nem vetek senkinek semmit a szemére. te tipikus mszpés csúsztatást csinálsz: olyant adsz a számba amit soha nem is mondtam. szerencse hogy itt minden megmarad írásban:DDD
mszpések nem tudták elkapni egyik fidezsest sem és nem azért mert betartották a jogállamiságot, mert azt kénytelenek, hanem mert nem is követtek el ilyen törvénytelenségeket a fideszes nagypolitikusok, ellenben az mszpésekkel, akik most nyakog ülnek a Kulcsár féle szószban:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyre több millió választónak lesz nyílvánvaló: hogy ez egy pénzmosodás, volt d209es, KGB erkölcsű, maffia banda:D és az egyetlen hely ahol a tisztesség és a törvény szerint lenniük kell a mocskos dutyi, ahova MIND valók:DDDDD
pezsgőt fogok bontani amikor d209est bilincsben fogjál elvezetni és rács mögé kerül az a dadógó önelégült képe:DD a hozzá hasonló bandájával együtt:DD
Tenyleg, miutan a 92 eves Fiatal Demokrata korenok meghalt (isten nyugosztalja), az uj Fiatal Demokrata korelnok hany eves? Csak a tenyek es a temeto uresseg kontra parlamenti eletkor eloszlas tekinteteben:))))
"Mig az baloldalon teljes a fejetlenség az erkölcsi és morális kiábrándulás"
Valószínűleg nem ismered a tipikus balos szavazó konokságát: csakazért is az MSZP-re szavaz, mert fél beismerni, mekkora faszságot csinált. Bizonyíték erre a 94-es eufória.
A fidesz fog a következő választáson nyerni, megmondom miért: mert Orbán Viktor kiheverte a választási vereséget és ujabb küzdelemre kész!
Mig az baloldalon teljes a fejetlenség az erkölcsi és morális kiábrándulás a jobboldal a választásokig valószinüleg egységesebb és ütőképesebb lesz mint valaha.
2004-ben valószinüleg mégjobban csökken a választási hajlandóság az emberekben a várható nehézségek miatt (EU, további gazdasági anomáliák, megszoritások), és ez a fidesz malmára hajtja a vizet, mert Orbán ismét mozogsitani lesz majd képes a tömegeket, viszont az mszp erre képtelen lesz.
Te hiszed is, amit írsz, vagy csak provokálsz? Szemére veted az MSZP-nek, hogy betartja a jogállamiságot, és a nyilvánvaló törvénytelenségeket is szolgálati úton, az ügyészségen keresztül igyekszik tisztázni? Azon az ügyészségen keresztül, ahol egy elkötelezett pártkatona ül? Emlékezz csak vissza, hogy anno viszont Györgyi Kálmánnal nem éppen úriember módjára bántak el a fijugg.
tény: ha a törvény szerint orbán vagy bármeliyk Fideszes törvénytelnséget tett volna akkor az MSZP nem hagyta volna ki az alkalmat és mindenképpen dutyiba záratta volna őket. mivel ezt nem tete, ez azt bizonyítja hogy nem is volt ilyen eset. Sőt ellenkezőleg, az eddigi Kormányok között csak az OVjék dugtaák saját kormánytagukat dutyiba: lásd szabadi béluska esete. Hol talál bárki hasonló példát a szocik esetében??? sehol!
vagy inkább arról lenne szó, hogy néhány szerencsétlen annyira elvakított az esztelen gyűlölet, hogy akárhova néznek, mindenütt a saját gyűlöletüket látják?
Köszönjétek meg szépen a kis zsebviktátorotoknak, aki ezt belétek ojtotta! ;o))))
Nem vársz te túl sokat a mindenkori akármilyen kormánytól??
Amúgy nem alapvetően frusztrációt okozó dolog olyan témákban okoskodni amire semmi befolyásod nincs?
Ha ezt nem jól viseled és mindig politizálsz...
