Keresés

Részletes keresés

WYW Creative Commons License 2012.02.09 0 0 66

Ezt most miért írtad ide?

Előzmény: vilagito (65)
vilagito Creative Commons License 2012.02.09 0 0 65

Az igazi ha nigereket kínozunk meg és ölünk meg.

Egy büdös niger megerőszakolta a barátnőmet aki már tudom, hogy kurv@ mert bár 4 nap után sírt, hogy mit csinált vele az a féreg, ma viszont vele él.

Ez a féreg dobosnak adja ki magát és tilfilos néven fent van a netten.

Amiket tudok adatok Sankoh Alfre Isesele telefonszáma: 06 30 4622 323
Budapesten, a VIII ker. Karácsonyi Sándor utcában 19 szám III
lépcsőház 5 ös ajtó.
 Vagy macskakávézó 061 786 8370  itt illegálisan dobol és táncol.

Farkas Nikolett címe: 12 ker  Dániel u. 2
 Telefonszáma: 06 70 550 4525

Az autó rendszáma IYN 358 Ezüst metál Toyota Corolla.  Ez szabadpréda.

zsugabubus07 Creative Commons License 2011.05.15 0 0 64

Üdvözletem!

Szeretnék csatlakozni a klánhoz és segíteni a terjeszkedésben. Ham meg tudnánk beszélni vagy találkozót vagy csak chat az is megfelel. Nem tudom hogy megy ez. Nem tudok mindent a klánról de nagy vágyam a csatlakozás. Ha kell az email címem:

