Keresés

Részletes keresés

Hy Creative Commons License 2004.01.04 0 0 556
Amúgy, olyan nagy hír, hogy szvsz ez is egy Fmpsz-mam-e-luk kacsa.
Hy Creative Commons License 2004.01.04 0 0 555
A cégautót arra használja, amire az egyezsége szól.
Előzmény: pernahajder (546)
Detonátor Creative Commons License 2004.01.04 0 0 554
Gondolom, hogy igen. Egy igazgató miért ne használhatná? Szerintem x kilométerig magánhasználatra engedélyezett bármikor.
szedlacsek2 Creative Commons License 2003.12.30 0 0 553
Ha magáncélra használta, akkor elvileg SZJA-t kellene utána fizetnie a Főiskolának... az APEH könnyen utánajárhat így egy kis bevételnek...:D
pernahajder Creative Commons License 2003.12.29 0 0 552
És akkor honnan a sok református, evangélikus, baptista, stb?

Csacsi vagy. Persze Mellárt is szapulni kell...

Előzmény: John Doe3 (549)
HJM Creative Commons License 2003.12.28 0 0 551
"...én is kérdezgettem Almuskéát, hogy mi a rossebtől fél, de sosem bírt valami értelmes választ adni erre a nagyon egyszerű kérdésre... :))) ..."

Mitől, mitől?
Attól amitől most is...
önmaguktól!

Előzmény: Törölt nick (550)
John Doe3 Creative Commons License 2003.12.27 0 0 549
Bár OFF, de megérne egy misét, hogyan jött ki a népszámláláskor az x% katolikus. Nagyon jól tudta a Mellár-féle KSH, mit vár el tôle az akkori hatalom. Gyakorlatilag aki meg volt keresztelve, és nem tagadta meg a választ, azt katolikusnak írták be. Igy persze könnyű...
Előzmény: Primor (391)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.27 0 0 548
Szerintem magáncélra másokhoz hasonlóan nem használhatja, de másokhoz hasonlóan használja.
pernahajder Creative Commons License 2003.12.27 0 0 546
Ebből újabb kérdések adödnak.

Hazsnálhatja-e a gépkocsit magáncélra vagy képviselői tevékenységéhez?

Előzmény: Detonátor (545)
Detonátor Creative Commons License 2003.12.27 0 0 545
"3/ A Nissan terepjáró hatását lerontja, hogy odaírták a rendszámot is, amely G-vel kezdődik. Ebből az autós emberek rögtön tudják, hogy a kocsi elég régi. Kevesebb több lett volna; a hangulatkeltéshez elég lett volna a terepjáró típusát megadni."

A rendszám azért G-s mert az autó céges, és a "GYF" a gyöngyösi főiskola rövidítése.

Előzmény: Tecs (77)
wizes Creative Commons License 2003.12.26 0 0 544
Cwiki puszi nem vótt??
OO))
wizes.
Előzmény: psycho-pata (541)
egyenlítő Creative Commons License 2003.12.25 0 0 542
Lásd: 510
Előzmény: Vörös sárkány (531)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.25 0 0 541
Hogy ne tudnám?
Egyszer Szabadszállásról beküldött Kecskemétre egy doki egy részeget mentővel, ellátás nélkül. A nyomorult unalmában kijózandodott. Hajnalban érkezett az OMSZ. Leténferegtem 10 emelettel lentebb, közben felébredtem. Unatkozó mentősök, álmos doki, s egy kijózanodott részeg. Kérdeztem a mentősöket, hogy miért hozták be, ui. úgy szép a magyar ember, ha kövér és részeg. Szerintem minden magyar ember alkotmányos joga a leittasodás. A szőrös ábrázatú pali ugrott felém, a mentősök már kapkodtak utána, de csak egy borostás puszit kaptam:-)))

Előzmény: pernahajder (539)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.25 0 0 540
A legrosszabkor mondtad. Vén hülye vagyok. Meg fulladok. Időnként a csípőm is fáj. Ráadásul bejött a téli depresszióm is, s nincs még egy rohadt bányám sem...

