Keresés

Részletes keresés

Denevér Creative Commons License 2003.12.15 0 0 4
Az XP az neccess. Láttam már többeket dolgozni vele, de ha minden igaz admin jog kell hozza. A 0.9 is jo, ha nem akarod nagyon az MMC-t piszkalgatni. An én gépemen win2K alatt csigul be az emulator.
Errefele osztják a spanyol viaszt :)
http://nkn.forum.nokia.com/forum/showthread.php?s=&threadid=6742&highlight=%2Axp+admin%2A

(V)

Előzmény: mdozsa (3)
mdozsa Creative Commons License 2003.12.07 0 0 3
Amikor az SDK-t (1.2) telepíteni akarom, akkor mindig 80%-nál kifagy.
Esetleg szedjem le a régebbi verziót?
EN XP-m van, SP1 nélkül.
mdozsa
Denevér Creative Commons License 2003.12.06 0 0 2
Szerintem M$ arusitja. Ami azt illeti én a gépemhez kaptam, szoval passz. A Visual Studion C++-on kivul, hasznalhatsz Borland IDE-t is, azt hiszem annak van egy lite verzioja ami ingyenes erre a célra, és szinten letöltheto a Forum Nokiátol, illetve a Borlandtol.(CBuilderX) Illetve a CodeWarrior ala is letoltheto SDK.

+0, mert az elöbb kimaradt. :)

(V)

Előzmény: mdozsa (1)
mdozsa Creative Commons License 2003.12.06 0 0 1
Köszi a segítséget!
M$WC++-t honnan szedhetek?
Köszi, mdozsa
Előzmény: Denevér (0)
Denevér Creative Commons License 2003.12.06 0 0 0
Vannak tippjeim...

Szerintem jó az 1.2 a 3650hez. A 6600-t már a 2.0s SDKval érdemes kényeztetni. Viszont a 2.0 SDK már nem jó a 3650hez.

Szerintem a legegyszerübb végigolvasni a SDK Help examples fejezetét, lefuttatni a példa progikat (M$WC++ kell hozzá), majd amelyik progi érdekesnek tűnik, azzal eljátszadozni. Vannak jó kis könyvek is(www.symbian.com említ néhanyat), talán van a könyvtárban belôle.

Sok szerencsét,
(V)

Előzmény: mdozsa (-)
mdozsa Creative Commons License 2003.12.02 0 0 topiknyitó
Szeretnék nekiesni a telefonra való programírásnak. (híííja, ez magyar volt :)
Szóval ha valaki tuda, az legyen szíves tájékoztatni, hogy hogy is kellene nekifogni. Pl első kérdésem: a forum.nokia.com lapjáról leszedett SDK 1.2-es jó 3650-re, vagy csak a 6600-át szereti?
Köszi a válaszokat, és remélem lesznek érdeklődők.
mdozsa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!