zsugabubus70@citromail.hu

Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.13 0 0 63
Hali,ajánlok pár southernpride szellemiségű zenét,most úgyis aktuális.
Október 24-én ugyanis Tenessee állam Pulaski városkájában(mely ugye arról ismert,hogy a polgárháború után itt alakult meg a Klu Klux Klan)hatalmas rendezvény lesz,a White Christian Heritage fesztivál és találkozó.Fellépnek az Olsen lányok is,ők két tehetséges kislány,akik Prussian Blue néven hiresek-vagy hírhedtek,ki hogy látja.Folkos ízű,lágy,dallamos zenéjük van,de a Klu Klux Klan szellemiségével átitatva.Aki teheti,mindenképp nézze meg őket!Azért nekem Johnny Rebel jobban bejön, lendületesebb és viccesebb.Persze Johnny Rebel nem olyan látványos,mint a Prussian Blue : )Hasonló,de pörgősebb southernpride zene a Rebel Son,ami a countryt keveri a rock-all,végülis egyfajta ottani nemzeti rockként is felfogható.Több dalukban Lee-t és a Konföderációt (CSA) éltetik,nagyon helyesen.
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.05 0 0 62
Üdv,klántestvérem!Sajnos rég adták a William Walker-filmet,akkor még nem érdekelt annyira a konföderáció és a Klu Klux Klan.De régi film volt,talán Marlon Brando vagy John Wayne alakította.Ma már,a liberális politikai korrektség tombolásakor elképzelhetetlen is lenne,hogy pozitív alakként mutassák be ezt a hőst,aki a déli eszményeket akarta kiterjeszteni,és életét is adta Pollard álmáért.
Johnny Rebel óriási,gyorsan le is szedtem két albumát,a for segregations only-t,és a It's the attitude,stupid!-ot.Nagyon tetszik a déli himnusz és a Klu Klux Klan-induló is.Ami megdöbbentő,a Johnny Cash-től hozzácsapott bónuszdal,ahol a countrykirály hullarészegen előad egy niggerezős dalt arról,hogy rakjuk őket hajóra,vissza afrikába,igazi Johnny Rebel-féle "lynch-country" stílusban.
Úgyhogy nagyon tetszik,nem csoda,hogy Johnny Rebel-nek felajánlotta a klu-klux-klán a tagságot. Két hét múlva megyek a székesfővárosba,addig ajánlhatnál még igazi déli szellemiségű,patrióta country előadót!Mostantól Johnny Cash is király nálam,benne igazán ott van a southernpride!
Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 61
Simán rászavaznék!
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 60
Írjál valamit,légyszi,a William Walker-filmről!Én egyébként akkora Dél-és Klu-Klux-Klan rajongó vagyok,hogy egy csomó ilyen zenét beszereztem.A Lynyrd Skynyrd és a Pantera például többször is nyilvánvalóvá tette nézeteit.A country zenészeknek meg aztán a nagyrésze kimondottan déli-konzervatív érzelmű,persze különböző árnyalatokkal.A kedvencem Johnny Rebell,iszonyú jó folkzenét játszik,country,rockabilly,swamp pop,és cajun népzenei hatásokkal.A szövegeiben a niggereket kritizálja,élteti a déli függetlenséget,a klu klux klánt,szidja a jenki rendszert.Mindezt szellemesen,viccesen.Majd megmutatom,ha még nem ismered.Behugyozol,olyan jó!Ötvenes évek vége óta játszik,és nyugaton a hatecore nagyapjának is hívják.És tényleg ő volt az első a világon,megelőzve a skinhead,oi,nemzeti rock zenéket,aki ezeket a nézeteket elsőként behozta a könnyűzenébe.Jutubon is van tőle bőven.Usában egy olyan élő legenda,mint nálunk a Mos-oi,vagy a Fejbőr,Oi-kor.A country lényegében a nemzeti rock ottani változata,ugyanúgy épül föl:a rock keveredik a népzenével,a szövegek a hazaszeretről,patriótizmusról,szerelemről,bulizásról,vicces dolgokról szólnak.A dallam egyszerű és fogós.Ez a legtöbb n.rockot játszó bandánkra is érvényes.Johnny Rebell amúgy megkapta a tiszteletbeli klu klux klán tagságot is,érdemei miatt.Még most is működik.
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 59
Ezen gondolat,a bukaresti 1848-as rabszolgaságeltörlés alapján megalapíthatnánk a Magyar Konföderációs Pártot.Programjaink:1-a rabszolgaság visszaállítása,2-az ország kilép az eu-ból,helyette csatlakozik a Déli Konföderációhoz(C.S.A.).
Elég jól járnánk pl. a kőolajban gazdag texasiakkal.
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 58
Lehet,hogy lennének.Az viszont biztos,hogy rend lenne,etnikumaink nem lennének ilyen rakoncátlanok.Egyébként az oláhcigányok is rabszolgák voltak a mai románia területén,1848-ban lettek fölszabadítva.Akkor jöttek át hozzánk.De mivel Magyarországon sosem törölték el a rabszolgaságot,jogilag meg lehetne magyarázni,hogy a cigányok azok a mai napig rabszolgák.
Előzmény: Peter Blau 2 (55)
Peter Blau 2 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 57
Király! :-)
Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 56
Persze,kapsz mondjuk egy megyét,amelyiket akarod.
Előzmény: Peter Blau 2 (54)
Peter Blau 2 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 55
"Míg ha a déli Konföderáció győz,ez a kizsákmányoló kapitalista mentalitás nem tudta volna akaratát rákényszeríteni a világra.És még a két világháború is biztosan másképp alakul,talán nem is lett volna szükség a másodikra.A Dél mindig is az izolacionista politikát pártolta,legalábbis Európa felé."

