most jut eszembe:
vmelyik pc-s ujságnak volt egy olyan meléklete, amelyikben egy olyan progit adtak, ami az egér útját mérte. Nehéz volt bekalibrálni a vonalzóval...
SzPA
Hosszú Haj válasz erre | adatok | e-mail 2003-12-22 13:52:15 (19)
Innen leszedhettek egy egárkattintás számoló progit. Fut a háttérben, és számolja a kattintásokat, lebontva aktuális/napi/heti/havi/évi/összes kategóriákra. Most raktam fel, majd közlök eredményt. :-)
Nincs felkészítve többfelhasználós üzemmódra. Bár ha win xp-vel használod, és minden juzer saját felhasználói fiókot használ, akkor működik a dolog.
482 kattintásnál járok. :-)
Igen, de ugyanazt az egeret/gépet valószínű többen is használják.
Vagy lehet eszerint is kategóriákat képezni?
Pl. Bejelentkezel, és akkor csak a Te kattintásaidat számolja, ha befejezted a munkád és valaki más ül a géphez, akkor meg ő jelentkezik be.
Nem ismerem a programot, de ha ilyen lehetőség nincs, akkor szvsz nem azt számolja, hogy Te mennyit klikkeltél, hanem azt, hogy azon az egéren mennyit, így aztán torz eredmény születne.
Innen leszedhettek egy egárkattintás számoló progit. Fut a háttérben, és számolja a kattintásokat, lebontva aktuális/napi/heti/havi/évi/összes kategóriákra. Most raktam fel, majd közlök eredményt. :-)
Konstruálni kellene egy olyan egeret, ami számolja a kattintásokat. Vagy az egyszerűbb módszer, ha ugyanezt egy szoftver végzi el.
Annakidején letöltöttem valahonnan egy pihentagyú szoftvert, ami valami ilyesmit mért, de nem tudom, hogy hol van a gépemen.
Kellene különböző kategóriákat alkotni, pl egy user, aki csak böngészget, kevesebbet kattint, mint egy fps-addikt, aki félautomatára állítja géppisztolyát, és minden lövés egy kattintás :]
ha valakinek van ideje, mondjuk minden egyes kattintása előtt hozzászólhatna ehhez a topikhoz. Akkor látnánk, hogy ő mennyit. Ha elég sokan csinálják, átlagolhatunk. Nos ?
nekem olyan 300 milliora jött ki.. max.
eccerü kb mikor kezdtél netezni, és meddig élsz hasonlo intenzitással - erre tippeltem 40 évet, minden nap átlag netezek mondjuk x orát.. (sokat..), és kb megfigyeltem, hogy percenként átlag hányszor kattintok, talán tizszer.. nemtom. mindegy, ezt lehet felszorozni. igaz, mondjuk amig irok, sokaig nincs kattintás, meg ha elutazok, akkor sem, viszont ezt kompenzálja a moorhuhn és a minesweeper jelenség.. :)
2-3év allat valami 1.000.000.000 szerintem de lehet hogy több mert amikor rosz volt az egeret nyomogattam söt a macskám kb 100 mert adtam neki egy egeret