Bár a magyar oldalakon szétszórtan sok helyen találhatók Style-k, MOD-ok a phpBB3-hoz, de többségében régi "elhalt" kezdeményezések, vagy regisztrációhoz kötött oldalak, ahol a tömegével megjelenő reklámok között rendszerint csak érintőlegesen találhatók egy-egy letölthető programok.
Célunk az, hogy a lehető legtöbb anyagot egy helyen meg lehessen találni, ezért létre hoztunk az oldalunkon egy külön blokkot a phpBB stílusoknak, MOD-oknak, és egyéb kiegészítőknek. Mivel ezek szabadon felhasználható (Free Software - GNU GPL) ingyenes programok, megtekintésükhöz, letöltésükhöz még beregisztrálni sem kell.
Beregisztrálni és/vagy belépni csak akkor szükséges, ha szeretnéd kipróbálni és/vagy hozzászólni valamelyik oldalon. A regisztráció ingyenes, és gyors. Reklám mentes oldalak, nincsen hírlevél, és nincs Spam-emali.
Jelenleg több, mint 300 stíluslap tekinthető meg, és közel 100 MOD, egyéb kiegészítő található, mindegyik le is tölthető. Az adatbázisba folyamatosan kerülnek fel új dolgok, naponta bővül. Akit érdekel a phpBB3, érdemes benézni.
Van olyan kiegészítő modul, amivel úgy lehet moderálni, hogy adott hozzászólásokat már létező topikba rakom át? Most csak úgy tudom, hogy adott hozzászólásokból egy új topikot nyitok.
Mikor meghívtam az install php-t, nem egy rendezett oldal jött be, hanem egy oldal tele kodokkal, és így rohadt nehéz telepíteni (nem is róbáltam). Pedig mindent feltöltöttem az oldalra amit kellett.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet alapértelmezetté tenni hogy az új hozzászólások jelenjenek meg a fórum elején és nem a régi
Előre is köszönöm a segítségeteket