És még mindig lennének rabszolgák is!
Talán még Európában is!
Előzmény: Törölt nick (39)
Peter Blau 2 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 54
Lehetek én a nagysárkány?
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 52
Kedves Magyar Barátom!
Örömmel olvasom minden hozzászólásod,árad belőlük a felkészültség,a téma iránti komoly elkötelezettség,és a honféltés.Írjál mailt mihamarább,javaslok egy talit is,hogy megbeszéljük a részleteket.
Ruhát könnyen szerzünk pl. olasz,osztrák vagy lengyel klántestvérektől.Mivel az ő klu-klux-klan szervezeteik vannak hozzánk legközelebb.Biztos tudnánk tőlük venni.Ha semmi nem lesz az egészből,csak annyi,hogy páran kimegyünk néha az erdőbe,keresztet égetünk,aztán szalonnát sütünk,beszélgetünk az éjszakában,iszogatunk,már azzal is elégedett leszek.De azért jó lenne megszervezni egyszer úgy,hogy a nyilvánosság elött is megjelenjen a magyarországi klu-klux-klán.
Mi legyen a nevünk?Mondjuk Pannónia Éjféli Lovasai?Hungária Fehér Lovagjai?Vagy valami hasonló...
Ha leszünk egy páran,akkor választunk Birodalmi Varázslót is.
Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 51
Drága bajtársam,Te vagy az én emberem!Már először feltűnt az átlagosnál nagyobb intellektusra utaló,különösen művelt stílusod.Üdvözöllek,klántestvérem!
Én is pont így képzelem:gyakorlati cselekvést nem akarok,az eszme is csak másodlagos.A lényeg:a Rítus.És persze a figyelemfelhívás,a liberálisok pukkasztása,a sokkolás.
A ruhánk ugyanolyan lenne,de lehetne rajta mondjuk árpádsávos karszalag.Tényleg kéne a külsőségekben a magyar klu-klux-klánnak valami specifikum.Klánruhát honnan szerzünk?Én néztem a washingtoni K.K.K. weboldalán,ők árulnak egész olcsón,de csak az usa és kanada területén viszik házhoz.Mindegy,megoldjuk.Írok Neked mailt,klántestvérem.
Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 50
Bocsi,tényleg én értettem félre,jól írtad.
Én pártolom a magyar klu-klux-klan létrejöttét,szinte csak mi maradtunk ki európában,ezt a hiányt be kell pótolni!De sose bántanék senkit,és különösebben nem is érdekel a K.K.K. ideológiája.Nekem egész más tetszik a klu-klux-klánban:a külsőségek,a rítusok.Imádom a Klán ceremóniáit,a ruhákat,ilyesmit.Úgyhogy hobbiból benne lennék.
Egy szimbolikus szervezetre gondolok,aminek a tevékenysége a nyilvánosság elötti fölvonulásból állna mindössze.Iszonyatos lenne a lélektani hatása a libsik és pl. a melegfelvonulók számára.Kunczéék biztos a szívükhöz kapnának,ha megtudnák,hogy már klu-klux-klán is van magyarországon.
Persze mindent ki kell dolgozni részletesen.Az ami K.K.K.-nál a tagok a bibliára és az alkotmányra esküsznek,és ez a két könyv a klángyűlés során több szerepet is kap,szinte szakrális tárggyá alakulva.Nálunk persze nem a sztálini alkotmányt tartaná a kezében a magyar Birodalmi Varázsló,hanem a régit.
A Klu-Klux-Klán 13 gyertyát szokott gyújtani,ez volt az alapító államok és a konföderációs államok száma egyaránt.Szerintem a mi Klánunknak ehelyett 7 gyertyát kéne gyújtania,a hét vezért jelképezve.És így tovább,a lényeg a külsőségekben,hogy egyértelműen Klu-Klux-Klan legyen,de nem amcsimajmolás,hanem speciálisan Magyar Klu-Klux-Klán!
Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 49
Ismerem Powellt,és óriási formátumú gondolkodónak tartom.Az izolacionizmust kizárólag Európa felé értettem,ha visszanézed,láthatod is.Nem tudtam,hogy a hősi halált halt Walkerről film is készült,de érdekelne.Ő volt,aki a gyakorlatba próbálta átültetni Powell nemes eszméit.
Az is érdekes,hogy német katonák visszaemlékezése szerint az amik közül egyedül a déliek értek valamit,ők keményebb ellenfelek voltak.Ami érthető,többek közt azért,mert kiskoruktól ismerkedtek a fegyverekkel.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 48
Tévedsz:a forrásmű tradícionalista.A nácik úgy aránylanak a tradícionalistákhoz,mint a szocdemek Pol Pothoz.
Előzmény: observateur (45)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 47
László András az értelem megcsúfolása,ebben igazad van.De biztos,hogy maga Julius Evola is forogna a sírjában,ha látná,hogy László András hogyan magyarázza félre a tanait.Amit ő szimbolikusan,átvitten értett,azt a magyar "tradícionalisták" vulgárisan értelmezik.A Klán nem erről szól.Ez egy önvédelmi szerveződés,mint pl. a polgárőrség.
Előzmény: rabida (44)
observateur Creative Commons License 2009.09.03 0 0 45

