Sziasztok! Szeretnèk segítsèget kèrni. A fiam 203 cm. Vèkony testalkatú. Hosszú a keze lába. Kabátot szeretnèk neki venni, de nem tudom, hol kaphatok. Tud valaki olyan boltot ajánlani, ahol elfogadható áron lehet kapni valamit? Nadrág, stb is jó lenne. A mèrete 36- os hossz ès 34- es szèlessèg. Köszönöm!
Tudom hogy régi hozzászólás amire válaszolok. 185-186 cm között vagyok, és most a barátnőm 195 + magassarkúban jár, így kb. 202... Hát nagyon fura, hogy én aki a metrón néha beverem a fejemet a kapaszkodóba, pipiskednem kell hogy felérjem... és igen, most értem meg a 168-172 cm-es férfiakat.
kisöcsém (16éves)vékony testalkatú, 200cm 46-47 es lábakkal,v talán még nőni is fog...
Ezzel nincs is semmi gond csak a nadrág vásárlás okoz komoly problémákat.Nagyjábol tudom melyek azok a márkák amik gyártanak HOSSZU nadrágokat (lee, Tommy h. stb...) De mint tudjuk ezek elég drága márkák. Azt meg tudja e mondani nekem vki hol lehet ennél olcsobbat kapni ill.vki irta hogy Bécsben de ott hol? És itthon hol mert hát az igaz hogy az ember nem megy minden hétvégén bécsbe... előre is köszi ha valaki tud segíteni :) Üdv.:Bea
Azok a legjobb nadrágok, ahol külön van megadva a derékbőség (W) és a belső lábhossz (L). Tipikusan ilyen pl. a Levi's, Mustang, Lee farmerek.
Nekem 36/36 kell belőle (201 cm és 100 kg), szerintem neki is hasonló méret kell.Mondjuk, lehet, hogy hosszabb a lába, akkor elkél a 38-as hossz is, de ez nagyon ritka. Gyártják, de a magyar importőr nem hoz be, vagy csak 1-1 db-ot....
Szövetnadrágból, öltönynadrágból felejtsétek el a konfekcióméretet, keressétek a nyújtott vagy hosszított fazont (nadrág: 112, illetve 116-os méret márkától függetlenül). Nekem a Digel márkája vált be, igaz, nem a legolcsóbb, de nagyon jó minőségű és ált. karcsúsított fazonokat gyárt. Ha méretre készíttettek, akkor sem drágább. Kb. 20-25 e-ből kijön egy minőségi, személyre szabott szövet/öltönynadrág.
Párom 198 cm magas..nézelődtem,de egy táblázatban sincs már benne ez a magasság...egy ekkora embernek,aki átlagos testalkatú,tehát 95-98 kg körül van.... mekkora nadrágot kell venni aminek a hossza is jó?Tehát méretileg értem....mert a férfi nadrág méreteket nem ismerem....köszönöm!
Ja,a pulcsikkal meg az a baj,hogy az ujja rövid....ti hogy oldjátok meg?
Mondjuk az 50-es cipő beszerzése sem kis feladat!
Segítsetek,mert már megőrülök,hogy nem tudunk neki normális ruhát venni!Köszönöm! :)
Én 201 vagyok, a feleségem 191. Nálunk a családban mindenki magas (húgom és sógorom 185-185), apukám 188 volt, apósom 195.
A szokásos - és legalább 1000-szer hallott kérdésnél: "kosarazol?" - jobban zavar az, hogy sokkal nehezebben kapunk ruhát, mint egy átlag magas ember. De csak itthon.... Bécsben már más a helyzet, de ugye nem mehetünk ki minden hétvégén valamiért Bécsbe....
Látom kicsit megkésve de válaszolok,ugyanis én szintén egy törpe voltam már 13 évesen/175cm/ de már eltelt kis idő míg elértem a 207cm ert barátnőt sehol se találok magasságra és mindenki engem is ezzel szivatott,hogy milyen magas vagyok stb!!!
HÁT MOSTMÁR AMONDÓ VAGYOK,HOGY NEM ÉN VAGYOK MAGAS HANEM MINDENKI ALACSONY!!!! ;)
25 éves, határozott, intelligens, helyes, jó megjelenésű férfi vagyok.
Szívesen megismerkednék 180 cm fölötti hölgyekkel tartós kapcsolat céljából. Valamennnyi barátnőmre illett a nagyon magas jelző; remélem, hogy a trend folytatódni fog. :)
Elírtam egy számot...kb 2000óta lehetek dagi,vagy inkább 2002-2004óta...de 1996óta nem voltam tornaórán,igaz bringáztam utána még meg néha futogattam,de lúdtalppal nem igazán már...mert az is visszatért kamaszkoromból...hej,fénykoromban gimis koromban kb 75kg is voltam!Főisk. elején talán 82kg...hej ha azt elérhetném fogyás után...vagy a 88at..már az is jó lenne...nem pedig a 108 ami van...levegővétel,járás,könnyebb lenne,meg nem kéne iylen erős vérnyomásgyógyszer...nem recsegnének-ropognánaka csontjaim...lehet tudnék állva és más pózoban is "szaporodási/megtermékenyítési kisérleteket végezni"/prücskizni,nem csak fekve.... EMBEREK, a kövérség civilizációs mai betegség!okolhatóak a műaynag ételek, a cukroskóla stb reklámok...én pl gyerekkori korai kólaivás miatt lettem egy darabig fogzománcfeketedett (szerencsére kinőttem),de a gerincem nem teljes befejeződését (kólában foszforsav meg fantában..kioldják a kalciumot a csontjainkból) nem nőttem ki,sőt a 14éves koromra összeszedett koffeinérzékenységet sem!Az ios máig van. PÉLDÁM LEGYEN INTŐ ÉS ELRETTENTŐ A FIATAL KOROSZTÁLY SZÁMÁRA,azért írtam ennyit...és ezeket a dolgokat nem magasság vagy genetika miatt szedtem össze...
:-O HMM én is lesek most... én vén vagyok a ti szemetekkel ;-) de én kb 12-13éves koromtól 193cm voltam,és 14éves koromra vagy gimis korom elejére már 195cm voltam... anyai ágról jöhet,anyámnak 3testvére van, így születtek: nagynéném 1951-es,anyám 1953-as, húhga nagynánám 1955ös,nagybátyám az öccsük 1957es...végre fiú lett a 4.gyermek ;-) és ő 198 cm lett felnőttkorára ;-) többiek nagyrészt magyar átlag-termetűek...nekem anyám 172,apám 182cm...magas...én 195vagyok,és sajnos 200óta elég dagi,a 82-88kiló helyett lettem 95-105-108kg...kéne valami kíméletes szer,ami vérnomáslevivő gyógyszerek mellett és elég brutális koleszterinszintem mellett is kíméletesen lefogyasztana,mozognék is,de nbem szabad sokat emelnem, nyílt gerincem miatt 20kg-nál többet például nem...de az is csak 23,5 éves koromban derült ki egy röntgenezésnél amikor egy jégen elestem,fejem tetejétől farkcsontig...röntgen...