Előzmény: pernahajder (537)
pernahajder Creative Commons License 2003.12.25 0 0 539
Csak ezt a két magatartás-formát ismered? Vagy nekimegyek, vagy kezet csókolok?

Az nem lehet, hogy oda se figyelek, úgy teszek, mintha nem is hallanám? (Szerintem meg éppen ez bosszantja legjobban az agresszív kötözködőt. De ezt neked doki nálamnál sokkal jobban kell tudnod.)

Előzmény: psycho-pata (538)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.25 0 0 538
Igen, teljesen igazad van. Ha valakit lekomcsiznak, annak illik kezetcsókolni a fájóslábú tanárnőnek. Meg azt is furcsálom, hogy rögtön nem akasztotta fel magát.

Előzmény: Vörös sárkány (531)
pernahajder Creative Commons License 2003.12.25 0 0 537
Ühüm. Meg vannak Orbánbányákok is.
Előzmény: HJM (532)
Harkai Creative Commons License 2003.12.25 0 0 536
Van feljelentés.
Állítólag maga Magda Sándor tette meg.
Meglátjuk mi lesz a vége...
Előzmény: psycho-pata (535)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.25 0 0 535
Igen, ezen topicok lényege ez. Megjelenik az uborkaszezonban egy hír, ez esetben a Hír TV-ben, feljelentés ezek szerint sehol, nyomozati adat tózse, s mondjuk az igét. Még az is elképzelhető, hogy a fájós lábú asszony az autóban fújta a sípot, miközben a rögbis fia rugdosta a rohadt bolsevikot.
Én már sok tanárnőre emeltem volna kezet, de ezek fehérneműjük által takart terület lett volna:-))
HJM Creative Commons License 2003.12.25 0 0 534
Bocs..
Schlett
helyesen
Schlecht
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.25 0 0 533
...szánalmas, hogy egy párt ilyenekkel foglalkozik... s lesznek akik benyalják...
...mert ugye vagy történt valami, s akkor vagy van tanú, vagy nincs, vagy nem történt semmi...
...ha volt valami, akkor ott a lehetőség, tessék feljelenteni, rendőrt hívni, de így... kevéssé hihető...
HJM Creative Commons License 2003.12.25 0 0 532
"...Tatár László, a Fidesz gyöngyösi szervezetének elnöke azt közölte: tudomása szerint a sértettek még nem tettek feljelentést a rendőrségen, de készülnek erre a lépésre. Arra a kérdésre, hogy ezt mikor teszik meg, nem tudott pontos választ adni. A Fidesz gyöngyösi elnöke a személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem közölte, kikkel keveredett konfliktusba Magda Sándor. ...

Hmm...
Szóval aki vádaskodik (esetleg és nagy valószínűséggel alaptalanul) és csak gondolkodik a feljelentésen, annak védeni kell a személyiségi jogait...
Értem...

Akit esetleg (és nagy valószínűséggel) megrágalmaztak azét meg nem...

Ügyes...
FIDESZ-es, "neszes" észjárás...
Ha meg baj lesz esetleg belőle akkor Polt "úr" majd elintézi mint a Schlett Cs. ügyet...

Előzmény: bormester (530)
Vörös sárkány Creative Commons License 2003.12.25 0 0 531
Nagggyon életszerű Magda elvtárs sztorija.
Biztos így volt.
Látom is lelki szemeimmel, amint ártatlanul, emelt fővel áll a gyűlölködő fidesznáci asszonyság előtt, és halkan kérdé: 'miért teccik ezt állítani?'.
:DDDDDDD

(Komcsijaink régebben azért ügyesebben hazudtak. :))

Előzmény: bormester (530)
bormester Creative Commons License 2003.12.25 0 0 530
Volt-e tettlegesség Gyöngyösön?
A képviselő határozottan állítja, hogy senkit sem bántott
NSZ • 2003. december 23. • Szerző: S. J.