A forrásmű náci jellegű.

Az a propaganda is, ami ebben a topikban folyik.

Tényleg meghökkentő, hogy a fórum idáig jutott.

rabida Creative Commons License 2009.09.03 0 0 44
szvsz teljesen felesleges ezen a szinten vitát kezdeményezni erről a kérdésről. László András világnézete, függetlenül attól, hogy valaki szereti, nem szereti, igaz vagy nem, a Polidilire nem való.
Egyébként vannak érdekes felvetései, de az aktuálpolitikára való rákattanása szvsz, hiteltelenné tesz egyéb olyan meglátást, ami elgondolkodtató is lehetne...
Előzmény: USAbarát (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 43
Épp az a lényeg,hogy nem lett volna szükség Hitlerre!Elkentük volna az antant száját első körben,megmarad a Monarchia és a Második Birodalom.
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 42
Hitlert is megúszta volna? Vagy az nem vetődött fel, és nem nagyon érdekel...
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 41
?
Előzmény: USAbarát (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 40
Hali,én is nagy Dél-rajongó vagyok,úgyhogy nagyon tetszik,amit írtál.De a Dél azért nem volt olyan izolacionista.A meghatározó déli ültetvényesek sose mondtak le egy óriási rabszolgabirodalomról.Kubát meg is akarták vásárolni,csak a kongresszus elutasította.De ott volt pl. William Walker,akiről film is készült.Ő többször is próbálkozott,hogy latin-amerikát csatlakoztassa az usához,persze nem jenki,hanem déli berendezkedéssel.
És mindezen birodalmi tervek E.A. Pollard-nak köszönhetők,aki körülbelül akkora alapítója volt az amerikai szélsőjobbnak,mint a magyarnak Prohászka,vagy a germánnak Chamberlain.Az 1850-es,60-as években ott mindenki az ő írásait olvasta,ő volt a Dél legfőbb ideológusa,a legnépszerűbb író és publicista volt.És ő akart egy spártai jellegű,pánamerikai birodalmat:"hogy milyen ez a birodalom?Katonai eszményeken alapul,a déli civilizáció legnemesebb eszményeit képviseli,határai magukban foglalják a közép-amerikai földszorost és... Nyugat-Indiát,ellenőrzés alatt tartja a világkereskedelem legfontosabb árucikkeit,a cukrot,a gyapotot,a dohányt.Ellenőrzést gyakorol a világkereskedelem fő útvonalai fölött...Oly módon egyesít erőt,gazdagságot és dicsőséget,ahogy annak előtte...nem volt rá példa egyetlen kormányzat alatt sem."
Ismét Pollard:"Minő káprázatos látomás ez egy birodalomról!Mily fenséges képzettársításokra indít!Mily nemes és lelkesítő az eszme,hogy a trópusi Amerika...színpadán,melyet egykor...immár néma romokkal borított és félvadak letiporta nagyszerű birodalmak és fényes városok ékesítettek,a déli civilizációnak jutott a sors,hogy kivívja a réginél fényesebb dicsőséget,egy birodalom dicsőségét,amely uralma alá hajtja a világkereskedelmet,helyzetében megingathatatlan(és itt jön Pollard azon szövege,amitől a libsik biztos kiakadnának),belső szerkezetében pedig a legharmonikusabb elemeket testesíti meg a modern civilizáció valamennyi rendszere közül"
-ennyi talán elég is,hogy lásd:a Dél nem volt annyira izolacionista,nagyon is ki akarta terjeszteni ezt a rendszert,előbb a jenkikkel,majd anélkül.Sajnos,nem sikerült.Abban igazad van,hogy ha létrejött volna ez a hiearchikus elveket valló szuperállam,ami optimális esetben Alaszkától Kanadán át Venezueláig,Kolumbiáig tartott volna,Európa megúszta volna a jenki megszállást,mindkétszer.