én tulajdonképpen mostanában jöttem rá , hogy félek, sőt, rettegek. a jövőmért, a szólásszabadságért, az országért, a zavartalancsatlakozásunkért.
szerintem tüntessünk. támogatnának mértékadó értelmiségiek is: pl a vígszínház új vezérkara (akinek több tv-s közvetítése volt az utóbbi fél évben, mint előtte 10 évig), mert a színházak nehéz helyzetbe kerülnek, a humoristák, mert ők mindig ellenzékiek, a magyar popelit, mert kérik a hazai előadók nagyobb érvényesülési lehetőségét, az önkormányzatok is maj' besz@-nak ha a belenéznek a költségvtésükbe, ahol már tényleg csak a költségek szerepelnek (őket csabainé vezeti).
Ne reménykedj! Nem alkalmazlak házi pszihológusomnak. Ha egy ember gondolkodását nem tudod összerakni ezekből a pontokból, akkor lehet, hogy benned van a hiba. Ha azt mondod, hogy őrült elme, de van benne rendszer, talán még helyeslek is, pedig ez sem igaz. Kevés a skatulyád.
És a szomorú, hogy jó sokunkban ugyanezek a "zavaró" érzések jönnek elő, pedig csak 4 évig szerencsétlenkedtek...
Látod, milyen egyformák az érzéseink?
Ezzel a féleszű, féllábas dumáddal csak az a baj, hogy láthatólag megint hergelitek magatokat, várjátok a megmentőt.
Aztán megint behisztiztek.
Így, jóval a félidő előtt pedig nagyon meg fog égni a kezed attól a centitől.
Ha érted, mire gondolok?
Nem olyan szar nekem. Tulajdonképpen jól érzem magam a világban. 89-ig nem éltem ebben az országban, fizikailag igen, de teljesen kívülálló voltam. Szabad Európát hallgattam, BBC-t, VOA-t és a többit. Magyar rádió kizárólag az URH, a harmadik műsor, a Bartók Rádió (ez mind ugyanaz) és a zene. Komjáthy már alig, mert politika volt. A társaság speciális baráti kör. Nagyon sok perifériára szorult ember, de nem sértettek. Munkahely egyáltalán nem befolyásolt. A hetvenes évek elején olyan munkahelyen is dolgoztam, ahol én voltam a szélső bal. Nem kismiska. A rendszerváltás nem érdekelt. Eszembe sem jutott, hogy az én életemben jelent valamit, legfeljebb jobban kinyithatom a számat. Igaz ezzel nekem semmi problémám nem volt azelőtt sem. A fordulópont 94-95 volt. Röviden le sem tudom írni, ingyen nem fogok bele egy hosszabb elemzésbe, de pár szót azért szánok rá. Én a múlt rendszert (89-ig) nem bíráltam, mert a szovjet fegyverek árnyékában nem lehetett másképp politizálni. A mai napig nem látok reális alternatíváját az 56-os (nov. 4.)Kádár reagálásnak. Nem a pesti srácokat tartom követendőnek, hanem Bibó Istvánt. Az életünk ment rá, hogy nem vettünk részt, hanem kivártunk. Kádár nem tehetett mást, de az egész bandája undorító volt. Csurkának adok igazat, aki azt mondta, hogy Kádár (bár nem sokra becsülöm), de ezekhez képest erkölcsi fenomén. Ezek jöttek vissza!!!!! Nem tudom elviselni. 2002 óta megint kiszálltam. Nem nézek MTV1-et, m2-t, RTK KLUB-ot, TV2-t, de szerencsére van még másik harminc, amit nézek. Megvagyok nélkülük, de tudom, hogy itt vannak és kegyetlenül zavar.
Jelen pillanatban idehaza is elég jól elvagyok, és a terveimet amiket meg akarok valósítani itt lehet legegyszerûbben realizálni. De ha végképp szorul a hurok akkor sokkal kevésbé vagyok megkötve mint egy orvos akinek elég kemény dolog honosítani a diplomáját, vagy egy 4 elemivel felszerelt emberke aki magyarul sem tud nemhogy angolul.
Az emberek csak addig hisznek a sajtónak amíg a saját bõrükön nem érzik a véleményformálók által festett valóság és a realitás közti apróbb eltéréseket. Azaz ha sz*r a helyzet de a média azt szajkózza hogy milyen baromi jó az bukáshoz vezet - erre már az MDF kormány is rájöhetett. A sajtónak akkor van szerepe ha úgy aránylag jól elvagy de el tudják hitetni veled hogy másképp még jobb lesz.