Minden stimmel nori-ka:)))))....pár kivétellel:(((
- nincs sűrű és főleg hosszú, de legfőbbképp ŐSZ hajam:)))) Nem azért mert olyan fiatal vagyok, hanem gén dolog!!!!!:))))))))
- soha nem írtam füzetbe verseket, csak számítógépen és kizárólag az impresszió hatására, főleg gyorsan, ezért aztán nem is sértődöm meg a verslábakat ért kritikák miatt:DDDDDDDD
És köszönöm, hogy dédelgetted túltengő exhibicionizmusomat:))))))))))) Kézcsók****
Ezen ne múljék, röffenjünk össze! Sőt, ha te fizetsz, akkor hozom az Uramat, a bátyámat, a sógornőmet és a szomszédék macskáját is. ;)Utóbbi imádja a májast. Felkészültél az irdatlan retyerutyára? Szerintem jobban jársz a ki-ki alapon kávézással, részletek magánban jöhetnek.
Mellesleg azzal csak nyer mindenki, ha ma már nem találkozik velem, mert úgy behagymáztam, de úgy...
Kuszika, te egy kedélyes, kissé korpulens fickó vagy, sűrű, kissé hosszú ősz hajjal és szakállal. Kollégáid már többször megkergettek a vicceidért, de nem olyan vagy, akit csak úgy meg lehet ijeszteni. Igazából senkit nem tudsz utálni, de olyan jólesik a balosokat meg a liberálisokat szívatni!!! Esténként, amikor minden elcsendesedik, verseket írsz egy nagy kockás füzetbe.
Öreg testvér:)))))
Nos, a manus elmegy a dokihoz, hogy neki a nyakánál fáj és lehúzódik a seggéhez:(((( A doki megvizsgálja és azt a meglepő javallatot hozza, hogy a manust ki kell herélni! meg is történik a műtét és telik az idő! A manusnak nadrágot kell csináltatni és elmegy a szabóhoz!!! Kérdi a szabó, hogy jobbos nadrág kell e vagy balos, a herezacskó elhelyezése végett. Mondja a manus, hogy az neki már teljesen mindegy!!! Válaszol a szabó: - Dehogy mindegy uram!!!! Mert ha ön balos és jobbos nadrágot visel, akkor el kezd fájni a nyakánál és egészen a seggéig húzódik:DDDDDDDD
Nos a politikában is így vagyunk!!!!!!!!
Egyformán yól/rosszul/ használom mindkét kezem...
:)))
A gyűrük URA?!
Áh... szolgálunk és félünk... izá pofázunk és végünk... izé ez se nem yó...
:)))))
A holdjaim azok a nagyon távol élő unokáim...
:(
Üdv.U.
Sajnos nem voltál még vitapartnerem:((((( először is kéne tudnom, hogy joobos vagy e, vagy balos, tuodod, mint a viccben:DDDD
De nem Te vagy a gyűrük úra, ugye???? A holdról meg mindig Rákos..., azaz Roth Matyi jut eszembe:DDDDDD
Ismerős...
A röhögencs kényszer mindig akkor támad legerősebben ha az embernek fogműtétje-hasműtétje vagy valami "hasonló aktuális esete van...mint az ecceri bácsikának.
Már illen ez a büdös-rohadt-kegyetlenü-lszép ÉLET!...
:)))
Talán kíméletesen leirom,hogy ne kelljen nagyon szenvedned...
Pl. egy faluban felkereste az orvost a bácsi, hogy nagyon köhög... tudnaé-e a doktorúr valamit adni rá...
-doki felírta a gyógyszert
-bácsika kiváltotta... hazavitte.. majd beszedte...nem tudta mit vett be...
:)
-2 nap múlva telefonált a doki érdeklődve:
-Köhög-e még bátyámuram?
-Jaj doktorúr már tüsszenteni sem merek ollan hasmenésem lett az orvosságtul...
:)
Na mielőbbi fércmentességet!
Üdv. U.