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.30 0 0 39
Ma van a második Bull Run-i csata 147. éves évfordulója,1862-ben Lee konföderációs serege ezen a napon verte tönkre Pope unionista hadát.Két világnézet vívta itt harcát úgy,hogy akkor a többség még nem is sejtette: a győztes világnézet az egész világra meghatározó lesz.A hagyományos déli értékek:a hiearchia,család,patriarchizmus,vidéki-agrárius életmód,szabadság,mély istenhit,idealizmus,hazaszeretet,az emberek különbözőségébe és a nők tiszteletébe vetett hit vívta élethalálharcát az északi pénzemberek anyagias,egyenlősítő,a minőségi embert lealacsonyító,az értékteleneket felemelő liberalizmus,a lelket megölő,természetellenes karrierizmus induszrialista világa ellen.
A háborúban nemcsak a C.S.A.-a konföderáció- veszített.Eltűntek Amerika hagyományos értékei is,helyette egy szörnyeteg született.Egy Moloch,amitől az ország Alapító Atyái elszörnyedtek volna,ha látják.Míg ha a déli Konföderáció győz,ez a kizsákmányoló kapitalista mentalitás nem tudta volna akaratát rákényszeríteni a világra.És még a két világháború is biztosan másképp alakul,talán nem is lett volna szükség a másodikra.A Dél mindig is az izolacionista politikát pártolta,legalábbis Európa felé.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.17 0 0 38
Természetesen az alant leírt kanadai események már a KKK második korszakában történtek.1924-ben már javában szervezkedtek a juharlevél országában és 1925-től már működött az első nem amerikai területen lévő csoport.
Az egyik rituáléjuk,ami nagyon megfogott,a keresztégetés.Itt nem vallásellenességről van szó,a Klán mindig is harcolt az anyagelvű materializmus ellen.Épp ellenkezőleg!
De ez egy szándékos jelzés is volt a környéknek,hogy "itt vagyunk".Az eredetét Skóciából származtatják,ahol a települések így küldtek figyelmeztetést egymásnak támadás esetén.A KKK rítusai egyébként több szálon is kötődnek a skót és kelta kultúrához,maga a klán szó is erre utal.A keresztet a gyűlések végén,rendszerint éjfélkor gyújtották meg.A keresztégetés szertartását több államban betiltották,de nem nagyon érdekel senkit,a southernpride nem riasztható meg ilyen könnyen!
Egyszer mi is rendeztünk keresztégetést a Hárs-hegyen.Direkt jó későre tettük,amúgy is soká tartott,míg elkészültünk mindennel.Arra igazán nem számíthattunk,hogy az erdőből pont akkor ér ki a tisztásra pár turista,amikor a kereszt lángol.Normális ember ilyenkor már otthon van,és nem az erdőt járja szerintem.De nem szóltak semmit,mi is csak néztünk rájuk jelentőségteljesen.Aztán ijedten visszafordultak,amerre jöttek.
De azért egy szép fejezete volt életemnek.Meglehet,mi csináltuk az első magyar Klu Klux Klán-szertartást.Ez a lehetőség büszkeséggel tölt el,de nem fogadnék rá.Alább már említettem,hogy volt magyar Klu Klux Klan-próbálkozás 2003-ban,bár a részleteket nem ismerem eléggé.A mi esetünk pedig-amit több sajnos nem követett egyelőre-2004-ben történt.
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.17 0 0 37
