Keresés

Részletes keresés

bübüke Creative Commons License 2003.12.29 0 0 11
Köszi, nagyon klassz a hely, de a társaságot nem igazán érdekli szervezett progi.
Inkább valami jó kis nyaraló, vagy tanya. 100-120 ezret tudnánk érte fizetni. Szerintem 1 napra nem rossz "befektetés"...
Előzmény: Csokis (10)
Csokis Creative Commons License 2003.12.26 0 0 10
Basszer! Karácsony előtt reklámoztuk a Gesztes-várat, akkor a kutyának nem kellett.
Szerintem már az is elúszott.
bübüke Creative Commons License 2003.12.26 0 0 9
még hiszek benne... :-)
bübüke Creative Commons License 2003.12.26 0 0 8
esetleg valami? hm? nos?
bübüke Creative Commons License 2003.12.23 0 0 7
várom az ötleteket...
:)
bübüke Creative Commons License 2003.12.23 0 0 6
húúúú, ez az éjszakai túrázás tök jó ötlet...
már továbbítottam az infót az egyik haveromnak, egészen tetszik neki a retro-feeling... :-)
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.23 0 0 5
Kicsit kopár a ház, van egy nagy társalgó, meg egy hatalmas ebédlő, a szobákban ágy/asztal/szekrény, mi vittünk hifit, meg társasjátékokat, kártyát, meg persze sok-sok gyümölcslevet, amúgy sokat kirándultunk a környékbeli falvakban, éjszakai túráztunk, de egy kicsit összemosódnak a napok, a recski túrára emlékszem még (akkor nem tudtam inni, annyira rosszul voltam), meg arra, hogy sokat hógolyóztunk (mi februárban voltunk)
Előzmény: bübüke (4)
bübüke Creative Commons License 2003.12.23 0 0 4
Felhívtam, sajna már foglalt, de még van egy kis esély, hogy lehet belőle valami.
Nem volt nagyon csupasz az egész? Milyen a környék? Mit csináltatok?
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.23 0 0 3
Én egyszer voltam ott, kb 30-an kibéreltük az egészet (3 vagy 4 ezer forint volt fejenként), és ott tomboltunk 3 napig, ráadásul a gondnok sem volt ott (ő a falu másik végében lakik), csak naponta egyszer benézett (de egy pohár víztől mindig rendbejött) :]
Előzmény: bübüke (2)
bübüke Creative Commons License 2003.12.23 0 0 2
Megnevettettél... :-)
Nem szeretnénk panziót. "Egyedül" szeretnénk lenni... De azért köszi...
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.23 0 0 1
Sajnos házat nem tudok, de ismerek valakit, akinek a mobilszáma csak egy számjeggyel tér el a tiedtől. Nem akarod megismerni?
(könnyen megjegyezhetnétek egymás számát) :]

Eszembe jutott egy jó kis hely is, Parádon, kicsit szocreál-élményfürdő, de manapság divat a retró, hátha van még hely szilveszterre (telefonszám az oldalon)

Előzmény: bübüke (-)
misimacko Creative Commons License 2003.12.23 0 0 0
O házat tudok , de ne ad fel
bübüke Creative Commons License 2003.12.23 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
tudom, hogy talán már késő, de azért még reménykedem...
Szóval, kedves, rendes baráti társaság szeretne kibérelni egy házikót szilveszterre, illetve újévre. 20-25 fő szeretné magát jól érezni, természetesen kultúrált keretek között.
Szinte mindegy, hogy hol van a házikó, de örülnénk egy hegyvidéki laknak, vagy egy tanyának...
Ha tudtok valamit, lécci hívjatok.
(20/333-6433)
Nagyon köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!