Cégünk 1996. óta redőnyökkel, árnyékolástechnikával foglalkozik.
Fő tevékenységünk közzé tartozik redőnyök (műanyag és alumínium, motoros kivitelben is), rolók, zsalúziák és napellenzők beszerelése valamint ablakcsere is.
Ingyenes árajánlat és felmérés megrendelése az alábbi telefonszámon lehetséges!
A Lakókertben élőktől kérdezem, hogy ki milyen szeléssavú internetet használ, melyik szolgáltatótól? Telekomos jöhet csak szóba vagy vannak alternatívák?
Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com
Az Önök lakóparkjában az általunk forgalmazott elszívó ventilátorok lettek beépítve (fürdőszoba, wc). A ventilátorok karbantartásának hiánya (szűrőcsere) meghibásodáshoz vezethet, ami a ventilátorok egyre hangosabb működését eredményezheti, idővel pedig a motor leégését is okozhatja. Ezt megelőzendő, a ventilátorok előlapja mögött található szűrőt, minimum évente cserélni kell! A hosszú évek tapasztalata szerint sajnos, a lakás megvételekor erre nem szokták felhívni a leendő tulajdonosok figyelmét. A szűrőcserével, ill. bármilyen problémával a ventilátorokkal kapcsolatban kérem keressenek fel minket. Szívesen segítünk mindenben!
Ventilátorok Háza 06-1-206-5352, 06-30-841-1971 Attila
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egy urbanisztikai kutatóközpontnak készítek tanulmányt a "lakóparkokról", amihez ilyen típusú lakásban élőkkel készült interjúkat is kértek--de egyelőre nem találtam elég embert. Egy kb. 20-25 perces beszélgetésről lenne szó, nagyon szépen kérem, valaki vállalkozzon rá az Óbuda Lakókertből is! Köszönöm szépen előre is..
A szagelszívót megreklamáltam, azt mondták, semmi baja csak annyira gagyi, hogy így működik. Javasolták cseréltessem ki valakivel. A cirkót is utána fogom dobni amint lesz rá pénzem-
Egyet értünk, az utolsó lakások ált nem véletlen maradnak utoljára------
Abban nem hiszek, hogy a magyar építőipar bármely építkezésen valami maradandót és minőségit alkotna, de vannak fokozatok........ Ha lenne parkolóhely a régi építésű házaknál, eszembe nem jutna ilyen helyen lakni :-(
Köszönöm a kimerítő válaszodat, ez nem túl biztató. Az általad felsorolt hibákat orvosolták már vagy a közeljövőben kijavítják? Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy a wc-ben így működik a szagelszívás. Mi az utolsó eladó 2 szobás lakást szeretnénk megvenni és így is szívjuk a fogunkat, hogy mennyire drága és most még bizonytalanabbá váltam a vásárlást illetően.
Na jó, ha nem akarok ennyire negatív lenni ( bár a listát hosszan tudnám folytatni,csak megoldatlan dolgokról még nem írnék) a pozitivumok: itt vannak a hegyek, széép a kilátás ( már akinek arra néz a lakása) kellemes az idő, pár fokkal hűvösebb van mint a városban, vannak szuper menekülő utak, én a Moszkva téren vagyok 15-20 perc alatt, nincs messze az Auchan, talán egyszer a májusra igért belső kert is elkészül és akkor lesz hol sétálni a gyerekkel.
Én a Bécsi úttal párhuzamos részben lakom, nem tudom te merre nézel lakást.
függöleges áthallás van, azaz a szinteket nem szigetelték, a feletted lakó papucsban surrant te meg azt hiszed fapapucsban...... A szomszédot nem hallom, de ha pl fúrás van, emeletekkel arrébb is hallod.
Igyekeztek minden gagyi anyagot beépíteni, 1-2 kivétellel, de a cirkó olyan hanggal kapcsol be mintha egy repülő szállna fel, nagyon lassan melegíti a vizet, fél kádnyit elfolyatsz mire meleg lesz. A wc szellőztető rendszere a fürdőbe nyomja a szagot. Laminált padló van, van akinek fél év után már nyikorog. Általuk beépitett ajtók elég gyenge minőségűek. Nálunk rengeteg garanciális szerelés volt, javukra irom hogy nálunk megcsinálták, de a legutóbbi lakógyűlésen elfajultak az indulatok, a sok panasz miatt. Ráadásul az épitettő itt maradt, 1 lépcsőháznyi irodával, ami annyiból jó hogy számon lehet kérni rajtuk a dolgokat, viszont annyiból rossz, hogy a társasház lakógyülésén 60%-ot szereztek, mindent megszavaztak, a legdrágább közös képviselőt, aki 2x annyit kért mint a többiek, felemelték a közös költséget 16-ról 26 forintra , az irodák és boltokét meg lecsökkentették. És ebben csak a kertész, takaritó meg szemétszállítás van, meg a lépcsőház világitás, liftkarbantartás, azt hiszem a teremgarázshelyeseknek még plusz ktg van.
A teraszunkon már jön ki a fuga a burkolat közül ( a burkolat annyira kínai hogy a dobozán még európai betű sem volt), a korlát rozsdásodik mert sima acélból van, nálunk sok lakásban kiestek a felső rudat tartó szegecsek mert selejtesek voltak.
nem hiszem, hogy más új építésűt jobb minőségben építenének meg, sajnos fogalmam sincs hová kellene ezek után költözni :-(
A tömegközlekedés vacak, fél óránként 1 busz. A ház felett légifolyosó van, egyre lejjebb szállnak a repülőgépek, és a vasút sincs túl messze. A Bécsi úton dugó van szinte mindig, pláne most a felújítások miatt.
Sajnos minden ismerősömtől ilyeneket hallok, akár hol vettek lakást :-(
Belülről nem ismerem, csak néztem lakást benne. Egy volt szovjet laktanya helyére épült, szemben a temetővel. És megint - mint a platán esetén - a közlekedés a baja.
igen, a neten alig van fenn eladó lakás, csak olyan kihaltnak tünik az egész, ha minden jól megy lassan költözünk és meglátom.
A szerz módosításban az a szemétség, hogy gyakorlatilag ajándékba kérik a pénzt, azzal megindokolva, hogy te ezt úgyis szerz módosításra költenéd... majd az ügyvédünk véleményezi az egészet. Jövő héten majd megírom a részleteket, ha túl leszünk rajta, egyébként van véleményem :-)