A Klu Klux Klán külföldi megjelenése elsősorban Luther Ivan Powellnek köszönhető,aki a szervezet nyugati parti vezetője volt,és a Klán történelmének egyik legismertebb alakja.Az ő idejében jelent meg az Invisible Empire(láthatatlan birodalom-így hívják a Klán és titkos hátországát) Kalifornia,Oregon,Washington,Idaho,Montana,de még Alaszka területén is.A szomszédos Kanadában ekkorra már sokaknak nem tetszett az ázsiai,olasz és egyéb bevándorlók megjelenése.Powell így segített létrehozni a Brit-Kolumbiai Klánt,Vancouveri központtal.Később a többi kanadai államban is tízezreket sikerült beszervezni,ottani fénykora a 20-as,30-as években volt.
De a kanadai szélsőjobboldal aranykora, lényeges mozgalma nem hozzájuk,hanem Adrien Arcand-hoz köthető.
Britanniában komolyabban a szép árja nevű : ) Allan Beshella indította be a dolgokat,aki a nyolcvanas években az Usából költözött Wales déli részére.A kilencvenes években létrehozta a walesi és angol egységet,és létrejött a skót is.Ezek nem minden esetben voltak a leghumánusabbak a színes bevándorlókkal.
A történelmi,eredeti Klán amúgy a fehér civilizációt védeni akaró színeseket sem utasította el feltétlenül,ők a Kiddies nevű szervezetbe kerültek,ami a KKK "leányvállalata" volt.Ezt persze az újságírók nem emelik ki,mikor besározzák ezt az önvédelmi,kulturális,és jótékonysági hálózatot!Ahogy a Konföderáció oldalán is sok néger katona harcolt,némelyik igen vitézül.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 36
Brazília mellett már a Dél-afrikai köztársaságban is van Klu Klux Klán.Ott aztán tényleg aktuális,mivel a civilizáció,rend és béke külföldi körök által generált összeomlasztása óta(tehát az apartheid felszámolása óta)a fekák napisportot űznek a fehérgyilkolásból.A kormánykoalíció tagja egy olyan párt,aminek a hivatalos jelmondata:egy fehér-egy golyó.A búr klansmenek weboldalukon többek közt a zulu rituális gyilkosságok ellen tiltakoznak,ugyanis a zulu fekete mágia-követők időnként elrabolnak embereket,kimondottan halálra kínzási célra.A kínzás a ceremónia fontos része.A miniszterelnök,Zuma kijelentette,hogy nem hisz az AIDS nemi úton történő terjedésében,és ha valaki el is kapja,egy sima zuhanyzás meggyógyítja.Az egészségügyminiszterasszony ebben csatlakozott Zumajomhoz,akinek mellesleg már két nemi erőszakos ügye volt,de ez arrafelé virtusnak,férfiasságnak számít.
Hát igen,ezek nyilván megérdemelték a demokráciát és a szabadságot...
Fokvárosban állítólag még egész tűrhető a helyzet,Orániában az is marad,mert oda csak fehérek léphetnek be,de pl. Johannesburg nagyon durva.És ezen lényeket a mi pénzünkből tartja el az EU,segélyek formájában,és még be is akarnak hozzánk telepíteni párat.Mindaz,ami ott zajlik,a mi pénzünkből megy.Vajon miért?
Sok sikert,búr klansmenek!
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.15 0 0 35
Simán meg lehetne csinálni úgy,hogy ne tiltsák be.Csak okosan kell sakkozni a joggal.Mi,magyarok,amúgy is adtunk valami fontosat az Éjszakai Lovagoknak,és a többi déli szellemiségű,konzervatív szervezetnek:a Cross Barbie-t,egyik fontos jelképüket tőlünk vették át,és be is ismerték.Végeredményben egy kék nyilaskeresztről van szó,és van olyan ezt használó szervezet,amelyik némely állam helyi törvényhozásába is bekerült pár képviselővel.Ők már ebben is elöbbre járnak,itthon erre még várni kell...
Előzmény: USAbarát (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!