Köszi, nagyon klassz a hely, de a társaságot nem igazán érdekli szervezett progi.
Inkább valami jó kis nyaraló, vagy tanya. 100-120 ezret tudnánk érte fizetni. Szerintem 1 napra nem rossz "befektetés"...
Kicsit kopár a ház, van egy nagy társalgó, meg egy hatalmas ebédlő, a szobákban ágy/asztal/szekrény, mi vittünk hifit, meg társasjátékokat, kártyát, meg persze sok-sok gyümölcslevet, amúgy sokat kirándultunk a környékbeli falvakban, éjszakai túráztunk, de egy kicsit összemosódnak a napok, a recski túrára emlékszem még (akkor nem tudtam inni, annyira rosszul voltam), meg arra, hogy sokat hógolyóztunk (mi februárban voltunk)
Én egyszer voltam ott, kb 30-an kibéreltük az egészet (3 vagy 4 ezer forint volt fejenként), és ott tomboltunk 3 napig, ráadásul a gondnok sem volt ott (ő a falu másik végében lakik), csak naponta egyszer benézett (de egy pohár víztől mindig rendbejött) :]
Sajnos házat nem tudok, de ismerek valakit, akinek a mobilszáma csak egy számjeggyel tér el a tiedtől. Nem akarod megismerni?
(könnyen megjegyezhetnétek egymás számát) :]
Eszembe jutott egy jó kis hely is, Parádon, kicsit szocreál-élményfürdő, de manapság divat a retró, hátha van még hely szilveszterre (telefonszám az oldalon)
Sziasztok,
tudom, hogy talán már késő, de azért még reménykedem...
Szóval, kedves, rendes baráti társaság szeretne kibérelni egy házikót szilveszterre, illetve újévre. 20-25 fő szeretné magát jól érezni, természetesen kultúrált keretek között.
Szinte mindegy, hogy hol van a házikó, de örülnénk egy hegyvidéki laknak, vagy egy tanyának...
Ha tudtok valamit, lécci hívjatok.
(20/333-6433)
Nagyon köszi!