Legnagyobb (nyugdíjas) irányítói élményem, hogy összefutottam ma I(ndia) I(ndia) barátommal (nem mondhatom, hogy kollégám hisz' már négy éve nyugger vagyok) a bőrsi New Gardenben.
Régi álmom, hogy egyszer összejöjjön: Péter barátom egy hidegfront után hétvégén szolgáltaban van, 29 a leszállóirány, kimenni a 16/34 piste közepére, a 11/29 tengelyébe, és onnan állványról, telével meglőni a leszálló gépek sorát. Akár 7-8 gép is egyszerre a látómezőben... Majnem olyan jó lenne mint 1 vicki!!! :-))
A 4 főcsapás irányból egy a miénk, azaz felőlünk érkezik. Nem túlzás, de már sokszor említették bécsi app-s kollégák, hogy szépen berendezve csak tőlünk kapják a forgalmat, a sajátjaik letarják őket.
Ezemmá én is elgondolkottam, hogy 30 mért föld sincs a kerítés helye, azaz a forgalmuk jelentős részét - kis túlzással - a reptér kerítéséig Ti dolgozzátok oda nekik!! Szerintem az lenne a minyimum madam, hogy egy karton Schwechatert átküldenek minden nap... :-))
A ma hajnali bécsi érkező löket után (20' alatt mintegy 20 érkező, s vagy 4 induló), amit Juliette India elévülhetetlen segítségével abszolváltunk, felhívott az osztrák APP-s kolléga : "All inbound to Schwechat this morning was organized perfectly. Excellent work. Thank you very much."
Mivel ekkorra már cseréltünk, én lettem a Planning Controller, s így a dicséret bezsebelője. De, megosztottam a kolleginával. :)