Keresés

Részletes keresés

Fürtöske Creative Commons License 2012.12.02 0 0 13

phpBB3 fórumozóknak egy új kincsesbánya!

Bár a magyar oldalakon szétszórtan sok helyen találhatók Style-k, MOD-ok a phpBB3-hoz, de többségében régi "elhalt" kezdeményezések, vagy regisztrációhoz kötött oldalak, ahol a tömegével megjelenő reklámok között rendszerint csak érintőlegesen találhatók egy-egy letölthető programok.

Célunk az, hogy a lehető legtöbb anyagot egy helyen meg lehessen találni, ezért létre hoztunk az oldalunkon egy külön blokkot a phpBB stílusoknak, MOD-oknak, és egyéb kiegészítőknek.
Mivel ezek szabadon felhasználható (Free Software - GNU GPL) ingyenes programok, megtekintésükhöz, letöltésükhöz még beregisztrálni sem kell.

hazibarkacs.hu/phpbb3 inditopult

A stíluslapokat is megnézheted egy DEMO oldalon működés közben.

papa1724-phpbb3demo.hu

Beregisztrálni és/vagy belépni csak akkor szükséges, ha szeretnéd kipróbálni és/vagy hozzászólni valamelyik oldalon.
A regisztráció ingyenes, és gyors. Reklám mentes oldalak, nincsen hírlevél, és nincs Spam-emali.

Jelenleg több, mint 300 stíluslap tekinthető meg, és közel 100 MOD, egyéb kiegészítő található, mindegyik le is tölthető.
Az adatbázisba folyamatosan kerülnek fel új dolgok, naponta bővül.
Akit érdekel a phpBB3, érdemes benézni.

Fürgeláb Creative Commons License 2006.12.12 0 0 11
Ismeri esetleg valaki a ikonBoard fórumot? A phpbb-hez képest gyengébb vagy jobb? A phpbb adatbázisa konvertálható ikonBoard-be?
Pistike Creative Commons License 2005.11.01 0 0 10
köszi!
Előzmény: fberci (9)
fberci Creative Commons License 2005.06.01 0 0 9
Ajánlom mindenkinek a megújult magyar phpBB oldalt.
Fürgeláb Creative Commons License 2005.03.21 0 0 8
Van olyan kiegészítő modul, amivel úgy lehet moderálni, hogy adott hozzászólásokat már létező topikba rakom át? Most csak úgy tudom, hogy adott hozzászólásokból egy új topikot nyitok.
fberci Creative Commons License 2005.01.28 0 0 7

Magyarosítás: http://iranon.ezustkep.hu (vagy phpbb.com)

Hozzászólások sorrendjének megfordítása: http://uw.hu/main.php?page=forum&id=8&tid=2127

DJG Creative Commons License 2005.01.03 0 0 6
Nemrég olvastam valahol. A Viewtopic.php fájlban:

$post_order = 'asc';
$post_time_order = 'ASC';

helyett 'desc' és 'DESC', valamint

$start = floor(($forum_topic_data['prev_posts'] - 1) / intval($board_config['posts_per_page'])) * intval($board_config['posts_per_page']);

helyett

$start = floor(($forum_topic_data['topic_replies'] + 1 - $forum_topic_data['prev_posts']) / intval($board_config['posts_per_page'])) * intval($board_config['posts_per_page']);

Csinálj elôbb biztonsági másolatot, hátha...

Üdv,
Gábor
Előzmény: Banor (2)
Pistike Creative Commons License 2005.01.03 0 0 5
Honnan lehetne letölteni magyar nyelvű doksit?
mazsi6000 Creative Commons License 2004.11.01 0 0 4
Sziasztok!

phpbb 2.0.10 változatát próbáltam telepíteni.

Mikor meghívtam az install php-t, nem egy rendezett oldal jött be, hanem egy oldal tele kodokkal, és így rohadt nehéz telepíteni (nem is róbáltam). Pedig mindent feltöltöttem az oldalra amit kellett.
Fürgeláb Creative Commons License 2004.02.24 0 0 3
A kódot több helyen át kell írni, de sajna már nem emlékszem, hol és hogyan.
Előzmény: Banor (2)
Banor Creative Commons License 2004.02.20 0 0 2
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet alapértelmezetté tenni hogy az új hozzászólások jelenjenek meg a fórum elején és nem a régi
Előre is köszönöm a segítségeteket
takkI Creative Commons License 2004.01.23 0 0 1
Mint minden upgrade előtt, egy mentés sosem árt az adatbázisról ( az ördög sosem alszik), egyébként nekem gond nélkül lefutott...
szempo Creative Commons License 2003.12.25 0 0 0
Nem tudom de feldobom a témát de szerintem ahozzászólások maradnak.
Fürgeláb Creative Commons License 2003.12.24 0 0 topiknyitó
Segítséget szeretnék kérni, hátha van valakinek már gyakorlata benne.

Jelenleg phpBB 2.0.1-es fórumot használok és fel szeretném frissíteni a legújabbra (2.0.6)

Valaki járt már hasonló cipőben? Nem lesz gond vele, maradnak az eddigi hozzászólások?

Volt esetleg valami nehézség?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!