
Hú, ezt nagyon jó lenne megszerezni, csak sajnos fogalmam sincs honnan :-( Pedig ha meglenne akár még a patchet is megcsinálnám a magyar bajnoksághoz. Női csapatok miért nincsenek?? :-(
Amit a program tartalmaz:
W.B.M. covers all major basketball action in the world including:
62 full playing national and international – club and National team competition
657 clubs and national teams
More than 10000 basketball players
More than 1000 managers
193 nationalities
30 characteristics per country
25 characteristics per team
50 characteristics per basketball player
10 characteristics per manager
In-game player search engine with 23 filters
In-game manager ranking list
Easy to use Editor gives full access to the database
Below is a complete list of all the full playing national and international – club and National team competition:
AFRICAN CHAMPIONS CUP
AFRICAN CUP (NT)
AMERICAN CUP (NT)
ANGOLAN LEAGUE
ARGENTINEAN LEAGUE
ASIAN CHAMPIONS CUP
ASIAN CUP (NT)
AUSTRALIAN LEAGUE
BELGIAN CUP
BELGIAN LEAGUE
BRAZILIAN LEAGUE
CENTRAL AMERICAN CUP (NT)
CHINESE LEAGUE
CROATIAN CUP
CROATIAN LEAGUE
CUBAN LEAGUE
EUROPEAN CUP QUALIFICATIONS A (NT)
EUROPEAN CUP QUALIFICATIONS B (NT)
EUROCUP
EUROLEAGUE
EUROPEAN CUP (NT)
FRENCH CUP
FRENCH LEAGUE
GERMAN CUP
GERMAN LEAGUE
GREEK CUP
GREEK LEAGUE
ISRAELI CUP
ISRAELI LEAGUE
ITALIAN CUP
ITALIAN LEAGUE
JAPANESE LEAGUE
LEBANESE LEAGUE
LITHUANIAN LEAGUE
MOROCCAN LEAGUE
NEW ZEALAND LEAGUE
OCEANIA CUP (NT)
OLYMPICS (NT)
POLISH LEAGUE
PORTUGUESE CUP
PORTUGUESE LEAGUE
PUERTO RICAN LEAGUE
RUSSIAN CUP
RUSSIAN LEAGUE
SLOVENIAN CUP
SLOVENIAN LEAGUE
SOUTH AMERICAN CUP
SOUTH AMERICAN LEAGUE
SOUTH KOREAN LEAGUE
SPANISH CUP
SPANISH LEAGUE
TURKISH CUP
TURKISH LEAGUE
U.S.A. LEAGUE
UK CUP
UK LEAGUE
VENEZUELAN LEAGUE
WORLD CUP (NT)
SERBIAN CUP
SERBIAN LEAGUE
WORLD LEAGUE (similar to McDonalds Cup)
Van vagy húszféle crack az FBB-hez, egyetlen közös vonással: egyik se működik :((
Egyébként nem rossz, de pont az a gond, hogy csak NBA van, és nekem inkább az európai dolgok jönnek be, meg a WBM azért komolyabbnak néz ki egy kicsit, persze még ki kell nőnie magát.
Ettől függetlenül bejönnek ezek az alapjátékok, de tényleg az a baj, hogy én se tudtam megoldani az FBB feltörését, úgyhogy ebben a kategóriában marad az EHM meg az LHM.
én a Fast Break Basketball 2.4-gyel játszok szerintem ez is egy elég király NBA Manager progi, teljesen realisztikus, és tele van statisztikákkal...
játszik még vele valaki rajtam kívül? megvan valakinek a full verzió? mert sajnos csak demo verzióm van és azzal csak egy szezont lehet végigjátszani, a crack pedig nemjó amit az astalavistaról lehet szerezni...
mindenesetre most jelent meg a 2.4-es verzió, a demo letölthető a játék hivatalos oldaláról,
http://www.sportplanet.com/fbb
ha esetleg valakinek van hozzá működő crackke,azt szívesen venném!
a World Basketball Manager-t még nem húztam le,
de ha lesz időm utánanézek...
Nem tudom pontosan, én csak úgy kaptam egy CD-n, de állítólag a warezcenteren fenn van. Lehet viszont egy kis gond, mert a hivatalos oldalon azt írják, hogy a kiszivárgott cucc az egy hibás bétaverzió, meg kell nézni, hogy mi a sorozatszáma. Ha 1.0, akkor oké, ha 0.8 vagy 0.81, akkor állítólag használhatatlan.
Nemsokára jön az 1.2, abban már nagyon sok, jelenleg még bosszantó hiba ki lesz javítva (mondom ezt úgy, hogy még változatlanul nem tudtam játszani vele:)))
Ha esetleg letöltöd, akkor érdemes feltenni azt a patchet, amiben a valódi nevek szerepelnek, mert bizonyos jogi akadályok miatt az eredetiben nem azok vannak (elég szarul néz ki a Shaquille O'Malley, meg a Kornel Divos).
Ha kell a patch, átküldöm, de lehet rá linket találni a hivatalos oldalról is.
Végre van ilyen is. Röviden annyit, hogy egy CM-szerű cucc, még eléggé kezdeti stádiumban. Tegnap sikerült megszereznem, de valószínűleg a hét végéig nem fogok tudni játszani vele.
Megvan még valakinek? Jöhetnek a tapasztalatok.