Ma rendőrségi feljelentést tesz Magda Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő, a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola rektora azok ellen, akik azt állítják róla: az elmúlt napokban a tettlegességig fajult a vitája a nyílt utcán egy ismeretlen fiatalemberrel és édesanyjával.

psycho-pata Creative Commons License 2003.12.23 0 0 529
Az MSZP szavazók titkolózásáról hol olvastál, egy psychiatriai kongresszus summary-jében, esetleg a Demokratában?
Előzmény: Tájékoztató Iroda (527)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.23 0 0 528
Mondjuk, én is.
De ez a röstellkedés nem egyszerűen a párt miatt jogos, hanem a tevékenység és az eredmények okán.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (527)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.12.23 0 0 527
"Az MSZP a Magyar Köztársaság legitim pártja, sőt jelen idő szerint a legtöbb parlamenti mandátummal rendelkező pártja. Miért kellene szégyellni, ha valaki ennek a pártnak tagja, képviselője?"

A rossebb se érti, de legjobb volna ezt megkérdezni azoktól, akik mind a választások előtt, mind azóta titkolják, hogy MSZP-szavazók.
Persze lehet erre azt mondani, hogy ők inkább csak féltek/félnek a fidesznáci terrortól, de ennek valószínűtlenségét, azon kívül, hogy röhejes, azzal is tudom igazolni, hogy én magam is egyértelmű szégyenkezést tapasztaltam részükről személyes kontaktusaim kapcsán.
Meg tudom érteni őket:-)

Előzmény: Kovács Béla Sándor (449)
PROWL Creative Commons License 2003.12.23 0 0 526
Ez csakis azé történhetett +, mert nem agapéztak!

Ha ugyanis agapéztak volna, egymást el nem verték volna!

Dehát mostmár fúj6tyuk. +van a botrány : Az "Isten, Haza, Becsület", és az "Isten Engem Úgy Segéljen" összeugrottak. Jaaajfejem...

Előzmény: perelek (525)
perelek Creative Commons License 2003.12.23 0 0 525
Úristen! Jobbos ver, jobbost. Karácsonyi ünnepen, a szeretett, a megbékélés ünnepén. És erre még tanúk is vannak. Hihetetlen. Szpiki össze fog omolni. :-)))

Képviselői bunyó a karácsonyi vacsorán
Utolsó módosítás: 2003. december 23., kedd 17:56

Az alpolgármester már nem emlékszik arra, hogy pontosan mit mondott az MDF-es városatya, de az nem volt hízelgő, ezért a székek közé lökte és ráugrott

Verekedéssel végződött a karácsonyi képviselőtestületi vacsora Kiskunfélegyházán. A kisgazda alpolgármester esett neki egy MDF-es képviselőnek, mert az bántó megjegyzéssel illette - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A félegyházi képviselőtestület az idei utolsó ülése után egy közös vacsorára ült össze az ipartestületi székházban. A jól végzett munka örömére persze koccintottak is, így jó hangulat kerekedett. Ván Jenő kisgazda alpolgármester és az MDF-es Jászberényi László képviselő között már régebb óta feszült az ellentét, ami végül is a karácsonyi vacsorán kirobbant. Az alpolgármester állítólag nem köszönt a képviselőnek, ezért a városatya nyilvánosan csípős megjegyzésekkel illette. Arra utólag már nem emlékezett, hogy pontosan mit mondott, de úgy tudja, hogy az nem volt hízelgő.

A civilben birkózóedző alpolgármester erre elvesztette önuralmát, a képviselőt a székek közé lökte, majd ráugrott. A verekedőt a polgármester fékezte meg. A letámadott képviselőnek nem esett baja. Azt üzente viszont az
alpolgármesternek, hogy visszavágóként egy szellemi bajnokságra szívesen kiállna vele.

Ván Jenőt telefonon próbáltuk utolérni, ám bemutatkozásunk után a családtagja letette a kagylót, még mielőtt a készülékhez hívta volna és hiába próbálkoztunk újra, senki sem vette fel a telefont.
OBJEKTÍV

psycho-pata Creative Commons License 2003.12.23 0 0 523
Kellemes Karácsonyt!
pp
Előzmény: Törölt nick (521)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!