Keresés

Részletes keresés

kobuta Creative Commons License 2011.07.18 0 0 7

Mi 8. éve vagyunk klubtagok, minden második évben nyaralunk velük. A kocsik minősége romlik, az ígért árak lényegesen magasabbak. De  eddig a tűrhető kategóriába soroltuk, ha már beléptünk. Idén viszont minősíthetetlen stílusban beszéltek velünk, miután elromlott a szivattyú és keddtől végig nem volt a kocsiban víz. Ők ezt csak egy hét múlva szerelték, ill. közölték, hogy nem is volt gond, mert volt víz. Szerencsére a kempingből 3 szerelő is látta, hogy nem működik. Lehet, hogy perelek. Üdv. Kobuta

Előzmény: tothm63 (6)
tothm63 Creative Commons License 2006.10.22 0 0 6

Szeretném megosztani negatív tapasztalataimat, a Club Karaván Kft. által értékesített telepített lakókocsis üdülési jogról.

A feleségemmel 2005.februárjában vásároltunk egy 10 évre szóló üdülési jogot a fenti cégtől!

Miután elmentünk az általunk kiválasztott Olaszországi Monfalconei kempingbe, szembesültünk azzal, hogy egészen más a valóság, és egészen más a tájékoztató!

A leglényegesebb, hogy becsaptak bennünket azzal, hogy a lakókocsi klímás( légkondis )! Egyébként egy fűtőberendezés található benne ami egy ventillátorral van egybeépítve!

A lakókocsi állapota is sok kívánni valót hagyott maga után! A berendezési tárgyak koszosak, a tűzhelyre ráégve a zsír, a bio wc nem volt kitakarítva, az egész lakókocsi meg sem közelítette azt amit a bemutatón nekünk megmutattak!

Egyébként a velünk együtt üdülő, szintén Club Karavánosok, többnyire ugyanezeket a hiányosságokat tapasztalták.

Amikor az üdülésből hazaértünk, írtam egy levelet az ügyvezető igazgatónak, melyre töbszöri kérésemre se volt hajlandó válaszolni!

Ezért polgári peres eljárást indítottam a cég ellen, valamint feljelentettem őket a Gazdasági Versenyhivatalnál is!

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította azt, hogy a fogyasztókat megtévesztették a tájákozatásuk során, melyet 2002 óta több mint 2000 ügyféllel szemben valósítottak meg! Ezért a magatartásukért 500.000-Ft pénzbírságot szabott ki a GVH!

Az ügyben készült határozat nyilvános, melyhez bárki hozzá férhet, a www.gvh.hu internetes honlapon, vagy a Club Karaván névre keresve, vagy a határozatok közül a Vj044-2006. számut kiválasztva!

Érdemes elolvasni bagyon tanulságos!

szalapala Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5
A prospektusból:
"Megoldás: Tagság a Club Karaván International-nál
Telepített lakókocsi programja
Mindösszesen éves 10.000,- Ft-os tagsági díjért."

Hmm, 700 000Ft-ról sehol nem írnak, legalábbis nem találtam. Ez hol van?

Előzmény: Chess (4)
Chess Creative Commons License 2003.12.05 0 0 4
Az úgy jön ki, hogy előbb Klubtagnak kell lenned. A klubtagsági úgy idul, hogy befizetesz előre 10 évre kb. 700 000 Ft-ot és ezért vagy jogosult a katalógusban közölt árakon nyaralni minden évben egy kiválaszott héten az adott helyen. Az általad leírtak fizetendők ezen felül jönnek plussz némi admin költségek.
Előzmény: szalapala (3)
szalapala Creative Commons License 2003.12.04 0 0 3
"ŐK egy hétért kérnek 70 e Ft körüli összeget"
???? Ez hogy jön ki?

A horvát kempingajánlatukban a következő van:
NIN 16. 850,- Ft/hét
Pula 15.650,- Ft/hét
Trogir 17.500,- Ft/hét
Pirovac 19.280,- Ft/hét
Primosten 11.000,- Ft/hét
"(mely tartalmazza a villany,
víz hozzáférhetõségét, gázátalányt,
valamint 4 fõ tartózkodását a lakókocsiban
és a parkolási lehetõséget)" mindegyiknél.

Előzmény: Chess (2)
Chess Creative Commons License 2003.12.04 0 0 2
ŐK egy hétért kérnek 70 e Ft körüli összeget, és mert kb. 20 hetet érérkesítenek abból könnyen kijön a 700 e Ft/év. A kemping díjak kapcsán pedig ha átlag hetet vesznek alapul, miközben a hetek éréke közel sem egyforma tekintve a szezonáls árakat szintén kedvező lhet anank aki főszezonban nyaral, míg drága annak aki elő vagy utószezonban. Egy lehetéges tipp a gazdaságosságra.
Előzmény: szalapala (1)
szalapala Creative Commons License 2003.12.02 0 0 1
Én ugyan nem voltam még velük, de hátha tudnátok nekem segíteni.
Értitek az árlistájukat?
Úgy fogalmaznak mindenhol, hogy a nekük fizetendő díj tartalmazza a parkolást, 4 emberre az ott tartózkodást és villany-,víz-, gázfogyasztást, és csak a további személyekre kell a kempingben külön fizetni.
Így pl. Pulába 580Ft, Trogirba kb. 625Ft /fő/nap lenne csak a költség, ami kissé hihetetlenül alacsonynak tűnik.
Miután pedig tavaly voltunk a Garda-tónál, ezért az ottani heti 53.000Ft-ot - kb.1900Ft/fő/nap - nem is hiszem el, ott legalább a duplája, ha nem több a reális ár.
Valami nem stimmel.
Más oldalról számolva: Ha csak 4.500 000 Ft-ot számolunk egy kocsira és mondjuk 10 évig üzemelteti, akkor évi kb. 7-800 000-t kéne kaszálnia kocsinként.(A kamat dobja meg.)És akkor abból még fizet a kempingnek:víz, villany, helyhasználati díj stb-t.
5 hónapig üzemelnek. Ezalatt nem szednek be ennyi pénzt ilyen árakkal.
Valami nem stimmel.
De felkeltette az érdeklődésemet, lehet, hogy meglátogatom az irodájukat.
moroczk Creative Commons License 2003.12.01 0 0 0
Az én barátom a Beneficial Rt.-nél dolgozik, ők finanszírozzák a lakókocsi bérleti jog megvásárlását.

:0)

Előzmény: Chess (-)
Chess Creative Commons License 2003.11.30 0 0 topiknyitó
A napokban jártunk a fenti cég bemutatóján. Az ajánlatuk szimptikus, de jó lenne azok véleményét is hallani akik már üdültek velük, azaz tagok a rendszerben vagy esetleg szomszédaik voltak egy lakókocsis campingben.
Honlapjuk: http://www.clubkaravan.hu úgy látom régen frissült. Köszönöm előre is az információt.
Üdv Chess

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!